Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Aubrey Organics kreemid - kogemusi?

jaana 23. oktoober 2009, kl 00.03
tellisin selle:
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?PID=197&Brand=Aubrey_Organics&Product=Conditioner_-_Primrose_Tangle-Go_Hair_Conditioner,_Lusterizer_and_Styling_Spray

see teine jasmiini oma, mida nad ka pakuvad, lõhnab ehk paremini, aga seal on sees mingi kummi vms. ma kartsin, et see jääb juustes liiga tunda, sest tahtsin niisama pehmendavat spreid.

K 23. oktoober 2009, kl 01.20
Ma ise vaatasin ka seda spreid :) Kas juukseid õliseks ei jäta? Aitas kammimisel pusadest ka kergemini vabaneda nagu reklaam lubab? :)

minul 23. oktoober 2009, kl 10.12
on see Jasmiini Spray, ma kohe ei oska ega kiita ja samas pole midagi halba öelda, see sprey on hoopis midagi muud kui need mis poes müüakse, ta ei tee kohe peale pannes nii pehmeks ja siidiseks, minul lähevad juuksed pehmemaks peale föönitamist.

v 19. jaanuar 2010, kl 18.07
maria, sri, loll küsimus, aga kuidas sa täpsemalt selle deebetkaardiga maksad seal? :)

maria 20. jaanuar 2010, kl 02.21
pole ammu tellinud ja ei mäleta enam, maa kuhu saadetakse paned eesti ja siis lööb ette, oli nii vist.
igatahes maksin visa electroniga.krediitkaarti ei ole.

v 20. jaanuar 2010, kl 15.46
täitsa pekkis, no ma ei saa aru :S
ülekandega tegid ikka?

küsimus 21. jaanuar 2010, kl 19.03
Millist silmaümbruskreemi soovitate tumadate silmaaluste ja kortsude vastu?

k 21. jaanuar 2010, kl 21.07
maksta saab paypaliga ja tavalise visa elektron kaardiga. Paypal võtab automaatselt arvelt maha.Ennem ütleb ka mitu eesti krooni kõik kokku läheb.Ehk lisa lihtsalt ostukorvi ja edasi tegutse vastavalt lehel toodud juhistele

v 03. veebruar 2010, kl 23.21
no mul on ainsad valikud siin, et kas soovid 1) paypali kaudu krediitkaardiga; 2) sagepay kaudu krediidiga või 3) tšekiga maksta? mis ma valin siis?

maria 03. veebruar 2010, kl 23.54
minul lasi vist sagepay kaudu teha visa electroniga.

v 04. veebruar 2010, kl 18.12
ammm, olks.. aga mis siis kaardi numbriks tuleb panna?

aga 04. veebruar 2010, kl 18.27
kas mitte kaardi nr pole see, mis kaardil nö eespool on, see pikk nr? ma muidugi olen ka selle neti teel tellimise-maksmise poole peal suht võhik, nii et lugesin ka siit huviga...

kulla 12. märts 2010, kl 14.18
Osasid tooteid on ka juba Eestis müüa, aadressil gaiacosmetics.ee

kulla 12. märts 2010, kl 14.19

rosa 14. märts 2010, kl 16.29
Tellisin ka nüüd Aubrey Organicsi Rosa Mosqueta niisutava kreemi ja olen sellega väga rahul! Olen ka proovinud erinevaid õlisid, aga minu kuivale nahale sobib kõige paremini just see Rosa mosqueta kreem. Niisutab väga hästi, ei rulli ja isegi jumet tundub olevat parandanud.
Samuti on mõnusad sama sarja puhastuskreem ja toonik.

30 14. märts 2010, kl 16.38
see rosa mosqueat on minu lemmikkreem ka. nahk on kuiv ja tundlik ja olen ikka kreemide sobivusega hädas olnud. aga see sobib ideaalselt, juba aasta kasutan

m 15. märts 2010, kl 12.04
Kas Aubrey Organics rosa mosqueta võib ka sellisele nahatüübile sobida, mis on päeva alguses kuiv ja päeva peale läheb kohati üpris rasuseks ja tundlik on alat olnud.
Olen mõnda aega kasutanud riitsinusõli segatuna lavendli eeterlikuga, segu imendub ilusti nahka, aga jätab hiljem siiski kuivad ja karedad kohad näole. Kui kasutada mingit tavalist näokreemi, on nahk ühtlane ja elastne.

Mingi aeg sobis näonahale ka Weleda irise päevakreem, aga hiljuti tüdines nahk sellest ja muutus samuti kuivemaks.

