Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Mida teha hallide juustega?
 
Kihar 02. juuli 2013, kl 01.17
Millal läksid teil juuksed halliks ja mis te siis tegite, üleni värvitud või triibud? Minul juhtus nii, et kasvatasin värvi välja ja avastasin "üllatuseks", et juustes on nii palju halli, millest mul polnud seni aimugi... Nii palju loomulikust toonist siis.
 
hallipäine naine 02. juuli 2013, kl 01.30
Kolmekümnendates, ei ole kunagi värvinud ega triibutanud, sest mind hall ei häiri.
 
Nat 02. juuli 2013, kl 04.05
Hea küsimus...
soovitan maha ajada, äkki tulevad uued asemele.
 
Kahüks 02. juuli 2013, kl 08.27
Mis värv on sul see loomulik värv? Mina olen loomulikult hästi tume ja sellel taustal hakkasid ka üksikud hallid karvad hästi silma. Värvin hennaga juba 6 aastat, annab sära oma tumedatele juustele, kuid ei tee neid punaseks ja värvib hallid karvad rõõmsalt punaseks. Pole vaja triibutada ega midagi, mina olen praegu hästi rahul. Vanemast peast peab ilmselt hakkama hennale indigot hulka segama, muidu saab liiga punane.
 
mall 02. juuli 2013, kl 09.41
mina hakkasin märkama üksikuid halle karvu u 27. a , hetkel 30 ja päris palju on ees ja meelekohtadel halli. loomulikult olen selliste helepruunide juustega.
mingi aeg lihtsalt kitkusin üksikud hallid karvad välja, kui nägin aga nüüd enam pole mõtet - liiga palju. hetkel triibutan heledamaks, ei paista välja.
 
kartulikoor 02. juuli 2013, kl 09.44
esimesed hallid juuksed tekkisid 25 aastaselt. Nüüd värvin põhja heledamaks ja lasen sama värvi salgud sisse tõmmata.
 
mustjaspruun 02. juuli 2013, kl 10.09
mul suguvõsa viga, pajudel on karmid mustjaspruunid juuksed ja hakkavad halliks minema juba kahekümneselt. endal oli 25selt juba paks hall salk otsmikul ja nüüd 35selt on väga palju halli. mis siin ikka, lasen värvida ja oma enda loomulikku tooni.
õnneks käib selliste karmikarvaliste juustega kaasas, et nad ei lähe kergesti katki ja on tugevad :) nii et ei vingu.
 
30 02. juuli 2013, kl 10.18
minul ka tumepruunid juuksed ja esimene hall karv oli vist 24 aastaselt. nüüdseks halli päris palju. masendav:(
 
Brünett vanaema 02. juuli 2013, kl 10.38
Esimesed hallid juuksed tulid 18-aastaselt pärast keskkooli lõpetamist. 35-aastaselt oli päris kirju. Siis hakkasin värvima ja tegin seda pidevalt 60-aastaseks saamiseni. Aga juuksed läksid väga õhukeseks ja takku. Vaat siis lõikasingi endale pärast 2-cm pikkuse cäljakasvatatud värvimata pikkuses"siili pähe". Selgus, et tibake on veel tumedaid juukseid ka siin-seal. Siis käisin ikkagi pea üle selle plaatinablondeerijaga. Praegu on selline huvitav - heledad otsad ja alt natuke tumedam pealekasv. Mõnda aega lasen veel kasvada ja siis uuesti plaatinaks ja lasen jälle kasvada need tumedamad juured välja.
Üsna loomulikult mõjub, aga algul oli endal ka ehmatav vaadata ning kõik küsisid, et "issand, mis suga juhtus?" ja eriti lapsemeelsed "appi, kui vanaks sa jäänud oled."

Aga praeguseks olen ise rahul.
 
Kihar 02. juuli 2013, kl 17.58
Loen siit, et tume pea vist lähebki kiiremini halliks? No ma ka 30ndate keskpaigas ja juuksed on tumedamad pruunid karmid karvad, mida alguses püüdsin ka välja kitkuda, aga siis nägin, et mõtet ei ole. Samas paistab isegi üks karv selliste juuste puhul eredalt silma. Paraku ei mõju värvimine mu juustele just kõige paremini ja ma ei suuda otsustada, kas triibutamine oleks neile n-ö tervislikum või rikuks rohkem kui üleni värvimine.
 
kkkkk 02. juuli 2013, kl 19.31
juuksed tumedamat kartulikoore karva, üsna õhukesed ja peenikesed. halliks hakkasid minema kahekümnendate teises pooles. praegu olen 32 ja päris palju halli. mind ei häiri - aeg-ajalt värvin kergvärviga oma loomulikku värvi, et oleks veidi värskem ja läikivam üldmulje, aga see kaua hallil karval ei püsi. pidevalt ei viitsi värvida ja nagu öeldud - ei häiri mind need hallid karvad ja seega ei muretse.
 
jube 03. juuli 2013, kl 23.34
kui noorel naisel hallisegused hoolitsemata juuksed.Hallikirju pea on ainult üksikutel inimestel ilus,siis kui on hästi tugev ja paks juus.Muidu jätab räpaka mulje
 
kkkkk 04. juuli 2013, kl 18.09
juuksed on puhtad ja regulaarselt ka lõigatud. tõesti on üldmulje halb?
ise ei ole küll halliseguste juuste puhul räpakat üldmuljet täheldanud. ei näe lihtsalt põhjust niigi üsna õrnu juukseid pidevalt värvida, siis peaks ju väljakasvu pea iga paari nädala tagant värskendama.
 
mina 06. juuli 2013, kl 18.25
esimesed hallid karvad peale neljakümmet. värvin hennaga, enda juuksed on mustjaspruunid ja väga paksud. millalgi proovin sebastiani juuksevärvi, pidi ka hennatatud peale sobima ja väga loodussõbralik olema.
 
rfawfwrhhh 06. mai 2020, kl 19.24
sa oled kfkf jun
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!