Ilusalong
Aubrey Organics kreemid - kogemusi?
K 12. oktoober 2009, kl 21.26 |
eh 12. oktoober 2009, kl 23.21 |
Mina kasutan praegu nende sarja normaalsele nahale mõeldud kreemi (mingi Green Tea & Ginko vms), ei rulli, jätab naha väga mõnusaks ja ma ei tea kas see on kreemist või millestki muust, kuid mul ei ole mitte kunagi varem elus näonahk nii ilus olnud. Proovisin ka nende rasusele nahale mõeldud kreemi (Blue Green Algrae?), kuid see nii hästi ei sobinud, väikesed punnid tekkisid. Ja lõhn on neil mõlemal väga omapärane, nii et soovitan alustuseks testri tellida, sest tean inimest, kes ei suutnudki selle lõhnaga ära harjuda.
t 12. oktoober 2009, kl 23.26 |
mul on kuivale nahale mõledud kreem (rosa mosqueta vms). meedlib ja isegi väga. suhteliselt kerge koostisega, samas niisutab, nahk ei hakka kiskuma ega läikima. rulluma ka ei hakka. mul on üldiselt väga kaprisisne nahk, kuiv ja tundlik ja aeg-ajalt ebapuhas, aga see kreem on küll õnnestunud ost.
Hm 13. oktoober 2009, kl 01.15 |
eh 13. oktoober 2009, kl 12.57 |
Ahjaa, kohale jõudmine sõltub kohast, kust tellid. Mina tellin theorganicbodycareshop.com'ist ja sealt tuleb umbes nädalaga. Viimane tellimus, mis just täna hommikul postkasti potsatas, sai kolmandal oktoobril esitatud, kaheksandal tuli teelesaatmise kinnitus ja täna ehk kolmeteistkümnendal oli kohal. Tavaliselt läheb kinnituse saamine kiiremini, seekord neil ilmselt polnud kohe mõnda tellitud asja võtta, mistõttu see venis.
jaana 13. oktoober 2009, kl 13.24 |
keiu 13. oktoober 2009, kl 14.30 |
eh 13. oktoober 2009, kl 14.54 |
aga 14. oktoober 2009, kl 15.53 |
Helen 14. oktoober 2009, kl 16.39 |
to Helen 14. oktoober 2009, kl 17.04 |
maria 14. oktoober 2009, kl 20.22 |
K 14. oktoober 2009, kl 23.14 |
aga 15. oktoober 2009, kl 09.25 |
K 15. oktoober 2009, kl 23.35 |
aga 16. oktoober 2009, kl 16.01 |
kogu tellimus oli mingi 90$ ja transport tuli 95$...
aga loll olin et nii tegin, sest tegelikult kui on tuttavaid USA-s siis saaks seda tellida tema aadressile (so tasuta vist) ja tema saaks saata Eestisse tavalise postiga, see küll tuleks kauem, aga vähemalt kõvasti odavam.
kui ma ei eksi siis kui tellid USA-st üle 75$ (või oli see 60$) siis tuleb kohe automaatselt nii kallis transport, mingi tolli värk...
aga loll olin et nii tegin, sest tegelikult kui on tuttavaid USA-s siis saaks seda tellida tema aadressile (so tasuta vist) ja tema saaks saata Eestisse tavalise postiga, see küll tuleks kauem, aga vähemalt kõvasti odavam.
kui ma ei eksi siis kui tellid USA-st üle 75$ (või oli see 60$) siis tuleb kohe automaatselt nii kallis transport, mingi tolli värk...
* 17. oktoober 2009, kl 11.52 |
Need Aubrey kreemid kestavad üsna kaua. Tellisin augusti lõpus ühe travel size komplekti prooviks ja selle näokreem (30 ml pudel) pole ikka veel otsas (2 x päevas kannan näole). Kuna neil säilivusaeg umbes pool aastat, siis ei teagi, kas suure kreemipudeli jõuan selle aja sees ära kulutada.
