Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
jagage oma kogemusi kortsude vähendamiseks ilusalongis
 
50+naine 01. jaanuar 2014, kl 14.19
HEAD UUT AASTAT!
Tahaks mingit protseduuri lasta teha ilusalongis.Muret teevad suuümbrus kortsud ja näokontuur,kael. Mis on teil aidanud ilusamaks saada ja normaalsema hinnaga?
 
petlik 01. jaanuar 2014, kl 14.44
Kogu ilust on enamus pärilik, ehk geneetiline. Kuna sa ei saa peale protseduuride sooritamist kunagi teada, milline sa näeksid välja ilma neid läbi viimata, siis parem söö korrlikult ja liigu piisavalt.
 
?? 01. jaanuar 2014, kl 15.21
suvel teen metsmaasika-rõõsakoore maske, sügisel lodjapuumarjamahla-mee maske, need suht tasuta protseduurid, lusika täis koort ja mett
 
kuule, kuule 01. jaanuar 2014, kl 15.43
tee endale selgeks fakt, et kortse pole võimalik ühegi iluprotseduuriga vähendada. normaalse mõtlemisega inimene lepib sellega, et vananedes tekivad ka loomulikud kortsud ja ei tee sellest enda jaoks probleemi. kortsud hinges on märksa hullemad.

kortsude vähendamiseks on ainult üks moodus ja üle maailma naised kasutavad seda edukalt: õgi, õgi ja veelkord õgi, soovitavalt rämpsu ja punsud ja kortsud silenevad. mõneks ajaks, varsti venib nahk järele ja oled jälle kortsus. lisaks veel paks, kortsus hingega ja õnnetu selle kõige üle.

et siis jõudu. ja muide, kui sa soovid toetada rahaliselt ilutööstust, siis loomulikult vii oma raha ilusalongi ja lase endale valetada, et vot see kallis protseduur pühib kortsud. mis sest, et sa ise ka peeglist pärast aru ei saa, et kortse vähem oleks, onju?
 
Jah 01. jaanuar 2014, kl 16.02
ihatahes on kõige parem noorendav kuur annemai soovitus.geenid on ikka need,mis loodud ei päästa siin ükski kallis kreem
 
to petlik 01. jaanuar 2014, kl 16.11
väga õige, lisaks maga korralikult.
 
qu 01. jaanuar 2014, kl 18.30
Joo piisavalt vett ehk siis 30g sinu 1kg kohta. See võib teha ligi 2 l päevas.
 
jaaaah 02. jaanuar 2014, kl 13.17
ei ole jah, kui siis kirurgiliselt või täitesüstidega. Määri peale mida tahad, ei tee miski neid enam olematuks. Ennetamisega oleks pidanud varakult hakkama pihta, kõige tähtsamad, uni, vesi ja niisutamine!
 
siiski 02. jaanuar 2014, kl 14.16
Hea hooldus aitab kõigele sellele väga palju kaasa. Paras puhastus ja piisav niisutus ning korralik (käsitsi tehtud ikka) näomassaaž.
 
milleks 02. jaanuar 2014, kl 23.43
salongi hooldus? mine poodi ja osta üks korraliku firma pinguldav seerum ja kasuta seda.Toimib nii kaua kui kasutad ja natuke enamgi.Aga mitte mingi Loreali või Garnie ja ära usu mingit looduslikku jama
 
vähemalt mina olen abi saanud 03. jaanuar 2014, kl 00.05
mina olen küll abi ilusalongist saanud, vähemalt arvan nii. Olen 42 aastane ja olen juba ligi 10 aastat vahelduva eduga teinud nii keemilistkoorimist, kui ka muid vananemisvastaseid näohooldusi. Ja minu tulemus on see, et minu näol on ainult üks miimikakorts, isegi mitte väiksematki kortsu mujal. Kuna olen peenike, suitsetav ja päikest armastav naine siis keegi ei usu, et ma nii vana olen. Mulle pakutakse ikka max 27 aastane. Isegi Galileos räägiti maailma kõige tõhusamast näohooldusest, mis võtab kortse, pigmendilaike jn See oli keemilinekoorimine. Ma nägin juba esimesel korral oma näol tulemust. S oovitan soojalt keemilisekoorimise kuuri teha. Kuigi hind on kallis siis hetkel käin Linedce ilusalongis, kus sain 5 korda poole hinnaga.
 
