Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Minu 13 aastane tütar tahab ripsmepikendusi...
 
Tiina 01. juuli 2014, kl 17.49
Ma tean et ripsmepikendused kahjustavad ripsmeid jne,aga samas kui mu tütar iga päev korrutab et tahaks neid siis ma ei raatsi talle ära ka öelda,sest mulle on tähtis mu tütre rahulolu.Ja ma tahakski teada teiste naiste arvamust,et kuidas te suhtute sellesse kui 13 aastasel on ripsmepikendused?
 
H 01. juuli 2014, kl 17.51
Oleneb mis sa ise otsustad,aga minu arust on tänapäeva generatsioon juba selline nii et see pole enam ime miks 13 aastased tahavad ripsmepikendusi
 
Haige vârk 01. juuli 2014, kl 17.52
Minu arust on see täiesti absurdne,kui mul,oleks tûtar ütleks ma talle et unista edasi
 
Konnake 01. juuli 2014, kl 17.54
H Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oleneb mis sa ise otsustad,aga minu arust on tänap
> äeva generatsioon juba selline nii et see pole ena
> m ime miks 13 aastased tahavad ripsmepikendusi


Ma olen täiesti nõus selle inimesega
 
postitaja 01. juuli 2014, kl 17.58
kui sa tõesti lubad oma tütrele seda mida ta soovib,siis sellises olukorras sa peaksid lubama,aga tegelikult mis seal imelikku siis on?sellised teenused on juba tehtud väga lihtsasti kättesaadavaks ning teismelistel tüdrukutel tekibki suurem huvi selle vastu
 
kle 01. juuli 2014, kl 18.24
Issand jumal, muidugi luba, selles eas neiud otsivad juba sponoreid neti kaudu ja kuidagi on ju mehi vaja võrgutada.
 
Kalahuul 01. juuli 2014, kl 18.28
Ma olen väga vähe ilusaid ripsmepikendusi näinud. Mõtlen selliseid, mis tõesti ilusana ja loomulikuna tunduvad.
Eks paljud teismelised tahavad need ära proovida ja õnneks enamikel see vaid proovimiseks jääbki. Las paneb ja proovib ära, aga mina sinu asemel vaataks, et ta satuks HEA tegija juurde, kes talle tõesti parimat soovitatada oskaks.
Lisaks, teismelisel ei mõju need nii õõvastavalt, kui vanemal proual.
Aga kahjulikud on nad küll, jah. Loe natuke netist nende kohta. Siin on seda teemat ettevaatlikult ka puudutatud, aga fännid ju kukuvad kohe kisama...
 
pelmeedid nina all 01. juuli 2014, kl 18.33
just, las paneb, ta peab saama mida tahab, ei tohi keelata, see oleks ahistamine.
 
lubjakas 34 01. juuli 2014, kl 18.37
Eile sattusin vaatama üht "Saladuste" osa, kus oli 14-aastane tüdruk, kes tahtis olla jube seksikas ja vanameestega k.eppi teha. Tibil olid värvitud juuksed, pärlikestega ripsmepikendused, tugev meik, maalitud pikad geelküüned, sõrmused, ketikesed, 12 cm-sed kontsad, üliminiseelik, suure dekolteega nabapluusike...Nii käis plika siis ka koolis. Kas päriselt ka mõni tüdruk koolis selline välja näeb? Loodan, et oli ikka kõvasti üle võlli. Ehk ripsmepikendustest see kõik algabki? Kole oli selline 14-aastane. Mis teha, kui seksimise luba nii noorelt käes.
 
keskealine naine 01. juuli 2014, kl 18.59
Las proovib ära. Oma kogemusest võin öelda, et sedalaadi asjad huvitasidki kõige enam 12-15- aastasena. Nii mõnigi iluvigur sai ära proovitud ja pärast kadus huvi kunstvidinate vastu iseenesest. Kui poleks saanud toona katsetada, siis käiks ehk veel praegugi kõikvõimalike kunstlisadega ringi.
 
keskealine naine 01. juuli 2014, kl 19.06
Lisan, et seksuaalelu alustasin alles kenasti täisealisena, nagu see minu meelest ikka olla võikski. Nii et teismeeas enda Barbie-nukuks mukkimine ja sättimine ei too tingimata kaasa liigvaraseid seksuaalsuhteid.
 