* 17. oktoober 2009, kl 12.51 |
Minu kreemidele on küll säilivusaeg eraldi peale kirjutatud ja see on kõigil lühem kui 1 aasta. Travel size kreemil oli see minu kätte jõudmisest alates ainult kolm kuud, suurel pudelil märts 2010. Ma muidugi ei tea, millal nad valmistatud ja pakendatud on, võib-olla tulebki valmistamisest aasta täis, ent avamisajaga see seotud ei ole.
K 18. oktoober 2009, kl 13.58 |
* 18. oktoober 2009, kl 16.47 |
Organic Bodycare lehel näed küll lõpliku hinna enne maksmist ja tellimuse kinnitamist ära. Aubrey enda koduka kohta ei oska öelda, aga üldiselt nii see asi ikka ei käi, et enne tellid ja maksad ära ja alles siis saad teada, palju hind üldse oli. Kõik netipoed, mida seni kasutanud olen, lasevad enne tellimuse kinnitamist kõik info (tellitud tooted, aadress, summa jne) üle vaadata.
maria 20. oktoober 2009, kl 18.12 |
K 20. oktoober 2009, kl 22.38 |
muki 21. oktoober 2009, kl 11.42 |
K 21. oktoober 2009, kl 15.09 |
Aubrey kodulehekülg (http://www.aubreyorganicsuk.co.uk) ütleb säilivuse kohta nii:
[lühikokkuvõte eesti keeles: kasutab mingit viinamarjaseemnetest ja vitamiinidest tehtud looduslikku säilitusainet. Kuid avatud kreemid tuleks tarbida siiski aasta jooksul.]
What is Aubrey's preservative?
Aubrey has been using this proprietary blend of grapefruit seed extract and antioxidant vitamins (A, C and E) since the mid-1970s to preserve our natural products. The remarkable powers of grapefruit seed extract as an antimicrobial and antifungal were first discovered by Dr. Jakob Harich. Aubrey's formula is a safe, reliable, all-natural preservation system. Our products also stay fresh because we manufacture in small batches of 50 gallons or less and refrain from warehousing.
------------
What is the shelf life of your products?
The shelf life of products varies. Products are sealed to help prevent contamination and leakage. Small batches and quick shipment ensure freshness; however, opened products should be used within a year for best results. Short-term exposure to extreme temperature changes can affect the thickness and texture of products, resulting in possible separation; however, the freshness of the product is not compromised. Shaking and/or refrigerating products can restore consistency. Long-term exposure of products to sunlight and/or heat should be avoided because the resulting oxidation may affect freshness.
[lühikokkuvõte eesti keeles: kasutab mingit viinamarjaseemnetest ja vitamiinidest tehtud looduslikku säilitusainet. Kuid avatud kreemid tuleks tarbida siiski aasta jooksul.]
What is Aubrey's preservative?
Aubrey has been using this proprietary blend of grapefruit seed extract and antioxidant vitamins (A, C and E) since the mid-1970s to preserve our natural products. The remarkable powers of grapefruit seed extract as an antimicrobial and antifungal were first discovered by Dr. Jakob Harich. Aubrey's formula is a safe, reliable, all-natural preservation system. Our products also stay fresh because we manufacture in small batches of 50 gallons or less and refrain from warehousing.
------------
What is the shelf life of your products?
