Ma sain ka täna oma kummeliasjad kätte, lõhn on tõesti kummaline, proovida pole veel jõudnud, et kuivõrd hea ta on. Mind üllatas ka see, kui vedel šampoon on, olen veidi vähemvoolavatega harjunud. Ning avastasin oma halvaks üllatuseks, et kork ei pea sellel pudelil eriti hästi, nii et pudelit pigistades hakkab korgi vahelt šampooni lekkima (mis tekitab probleeme selle kaasas kandmisega). Õnneks mul on mõned travel size kreemide pudelid alles, ehk õnnestub need puhtaks pesta ja veidi šampooni & palsamit neisse ümber kallata.
Ahjaa, näokreemiga, mille mõni nädal tagasi kätte sain, oli mul selline naljakas lugu, et alguses lahti tehes olid koostisosad täiesti segunemata. Loksutasin küll nagu hull, aga ikka ei saanud neid päris segi ja põhiline, mis välja tuli, oli õli. Ilmselt oli asi selles, et hoidsin avamata kreemi külmas (mitte päris külmkapis, kuid sahvris, kus on ka väga jahe) ja ilmselt seal mõni koostisosa (kookosõli?) tahkestus ära ja muud ained ei püsinud enam koos. Nüüd on kreem paar päeva toatemperatuuril olnud ja näeb juba üsna normaalne välja, omadusi see jama ka õnneks ei muutnud, või vähemalt nahalt pole midagi aru saada, et valesti oleks.