Tiinakesele 01. juuli 2014, kl 20.01
Mis see meie asi on mida sinu tütreke tahab?Kui ta sinu jaoks nii kallis on, et peab kõik saama mis tahab siis lasegi talle panna need pikendused.Äkki saad siis oamle ka lõpuks mõne mehe läbi tütrekese.Kaua sa ikka suudad rahuldamata olla?
 
Tiina 01. juuli 2014, kl 21.25
Ma KÜSIN teiste inimeste käest mis nad arvavad kui 13 aastasel on ripsmepikendused,ega kui sa ei soovi abi pakkuda või nõu anda miks sa siis siia foorumiss üldse oma nina pistad ?
 
jajah 01. juuli 2014, kl 23.05
Kui ta ikka neid nii väga soovib, las paneb ning veendub ise milline jama nendega on. Aga minu arvates on need ripsmepikendustega tibid lihtsalt jubedad või õigemini naeruväärsed, kui plaksutavad oma risti rästis karvu. Ja üleüldse, milleks pannakse selliseid hiigelpikad ripsmed, mis ei näe absoluutselt ilusad ega loomulikud. Alles eile ajas üks müüjatibi Viru R kioskis oma rõvedate ripsmetega lausa jälestusjudinad peale :D
 
las paneb 02. juuli 2014, kl 15.16
tean mõnda sama vana, kellel on. ja paar läbipõetud silmapõletikku ka sinna juurde. sest ilu nõuab ohvreid, aga ega ega muidu ei õpita, kui omal nahal.
 
piip 28. juuli 2014, kl 13.27
loomulikud ilusad ripsemed on ilusad, tehnikule saab öelda ju milliseid soovid ;) siis ta ehk ei muki ennast ka nii palju ;)
 
olen 22 ja 28. juuli 2014, kl 13.41
mitu aastat juba kasutan neid igasugu "kunstvidinaid", mul on geelküüned ja püsiripsmed. ma ei näe selle mitte midagi halba, kui oled täiskasvanu ja tead piire - mis on ilus ja mis on ülevõlli. olen nõus need 30-40€ kuus maksma oma mugavuse ja aja arvelt. olen inimene, kelle meelest peaks ikka küüs ja nägu korras olema, ja nb - maitsekalt korras. mitte ripsmed nagu põrandaharjad ja küüned nagu nõial.

nüüd siis minu arvamus, et 13 on küll liiga noor. lapsed tahavad koguaeg igasuguseid asju, kõike ei pea lubama ja enda kaunistamine püsivate asjadega on ikkagi täiskasvanute rida, sest siis on mõistust rohkem.
 
vanaema 31. juuli 2014, kl 12.48
ma ise mäletan,et hakkasin 15 aastaselt pidudel käima ja ripsmeid värvima.Noored arenevad praegu rutem ja 13 aastane võib praegu olla nagu minu ajal 15 aastane.Kõik oleneb lapsest,kui on mõistlik tüdruk ja sul rahaliselt võimalik,siis miks mitte.Mul lapselaps 11 aastane ja alles päris titekas nii,et veel ripsmepikendusi ei nõua.Muidugi ei tea mis 2 aasta pärast on.
 
vanaema 31. juuli 2014, kl 12.54
lisan veel,et endal ripsmepikendused just selleks,et ei peaks silmi värvima.Mingit jama nendega pole,ei põletikku ega ripsmete risti-rästi olemist.Väga ilusad.Loomulikult tuleb valida ripsmetehnikut.Alles kolmas osutus heaks tehnikuks.
 
sssssssssssss 02. august 2014, kl 20.45
Mulle ka ripsmepikendused meeldivad. Endal ei ole aga on ikka mitu korda mõttes olnud. Aga kas just 13 aastasel need olema peaks, ei usu.
 
komm 25. november 2023, kl 18.18
kle tänapäeval on 10 aastasel juba kunstripsmed ja kyyned
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!