The shelf life of products varies. Products are sealed to help prevent contamination and leakage. Small batches and quick shipment ensure freshness; however, opened products should be used within a year for best results. Short-term exposure to extreme temperature changes can affect the thickness and texture of products, resulting in possible separation; however, the freshness of the product is not compromised. Shaking and/or refrigerating products can restore consistency. Long-term exposure of products to sunlight and/or heat should be avoided because the resulting oxidation may affect freshness.
jaana 22. oktoober 2009, kl 20.42 |
sain siis täna oma aubrey tellimuse kätte.
minu rohelise tee ja ginko kreem kehtib kuni nov 2010. pärast ühte pealekandmist tundub täitsa hea, mineraalmeik haakus sellega päris ilusti. lõhn on jah päris vänge (kuigi mitte otseselt ebameeldiv).
juuksesprei jätab juuksed mõnusaks siledaks aga jah, jällegi pole lõhn just väga meeldiv. halb ka mitte, aga mitte selline mõnus lillelõhn nagu tahaks, et juustel oleks :)
kummeli shampoon mulle meeldis väga, sest pestes oli tunda, et ta ei puhasta liiga karmilt, aga juuksed said küll ilusti puhtaks, palsam niisutas ka ilusti. mõlemal oli muidugi jälle kõva lõhn juures.. ei tea mis värk neil sellega on.
minu rohelise tee ja ginko kreem kehtib kuni nov 2010. pärast ühte pealekandmist tundub täitsa hea, mineraalmeik haakus sellega päris ilusti. lõhn on jah päris vänge (kuigi mitte otseselt ebameeldiv).
juuksesprei jätab juuksed mõnusaks siledaks aga jah, jällegi pole lõhn just väga meeldiv. halb ka mitte, aga mitte selline mõnus lillelõhn nagu tahaks, et juustel oleks :)
kummeli shampoon mulle meeldis väga, sest pestes oli tunda, et ta ei puhasta liiga karmilt, aga juuksed said küll ilusti puhtaks, palsam niisutas ka ilusti. mõlemal oli muidugi jälle kõva lõhn juures.. ei tea mis värk neil sellega on.
eh 22. oktoober 2009, kl 21.21 |
Ma sain ka täna oma kummeliasjad kätte, lõhn on tõesti kummaline, proovida pole veel jõudnud, et kuivõrd hea ta on. Mind üllatas ka see, kui vedel šampoon on, olen veidi vähemvoolavatega harjunud. Ning avastasin oma halvaks üllatuseks, et kork ei pea sellel pudelil eriti hästi, nii et pudelit pigistades hakkab korgi vahelt šampooni lekkima (mis tekitab probleeme selle kaasas kandmisega). Õnneks mul on mõned travel size kreemide pudelid alles, ehk õnnestub need puhtaks pesta ja veidi šampooni & palsamit neisse ümber kallata.
Ahjaa, näokreemiga, mille mõni nädal tagasi kätte sain, oli mul selline naljakas lugu, et alguses lahti tehes olid koostisosad täiesti segunemata. Loksutasin küll nagu hull, aga ikka ei saanud neid päris segi ja põhiline, mis välja tuli, oli õli. Ilmselt oli asi selles, et hoidsin avamata kreemi külmas (mitte päris külmkapis, kuid sahvris, kus on ka väga jahe) ja ilmselt seal mõni koostisosa (kookosõli?) tahkestus ära ja muud ained ei püsinud enam koos. Nüüd on kreem paar päeva toatemperatuuril olnud ja näeb juba üsna normaalne välja, omadusi see jama ka õnneks ei muutnud, või vähemalt nahalt pole midagi aru saada, et valesti oleks.
Ahjaa, näokreemiga, mille mõni nädal tagasi kätte sain, oli mul selline naljakas lugu, et alguses lahti tehes olid koostisosad täiesti segunemata. Loksutasin küll nagu hull, aga ikka ei saanud neid päris segi ja põhiline, mis välja tuli, oli õli. Ilmselt oli asi selles, et hoidsin avamata kreemi külmas (mitte päris külmkapis, kuid sahvris, kus on ka väga jahe) ja ilmselt seal mõni koostisosa (kookosõli?) tahkestus ära ja muud ained ei püsinud enam koos. Nüüd on kreem paar päeva toatemperatuuril olnud ja näeb juba üsna normaalne välja, omadusi see jama ka õnneks ei muutnud, või vähemalt nahalt pole midagi aru saada, et valesti oleks.
Lisa postitus