krõõt 03. jaanuar 2014, kl 10.54
happekoorimine aitab. mina tegin üle kogu näo + kael, kolm korda järjest. väikesed ja pindmised kortsud kadusid, ka miimikakortsud läksid väiksemaks, armid vähem märgatavaks. naha seisukord paranes, aknet ei olnud tükk aega ja põletikulisi vistrikke ka mitte. nahk oli sile, pingul ja hästi pehme. protseduur on kallis+ spets kreemid. mul erilist punetust ei olnud, nahka ajasin küll korralikult. kui vaba raha tekib siis teen veel.
 
mirjam 24. jaanuar 2014, kl 15.07
Mina soovitan samuti juua palju vett, toituda tervislikult ja kui on usku kreemidesse, siis kasutada ka neid :)
Ma tean, et turule on tulnud äärmiselt tõhus näonahka uuendav kreem vanusele 25+. Poest seda soetada ei saa ja ei saa kunagi saama, vahendatakse otse ilusalongidesse ja eraisikutele. Võimalik on ka tasuta proovitester tellida.
Kellel huvi, siis võin lisainfot jagada schultz.mirjam@gmail.com
 
naine 37 24. jaanuar 2014, kl 20.13
Mina oma kortse välja süüa ei kavatse ;) Esmaspäeval on fotonoorendus, eks siis saab ka tulemuste suhtes targemaks.
 
praktik 25. jaanuar 2014, kl 11.09
määrimine ei aita midagi. Aitab näiteks laser, keemiline koorimine, täitesüstid, botox, mesoteraapia jms. Tänapäeval ei pea ikka noaga kortsude kallale minema, leebemate vahenditega saab väga hea tulemuse. Ja kes siin ohib midagi Frankensteinidest, siis ei, te ei saa iial aru kui kedagi on paari täitesüstiga kohendatud ja seda on normaalsetes piirides tehtud.
Elustiil, sport, uni ja normaalne söömine on nagunii elementaarsed.
 
lugeja 25. jaanuar 2014, kl 23.15
Saun,seks ja söök ning hea tuju on kõige alus!
 
umbes sama vana 27. jaanuar 2014, kl 15.00
Väga nõus praktikuga. Toimivad needsamad protseduurid, mida praktik siin ilusti loetles. Tahaks lisada veel ka mesoniidid.
 
fotonoorendus 27. jaanuar 2014, kl 18.45
nain 37, kui anna pärast tulemustest ka teada:)
 
Naine 28. jaanuar 2014, kl 00.02
fotonoorendus pidi väga tõhus olema. aga peab olema ka hea laser nagu medemises.
laserclinicu oma on mõttetu raha raiskamine. salongid siis nii tallinnas kui tartus. ise käisin tartu kliinikus kapillaare eemaldamas, mitte üksi ei kadunud ära. kadus ära ainult mitu sada eurot:D
 
arumaeisaa 28. jaanuar 2014, kl 15.12
miks te seda happerünnakut peate nii metsikult ja kallilt tegema?? pange iga päev ise kodus mingi puuvili näkku, ei ole näonahal traumat ja olete kohe värskemad ja nooremad.
 
umbes sama vana 28. jaanuar 2014, kl 15.52
Kui oled 20+, siis tõesti piisab puuviljast näkku. Kui oled 50+ ja tahad reaalselt näiteks näokontuuri parandada või miimilisi kortse siluda, siis kohe kindlasti ei piisa selleks puuviljast ega ühestki kreemist ega seerumist ega ka kosmeetilisest näohooldusest.
 
mina 29. jaanuar 2014, kl 13.32
oh kui palju põnevaid ideid siin oli, tahaksin küsida paar asja kohta.

keegi siin mainis efektiivset seerumit, mis firma oma on hea oma kogemuste põhjal?

mesoniidid? on keegi proovinud ja julgeb soovitada?

