Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
püsimeik
 
kes teinud 04. aprill 2011, kl 19.30
Palun kogemusi.
 
tegin 04. aprill 2011, kl 21.32
Arvesta sellega, et kui midagi läheb valesti ja pärst ei meeldi, on juba hilja. Pead ise ikka üsna täpselt teadma mida tahad. Minuga nii läks, kuna otsustasin liiga impulsiivselt, olin liiga usaldav, noor ja tegija oli kogenematu. Pidi ka 5 aastaga maha kuluma, mida mina tol ajal uskuma jäin, kuid 6 aastaga on vaid veidi heledamaks kulunud. Olen näinud väga koledaid tõid, mis kaugelt juba silma torkavad ja on väga võltsid, kuid maitse üle ei vaielda.
 
meke 06. aprill 2011, kl 11.09
Eelmisel kirjutajal on õigus.
Olen ise kaks korda teinud huultele.
Kolm aastat tagasi kui tegin ei jäänud mingil imelikul põhjusel ülahuulele ka kolmanda paranduse järgi värv peale.
Nüüd nädal tagasi,käisin teise tegija juure.
Surus mulle peale oma tahtmist värvi osas...Peale jäi,aga et värv on nii tume siis arvake milline ma välja näen !
 
Emma 07. aprill 2011, kl 12.31
Silmadele on keegi lasknud püsimeiki teha? Kas on väga valus ja kuidas tulemus on jäänud? On silmad väga kaua paistes?
 
Didii 08. aprill 2011, kl 16.17
Mina olen teinud nii kulmudele, silmadele kui huultele. Sõltub vist ikka kus sa teed ja kui hea tegija on, mina tegin Meribella ilusalongis Kairi juures, väga hästi teeb, kulmukaar jäi väga ilus ja loomulik,samuti ka silmalainer. Ainuke probleem et värv lubatud 2-5 aasta asemel kulus juba praktiliselt 1-1,5 aastaga ja kulmuvärv hakkas muutuma punakaks...tegin mingi 3-4 aastat tagasi, äkki nad vahetasid nüüdseks oma värvid välja? sest see probleem oli päris paljudel kes seal tegi, peaks helistama ja küsima...
 
Tehtud 09. aprill 2011, kl 19.27
Minul on ka kulmud Meribellas tehtud ja julgelt soovitan, tegija on kogemustega ja tunneb oma tööd. Minul saab suvel kolm aastat täis ja punakaks ei ole küll läinud, heledamaks aga küll. Eks see olene ikka enda nahatoonist ka. Minule räägiti, et soojad pruunid toonid kipuvad kiiremini punaseks minema, seega valisin hallika, külma pruuni ja siiani on ilus.
 
kellel kulmud Meribellas tehtud.. 10. aprill 2011, kl 10.30
Mul ehk veidi rumal küsimus, aga kas see jääb ikka loomulik või on kindlalt aru saada, et on tätoveeritud. Minu probleem on selles, et keemiline värv ei püsi lihtsalt peal, nädalaga kulub maha ja mõtlen juba ammu, et peaks püsimeiki proovima.Olen ka kuulnud, et Meribellas Kairi on väga hea tegija ja ilmselt varsti lasen ära teha. Lihtsalt veidi hirmutav on, et kui ei meeldi äkki, siis...
 
n 10. aprill 2011, kl 10.45
Mina soovin ka teha endale, kuna ei viitsi iga päev endale kulme joonistada. Kulme mul eriti polegi, mõned karvad reas ja needki heledad. :D
Kunagi mõned aastad tagasi panin endale aja kinni, aga imelikel põhjustel öeldi mulle tollal ära ja jäigi tegemata. Ja siis mõtlesin, et ehk oligi õige, et ära jäi, kuna lugesin selle ebaõnnetumise kohta nii palju artikleid ja postitusi.

Aga see igapäevane kulmude joonistamine ajab ka juba närvi ja tahaks kordki ärgata, et mul kulmukaar juba olemas.
Loodan siit julgust juurde saada!
 
j 10. aprill 2011, kl 13.59
kui kulme peaaegu pole, siis ei saa ju loota, et tulemus jääks loomulik. kaugelt vaadates ehk küll, aga lähedalt on näha, et karvu ei ole, kõik on joonistatud.
 
