Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kui avatakse uus salong?
 
uurija 29. mai 2011, kl 16.11
Naised, kallid, tänapäeval on nii palju salonge ja tervisekeskuseid, kus pakutavate teenuste osas ei suuda isegi otsustada, kuhu mida tegema minna, kõik tundub nii hea.

Küsimus oleks selline, et, kui avatakse näiteks uus "day spa", siis mida sa tahaksid, et seal oleks teisiti, kas peaks olema mingi kindel valdkond, millele võiks rohkem rõhku panna või oleksid madalamad hinnad, või mängib interjöör suurt rolli, kas asukoht on tähtis, et sa sinna uudistama tuleksid?

Miks lähed sina salongi või spaasse, mis teenust sa sealt tavaliselt võtad?

Uurin natukene, sest on tekkinud uued mõtted ja tahaksin teada, mida rahvas soovib ja nendega arvestada.

Tänud, kes viitsivad vastata :)
 
Minni 29. mai 2011, kl 16.42
Ise spaasid ei külasta (ütleme siis nii, et mind meelitaks kohale soodne hind), aga tegelikult tahtsin öelda, et kõige olulisem on kõrge klienditeeninduse tase ja see tunne, et sinuga tõesti taheti ja viitsiti tegeleda, pakuti parimat võimalikku teenust ja et sa lihtsalt õhkad rõõmust, kui sellest kohast lahkud ja soovid peatselt uuesti külastada.

Edu sulle uuel ettevõtmisel!
 
detate 29. mai 2011, kl 17.16
privaatsust ja rahu, vaikust....ei huvita teised kliendid ja teenindaja mõtted....muidugi hea kui profesioonalselt annab vastuseid kui mul on küsimusi.....
 
veel 29. mai 2011, kl 19.48
Head tegijad, tasemel tooted ja meeldiv kujundus.
 
mmm 29. mai 2011, kl 20.38
Tasemel ja kvaliteetne töö suhteliselt soodsa hinnaga
 
eke 29. mai 2011, kl 22.30
tahaksin spa-sse, kus teenindaja ei ürita mulle midagi "pähe määrida". nt ühes pealinna spa-s oli selline olukord, et naudin massaaži ja siis massöör üritab mulle müüa parafiinihooldust jalgadele. no sry, kui ma seda tahaks siis ma oleks selle juba eelnevalt võtnud. tahan nautida valitud protseduuri nii, et ei pea muretsema kellegi kasuahnuse pärast.
ahja, tunnen puudust spa-st/ilusalongist, kus pakutakse looduslikke hoolitsusi professionaalsete tegijate poolt. need vähesed, kus olen käinud, pole just kõige paremad kogemused olnud - mätsitakse peale mingit suvalist möga ja räägitakse sama juttu, mida tootja oma kataloogis lubab. ma tahan, et minuga tegeletakse, minu probleemile tähelepanu pööratakse ning lahendust pakutakse.
et siis silikoonivabasid näohooldusi palun :)
oksele ajab iluteenindajate "osta-osta eesmärgiga" jutt, mis kiidab silikoone täis kreeme ja juuksehooldusvahendeid taevani samas kui mul tekitavad need ainult probleeme...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!