Niisiis, kas on mõtet rosa mosqueta't endale osta või näiteks Akamuti roosikreem? Ei tahaks veel looduslikule kraamile alla vanduda.

to m 15. märts 2010, kl 23.49
Mul tundub sinuga üsna sarnane nahatüüp. Mitmed õlid, mida kasutanud olen, on algul hästi sobinud, aga mingi ajaga kuivad ja karedad kohad nahale jäänud. Olen proovinud ka akamuti roosikreemi, sellega oli sama lugu. Arvan, et seal sisalduv jojobaõli minu nahale ei sobinud. Sest kui kunagi jojobaõli puhtalt kasutasin, siis nahk hakkas kuivama peale esimest kasutuskorda!
Aubrey Rosa Mosqueta kreemi olen aga kasutanud juba üsna kaua, kuid kuivade kohtade tekke probleemi pole esinenud. Vastupidi, niisutab väga hästi ja jätab naha mõnusalt pehmeks.

Helena 16. märts 2010, kl 00.23
Akamuti roosikreem on rohkem külmade ilmade kreem, kuna ta on suht rasvane ja ei imendu naha sisse kohe, kevadeks sobib rohkem midagi hästi niisutavat

kati 11. mai 2010, kl 12.22
Kas keegi on proovinud Rosa Mosqueta öökreemi? Kuidas see on? http://www.gaiacosmetics.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=228&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=54

ä 11. mai 2010, kl 14.02
Minule tekitasid Aubrey kreemid nahaaluseid valgeid punne lõuale ja suu ümbrusesse (mitte mustpead aga need teised, valgepead :D). Alguses lootsin, et ehk on millestki muust see tingitud, kuna kreemid jätsid naha väga mõnusalt pehmeks ja niisutatuks, aga lõpuks ei suutnud enam peeglisse vaadata ja vahetasin kreemi välja ning kohe hakkas punne vähemaks jääma. Proovisin sinise ja rohelise korgiga kreeme, ei mäleta enam, mida nad täpselt sisaldasid/mis nime kandsid.

mina 11. mai 2010, kl 15.16
kusjuures mul Aybrey kreem tekitas punne, aga just mustpead tulid, et jäi selline tunne nagu see kreem ja min.meik ei sobi kokku. et kreem iseenesest on hea aga nagu ei anna seda kaitset ummistuste vastu mida annavad tav.kreemid...

30 11. mai 2010, kl 18.58
oi, minul tekkisid ka lõuale ja suu ümbrusesse valged punnid, mida sai suhteliselt kergelt tühjaks pigistada. varem pole sellist asja olnud. jube kahju - muidu oli ideaalne kreem mu nahale - niisutas, samas ei jätnud nahka läikima. nüüd siis olen tagasi eucerini peal, mis ei ole küll sodivaba, aga hoiab mul naha normis.
ei teagi, mis komponent see nii halvasti nahale mõjus...

mm 12. mai 2010, kl 16.14
Kasutan vaheldumisi Rosa mosqueta kuivale nahale mõeldud kreemi ja astelpajuga kombineeritud kuivale nahale. Mõlemad meeldivad, rosa mosqueta kontsistents on paksem ja pehmem, kuivale nahale ideaalne. Astelpaju oma on selline kergem, vedelam, hästi värske ja mõnus. Niisutab ka hästi.
Üldiselt meeldib nii kasutada, et mineraalmeigi alla panen rosa mosquetat, et saada võimalikult pehme ja niiske põhi. Kui aga meiki päeval ei kasuta, siis panen astelpajuga kergemat kreemi. Tellisin eesti lehelt. Tuli 1 päevaga.

tibin 12. mai 2010, kl 18.18
rosa mosqueta on tõeline õnnistus väga kuivale nahale. sellisele mis kisub ja ketendab. normaalsele nahale jääb see liiga rasvaseks.
aga aubrey organics on üleüldse üks issanda õnnistus kõikide toodete näol- shampoonid, palsamid, soengugeelid, deodorandid, kreemid jne...
väärt kraam!

muki 20. mai 2010, kl 09.55
hei,

Leidsin koha kust veel saab Aubrey Organicsi tooteid tellida:

<iherb.com>

huvitav 20. mai 2010, kl 10.24
ei tea, mis seal iherb.com saatmiskulu Eestisse on? on sealt keegi tellinud?

Helen 20. mai 2010, kl 11.10
Mina ainult sealt tellingi, kõige odavam koht. 4 dollarit saatmiskulu, ükskõik kui suur pakk aga jälitada ei saa ja kui kaduma läheb siis ei kompenseerita (peaks jälgima, et maksumus eriti 300.- ei ületa koos postikuluga). Minul siiani kõik 5 pakki 2-3 nädalaga kohale tulnud. Lisaks saab tasuta kingitusi valida.

Kes tahab esimeselt tellimuselt 5 dollarit alla võib kasutada minu soovitaja koodi KAS560, kirjutada tellimise vormistamisel Coupon code lahtrisse :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!