... 10. aprill 2011, kl 14.57
nojah aga see on ju ka ilma püsimeigita arusaadav, et tavalise pliiatsiga on tehtud.
ühe puhul on mugavus plussiks...
 
tegin 11. aprill 2011, kl 10.42
Naised, kui teil on õhukesed heledad kulmud, siis ei saa te mitte iial püsimeigiga loomulikke kulme. Kui teid ei häiri see, et kaugele on näha need naha peale joonistatud kulmud, siis tehke, maitse asi. Kui omal on ilus tihe kulm ja siis täidetakse seest ning toon saab väga õige, võib veel mõelda(samas kipub väga tihti pigment muutuma, lõpetate punaste kulmudega ja jäätegi neid elu lõpuni üle tegema või üle joonistama). Endise jumestajana võin oma kogemustest öelda, et enamus juhtudel on ikka kaugelt aru saada, et tegemist on püsimeigiga ning lähedalt seda enam. Loomulikkusest on asi kaugel.

Pliiatsiga võib ka muidugi ebaloomulikud ja koledad kulmud pähe joonistada, see on ka õige. Mõnel vajab see võibolla veidi harjutamist ja vilumust, sest meikimine pole kõigi naiste jaoks nii lihtne ja iseenesest mõistetav tegevus. Kui on heledad kulmud, saab neid karvu ise keemiliselt tumedamaks värvida. Kulmudele tooni ja mahu andmiseks on võimalik kasutada nt lauvärvi või spetsiaalse kulmuvärvi ja pliiatsi kombineerimist. Kulmuharjaga hästi läbi harjata ja hajutada ning geeliga fikseerida. Heledate ja hõredate kulmude puhul selline variant jääb kõige loomulikum Toonid võiks valida pigem heledamad kui tumedamad. On ka tehnika kuidas pliiatsiga jäljendtakse kulmukarva, kui see käpas jääb tulemus väga hea, aga seda tiba raskem teha. Kuna omal nahal läbi proovitud need lollused ning ka näinud lähedalt päris palju erinevaid töid, siis mõelge enne ikka kaks korda. Võibolla tasub leida see minut igal hommikul.....
 
to tegin 11. aprill 2011, kl 11.29
Ei ole päris nõus, et ei saa püsimeigiga loomulikke kulme. Minul näiteks on ja enamus tuttavad ei tea et mul püsimeik on. Nendele vähestele kellele öelnud olen on vastanud, et ei oleks arvanud...
Kuid loomulikult tumedaid, halvasti tehtuid ja kaugele nähtavaid kulme lihtsalt märgatakse kohe ja need jäävad ka kauaks meelde..
 
tegin 11. aprill 2011, kl 13.23
Kui endal on untsu läinud ja tead mida see endast kujutab(eks ma omal ajal lausa valasin pisaraid oma lolluse pärast), siis on naljakas, et jääb kohe silma ja ma reeglina märkan ja saan aru kui püsimeik tehtud. Kui pliiatsiga saab õrnalt täita ja hästi pehmeks hajutada, siis tätoveering on ju hästi konkreetne ning "terav". Minu meelest kui on hästi perfektsed, ühtlase tugevuse/tumedusega ja ülikonkreetsed kulmud, võib juba arvata, et on tätoveering. Seda jah pole kaugelt alati näha, aga lähedalt, kui nt teed meiki teisele, siis püsimeik alati arusaadav. Nüüd muidugi enam niipalju mitte,sest ma ei tegele enam jumestamisega ja ei vahi ka kogu aeg inimeste kulme jm. Pigem jah kui on ebaloomulikud, siis lihtsalt näen. Paraku see oht on olemas, et ei kuku nii välja nagu vaimusilmas ette kujutatakse. Näiteks minule taheti ka kulmud "pähe määrida" ja lasin endale joonistada, et kuidas siis jäävad. Mul pidavat olema vale kujuga kulmud juba anatoomiliselt, mis tähendas seda, et joonistati kulmud ja öeldi, et eest tuleb oma karvad ära kitkuda ja lõpust ka, kuna kuju on liiga kaardu. No mul ikka mõistus oli kodus ja mõtlesin, et jummel milline ma siis välja näen kui on kulmukaare keskel karvad ja eest nng lõpust ära kitkutud ja nahale joonistatud.
Ma lihtsalt mõtlen, et kui pliiatsiga omale klounikulmud teha, siis saab need ju maha pesta(eks mul ka töös sattus ette naisi kellele õpetasin ja soovitasin mida ja kuidas kulmudega ette võtta), aga püsimeik on püsimeik ning tuleb ikka väga täpselt ise teada mida tahta, mis värvi kui tumedaid, kuju jne. Endale kindlaks jääda, mitte lasta end ära rääkida, sest "asjatundja ju ikka teab mida räägib" jne. Palju eeltööd teha ja võimalusel ka vaadata kellel on tehtud, siis selge pilt kas meeldib või mitte.
 