Kas keemilist ja happekoorimist saab ka ainult silmaalustele teha, need on mul oluliselt rohkem kortsus kui ülejäänud nägu, eriti on see näha naeratamise ajal.
 
umbes sama vana 29. jaanuar 2014, kl 14.16
Mesoniitidest. Minule pandi poolteist nädalat tagasi. Tulemus peaks ilmnema siis, kui panemisest möödas ca 2 kuud (kollageeni moodustumine võtab aega) ja püsima kuni 2 aastat. Seega ootan ise suure põnevusega tulemust. Umbes kahe kuu pärast oskan öelda, kas soovitan või mitte. Minu kosmeetiku jutu järgi peaks mesoniitidest olema abi just siis, kui vaja näonahka pinguldada ja näokontuuri parandada. Pannakse ka kaelale, kellel vaja. Saab panna ka silmade ümbrusesse. Kosmeetiku jutu järgi ei tundnud ta ühte oma klienti kaks kuud pärast protseduuri enam ära.
 
jah 29. jaanuar 2014, kl 15.26
need mesoniidid võivad anda head tulemust,kuid nad on kallid ja 2 aastat on lühike aeg.sama ka süstidega.Nende sõltuvusse võib jäädagi ja toimeaeg veel lühem jne.Kui vanust üle 50+ i,siis tuleb lõpp kokkuvõtes sootsam ringlõikus koos silmadega opiga ja tulemus kestab umbes 10 aastat.Ja kui oled 60+ ja väed välja nagu 50+ on väga hea.Minu arst ütles mulle,et peale oppi näed välja oma vanustest alati 10 aastat noorem.Lasin teha opi 54 aastaselt,nüüd 57 ja keegi pole pakkunud vanuseks rohkem kui 42.Olen rahul,kuigi oleks võinud natuke varem teha.Mida nooremalt teha seda kauem püsib ja tulemus parem.Lisan veel,et tervis peab korras olema,sest minu op kestis üle 8 tunni.
 
naine 37 30. jaanuar 2014, kl 13.42
Käisin fotonoorenduses ära, esimeset tulemused peaksid ilmnema umbes 2 nädala pärast. Valus ei olnud, punetust ei tekkinud. Kosmeetik ütles, et ega see kortsukeste vastu suurt ei aita, küll aga pigmendilaikke peaks eemaldama.Protseduuri peaks kordama 3-4 nädala pärast, panin uue aja kinni, eks siis paistab kas siis on veel tahtmist ja viitsimist jätkata. Küsimusele, mis siis kortsud näost pühib, vastas kosmeetik, et kõige tõhusamalt ikka süstimine.
Mis siin salata, eks ole seegi mõttes mõlkunud, kuid enne teen ehk ka keemilise koorimise läbi. Samm- sammult siledama vanaduse poole!
 
mina 06. veebruar 2014, kl 09.38
hei, umbes sama vana, hoia meid siis muutustega kursis. kus sa mesoniidid panna lasid, vipmedicumis? huvitav, et seda reklaamitakse kui kohest liftingut, kas tõesti ilmnevad tulemused alles kahe kuu pärast?
 
mis 06. veebruar 2014, kl 23.48
kahest kuust siin mesoniitide puhul juttu on?Mina lasin eelmisel suvel panna ja tulemus oli kohene,st nägu oli ja on rohkem pingul.Enne oli kuidagi alla vajunud,nüüd kontuur selgem.Pandi Vipmedicumis.
 
huvitatud 06. veebruar 2014, kl 23.52
jah,palun ütle,kes sulle ringlõikuse tegi?
 
mina 07. veebruar 2014, kl 11.03
to mis: kas see panek on kohaliku tuimestusega? vaatasin eile videot ja tundus suht jube protseduur. oled rahul, et tegid? kui saladus pole kui palju mesoniidid maksma läksid (tean et see sõltub, aga siiski)
 
mis 07. veebruar 2014, kl 17.13
to mina..minu arust mingit tuimestust ei tehtudki,aga võin ka mitte mäletada.Igatahes mingit valu ma ei tundnud.Mina ostsin sooduka ajal 30 niiti,20 euri tk,muidu vist 30.Aga vaja läks vaid 15,ülejäänud raha eest(panin veits veel juurde)tehti kaks täitesüsti.Olen rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!