Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
2 nädalat tagasi tehtud kõrvaauk mädaneb
 
kristiina 06. juuli 2005, kl 09.45
Lasin kaks nädalat tagsi teha uued kõrva-augud kuna vanad lasin kinni kasvada. Kinni kasvada lasingi selle pärast, et vasaku kõrva auk ei tahtnud ära parandega ja mädanes päris pikka aega. See oli üks 6-7 aastat tagasi ja eeldasin, et nüüd võiks augud uuesti teha, et äkki on paremad materjalid jne (mul on nikliallergia). Ja oh nalja, jälle kõrva-auk mädaneb :( Esimese nädala jooksul panin väga hoolikalt paar korda päevas kõrvale kosmeetiku soovitatud desinfitseerimise vedelikku (asept). Teisel nädalal enam ei pannud, kuna tundus et kõrv on juba paranemas.

Kas kellegil on veel sellist asja ette tulnud? Millega ma kõrva ravida saaks?
 
aitan 06. juuli 2005, kl 09.52
puhasta meresoolaga...õigemini meresoolalahusega:)
1spl meresoola ja natu vett ja sellega puhasta
 
merx 06. juuli 2005, kl 10.18
Kuna kõrvaauke tohib ka viinaga puhastada, siis sain ma nad viinaga puhastades korda. Puhastada tuli muidugi 2 korda päevas. Sinu puhul võib probleem olla ka valedes kõrvarõngastes. Ma soovitaks kulla või hõbeda peale üle minna, vastavalt sellele, mis sulle rohkem sobib.
 
k 06. juuli 2005, kl 11.03
Gutaseptiga võiks proovida puhastada ja ise tegin ka kunagi viinaga.
 
kosmeetik 06. juuli 2005, kl 11.22
kõrvaauke peab puhastama umbes 1 kuu ja hoidma sellel perioodil kõrvas seda rõngast, millega auk tehti.mingit cutasepti panna ei tohi ja viina ka soovitavalt mitte.kui hoolimata hoolikale puhastamisele ikka mädaneb, siis soovitaks hõbedat.
 
palju õnne 06. juuli 2005, kl 18.34
suvi loomulikult sellise palavusega pole mitte parim aeg augustamisteks
 
mida???? 06. juuli 2005, kl 22.30
millised rõngad sul on? kuna sul on nikli allergia, oleks tohtinud panna ainult meditsiinilisest plastikust kõrvarõngad. seega ei sobi sulle võibolla hõbe ka. mingist viinaga puhastamisest ei tohi mõeldagi, viin ei lase augul paraneda!!!!! klaas vett ja spl täis meresoola, sellega puhasta. tegelikult peaks aitama ainult veest ja seebist ka. aga pärast hoolikas kuivatus. mustade kätega ära näpi!
aga kus sa selle augu tegid, et hooldusest midagi ei tea?
 
taadja 07. juuli 2005, kl 10.47
mul ka sama asi, et mädanesid. Kõrvaaugud tehti sel püstolmeetodil ja jätsin samad rõngad ja siis muudkui mädnaes kaua aega, kuni panin kullast rõngad et sain neid ka keerutada ja ikka ka aseptiga määrisin, siis said kusagi nädal pooleteisega terveks. Edu sulle:)
 
sama jama oli 07. juuli 2005, kl 11.51
ma panin ka esimene kord auke tehes suvalised kõrvarõngad ja läksid mädanema.Puhastasin ja desinfitseerisin auke,miski ei aidanud.
teine kord olin targem ja lasin panna kuldkõrvarõngad-ei läinud mädanema.
 
Kristiina 07. juuli 2005, kl 14.45
Puhastuse kohta paluski kosmeetik mul osta asept.

Ostsin omale spetsiaalselt kullast kõrvarõngad, et need kõrva panna kuna teadsin, et eelmine kord kõrvad ei paranenud. Kuid ma ei leidnud salongi, kes oleks mulle kullast kõrvarõngaste jaoks augu teinud. Pakuti ainult püstoliga meetodi ja püstoli jaoks on spetsiaalsed kõrvarõngad. Rõngad on titaanist ja rõhutati mitmeid kordi, et täiesti niklivabad.
 
kat 07. juuli 2005, kl 16.47
soovitan ka et vaheta kulla vastu ümber ! mulle pandi ka kõrva-nabarõngad kirurgilisest metallist ja kohutavalt hakkasid mädanema ,vahetasin siis kulla vastu ja iga päevaga läks olukord paremaks ja paari nädalaga oli kõik korras !!!
 
n 09. juuli 2005, kl 00.13
mina olen endale ise süstla nõelaga augud teinud ja pole probleemi olnud.valus ei olnud ja verd ka ei tulnud.kõige paremini paranevad tõesti just rõngaid kasutades.rõngas laseb haaval hingata.vahel pihustad asepti ja niisama mustade sõrmedega ka ei tohi näppida.
 
Rrrrrr 10. juuli 2019, kl 00.03
Tere,tegin ise kõrva augu ja nüüd mädaneb...kas keegi oskab soovitada mida mädanemise
vastu teha?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!