Didii 12. aprill 2011, kl 10.46
no ei tea... kordan veel kord - väga oluline on kelle juures teed, mul isegi sõbranna ei saanud aru et püsimeik tehtud on.
 
Kirsika 12. aprill 2011, kl 18.02
Kes on teinud huuli ,kaua paraneb ja kas ka mingeid jamasid oli paranemisajal?
 
mjäu 27. märts 2013, kl 23.45
Didii, kus kohas sa siis tegid?
 
lele 28. märts 2013, kl 08.32
Küsiksin, et kas nendele, kes püsimeiki teinud, on enne asja kallale asumist mingi allergiatest tehtud? Endal tutvusringkonnas juhtum, kus naisel tekkis lainerijoonte tegemisest nii tugev allergia, et 2 ööpäeva veetis haiglas ning 2 nädalat oli põhimõtteliselt töövõimetu. Temale allergitesti ei tehtud ning kuna ta muidu pole väga allergiaaldis inimene, siis öeldi, et mingit ohtu pole, aga siiski...
 
Liisa 25. juuni 2013, kl 16.29
Väga soovitan kohta www.püsimeik.ee
 
M 17. juuli 2013, kl 09.39
Minul on tehtud kulmud ja lainerijoon ja olen väga rahul, elu on palju mugavam, eriti suvel. Soovitan salongi www.sipstaki.ee ja sealset kosmeetikut Elget!
 
H 19. juuli 2013, kl 22.27
olen teinud lainerijoone ja kulmud. Tegija oli Julia Pirital, aga tema vist enam ei tee, lapsega kodus. Muidu küll soovitaks teda.
Mõlemaga väga rahul, aga ei saa mainimata jätta, et lainerijoone tegemine oli valusam asi mu elus :(
huuli vist ei julge teha, sest olen näinud selliseid rõngaid huulte ümber, et....
 
veronika 11. juuni 2014, kl 18.44
Kas keegi oskab mulle õelda,mis vahe on püsimeigil ja tatoveeringul?(peale selle et püsimeik ei ole igavene)
 
Teele 15. detsember 2014, kl 18.13
Tätoveering tehakse sügavamale naha sisse.
Mina tegin kulmud Tammsaare ilusalongis Sirje juures, väga loomulikud on. Ja tänu uuele valuvaigistile lasin nüüd teha ka lainerijoone ja huuled. Super! Alguses natuke on valus ja siis täiesti valutu. Ja huuled on nii ilusad ja nii loomulikud, et võõras küll aru ei saa, et püsimeik.
 
kadi 16. detsember 2014, kl 12.46
Tammsaares on mitu salongi, millist sa soovitaksid? kas laineri tegid ka nüüd ja sealsamas?
Ma lasin kunagi Kadriorus mingis salongis teha, oli ikka nii valus, et oi-oi
 
Karita 18. detsember 2014, kl 19.26
Mina tegin alles Blanka juures kulmud.(http://blanka.ee/wordpress/patsid-2/)
Oli valus, kuigi kosmeetik väitis, et kasutab väga head valu leevendavat kreemi ja valus ei tohiks olla.
Tulemust veel ei tea, sest kulmud alles paranevad aga tundub, et on täitsa ok.
Soovitas hoolega silmad ja huuled ka teha aga ilmselt on minu valulävi selline, et silmade juurde ma küll teda toimetama ei lase.
 
kati 19. detsember 2014, kl 04.50
Tegin esteticlines Torupilli ots.2, n.yeremenko surub oma "proffi" arvamust peale ja teeb ebaloomulikult tumedad ja võimsad kulmud, mis pole näoproportsioonidega sobivuses. Kuigi tahtsin tõesti heledamaid peenemaid loomulikke kulme, selliseid nagu olekski lauvärviga pisut toonitatud. Nii saigi kokku lepitud. Peale protseduuri ütles, et kui koorikud ära langevad ja turse taandub, siis ongi heledamad ja kitsamad kulmud. Tuli tukk ette lõigata. Aastaga pole heledamaks kulunud, vaatab. Igatahes uskuge, mida räägib eelkirjutaja nime alt "tegin" ja värvige keemiliselt kasvõi ise kodus.
 
vv 19. detsember 2014, kl 18.21
https://www.facebook.com/#!/pages/Blanka-Iluteenused/215720045151619?sk=photos_stream
 
Jane 30. november 2018, kl 09.54
Mina käsin https://www.pusimeik.ee/ , kosmeetik oli väga meeldiv, terve protseduuri aja rääkis mis teeb ja kuigi ma olen üsna valutundlik, siis tema käe all ma valu ei tundnudki. Tulemusega olen ka väga rahul, kulmud on loomulikud ja olen saanud komplimente.
 
Silmad 13. märts 2022, kl 12.39
Tere! Jagan ka oma kogemust. Minul tehtud püsilainerijoon, kulmud kahel korral ja huulemeik samuti. Huultel oli kõige valusam ja lisaks ei jäänud ka suurt midagi peale. Kulmudega oli vaid algus valus, siis harjud ja enam praktiliselt ei tunnegi. Esimesel korral tegin karvtehnikas, teisel korral hajutus. Viimasega olin väga rahul, nüüd juba üle 2 möödas ja plaanin varsti kordama minna.
Aga siis lainerijoonest - oh, kust siis alustada, pikk jutt… käisin 8a tagasi tuntud tegija juures, kellel hunnik sertifikaate seinal ja oli/on ka teiste meikaeite koolitaja. Valisin tema, kuna tundus kôige usaldusväärsem, et oma silmade kallale lasta. Väga ebameeldiv kogemus. Esiteks oli ruumis ja kôrvalruumis teisigi tegijaid - ehk siis ôpilasi. Jooksis pidevalt minu meikimise juurest mujale teiste küsimustele vastama ja ôpilaste tööd kontrollima. Töö iseenesest jäi suhteliselt kena, nuriseda ei saanud. Aga varsti pärast seda hakkasid probleemid silmadega - punetus, sügelus, kuivus. Silmad koguaeg udused ja paistes. Käisin erinevatel silmaarstidel ja uuringutel, nende sônul kôik korras ja arvatavasti allergia. Tegin ka kallid allergiatestid, need nahale kleebitavad aplikatsioontestid, mis jäävad 48h nahale. Seqlt midagi ei ilmnenud, ka tindi vastu. (Pluss olen ka mujalt tatoveeritud, pole minisuguseid märke allergiast esinenud). Ja nii ma siis elasin 8a oma haigete silmadega, muudkui geeli ja tilka silma pannes. Kuni siis probleem oli juba nii suur, et läksin ka Silmaaserisse kontrolli ja teste tegema. Seal öeldi kohe, et silma sarvkesta on tugevalt kahjustatud ja silmal mingid näärmed, mis laugude küljes, on kinni tatoveeritud ja vedeliku asemel toodavad need nüüd vaid mingisugust rasvataolist segu, seepärast ka pilt ähmane. Pluss pisarakile katkeb liiga kiiresti (vaid paari sekundiga), seega pole miski silmi kaitsmas. Määrati esialgu ravimid pooleks aastaks, mis ei mõjunud ja nüüd ootab mind silmaoperatsioon. Silmaarsti sônul pole see ainus juhus, mida ta on näinud ja kôigil sellistel patsientidel püsilainer…
Seega, ärge parem laske miiidaaagiiii! Enda silmadele teha, joonistage pigem tavalise laineriga ja olete tervete silmadega.
Avaldan siinkohal ka meikari nime, kelleks oli Julia Saar.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!