Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
hammaste valgendamine
 
Teadmatuses 14. mai 2015, kl 13.52
Tere!
Kas siin foorumis on kedagi kes on käinud kehastuudios hambaid valgendamas? Mingi uus meetod- Beaming white hambavalgendus. Sooviksin teada, et kuidas olid hambad pärast valgendust, kas olid valgemad? Kas hambad valutasid pärast seda? Olid tundlikud?
Tahaksin väga minna, aga ei tea kas on mõtet.
 
tead 14. mai 2015, kl 14.01
ei ole küll käinud tegemas aga ei näe ka sellisel tegemisel mõtet, tundlikumaks pidavat tegama enamusel, ikkagi rikub hambavaapa ja särav valgeks igavaseks nagunii ei jää.
 
Teadmatuses 14. mai 2015, kl 14.05
Ei soovigi, et oleks igaveseks. Tulemas on lõpetamine, siis selleks puhuks sooviksin, teeksin ka vaid ühe korra, et mitte väga hambaid rikkuda.. Olen suur tee sõber, see tõttu hambad polegi sellised nagu võiks olla. Lugesin et selline valgendus kestab õige hoolitsemisega kuni kolm aastat, minu arust oleks see super!
 
Valgekihv 14. mai 2015, kl 16.35
Lase parem hammaste pärlipesu teha, see võtab teeplekid ära. Happega valgendamised rikuvad hambaid.
 
soovitaja 15. mai 2015, kl 10.56
Kui te endiselt soovite protseduuri,siis kindlasti laske teha hambaarsti juures, mitte mingis kehastuudios.
 
valgendus 23. juuni 2015, kl 23.18
soovitan midagi selle teenuse sarnast aga kvaliteetsemat ja tõhusamat asja, saksamaalt tulnud. valgendab hambaid mitme tooni võrra ja iseenesest lausa mõnus protseduur, valu ei ole üldse - pearlsmile.ee
 
naine 30. juuni 2015, kl 10.20
Olen zoom valgendust teinud (korra sest kahtlesin pikalt) ja tegi hambad valgeks. Lasin endale teha personaalsed valgenduskaped hambaarsti juures ja valgendan juurde ka ise kodus korra kuus.

Hambad näevad välja loomulikud, puhtad, valged.
Soodapesu aitab mul ära võtta hammaste vahelolevat kollast.

Jah, valgendamine oli valus, aga see valu on ka vaid max 24h (vähemalt minu puhul). Protseduuri ajal oli ka lõpuks valus. Siiski rahul ja valmis veel tegema.

Oma kogemuse põhjal saan öelda, et kodus ei saa hambaid nii valgeks, kui hambaarsti juures.
 
Mari 31. juuli 2015, kl 17.18
Kuidas ei saa kodus hambaid valgeks? Just sain :)))
 
naine 12. august 2015, kl 11.29
Mul jäi juurde lisamata, et kõik sõltub ka enda luuvärvist, kui see ikka kollakas, siis valgendades hambaid ka püsivalt valgemaks ei saa.
Üks sõbrantsa valgendab Crest plaastritega ja hambad on väga valged.
 
Karin 18. august 2015, kl 16.13
Mina valgendasin selle beaming white kodukomplektiga ja see toimis igaljuhul minu puhul paremini, kui kunagi hambaarsti juures laseriga tehtud valgendamine. Nii, et soovitan soojalt ja tänud tootjale.
 
Liisu 15. november 2015, kl 09.37
Beaming white toimib hästi, aga kroone ikka ei valgenda.
 
Marti 25. november 2015, kl 17.24
Ma oleks peaaegu lumineerid pannud, aga nüüd peale valgendamist polegi enam vajadust. Nii et hurraa ja toimib
 
Valgekihv 26. november 2015, kl 20.27
Aga pearlsmile? Kas toimib? Ma tegin pearlsmile valgendust, efekti üldse ei näe, valged laigud ainult :( Kas kellegil veel nii?
 
naeratus 07. detsember 2015, kl 01.25
mina olen käinud ikka hambaravi kabinetis valgendamas ja laseriga Biolases. viimati umbes 4 aastat tagasi ja nüüd vaatan, et võiks värskendama minna. protseduur lühike, valus ei ole ja tulemus on super. väga rahul. kodus küll ei julgeks ise susserdada.
 
kairi 09. jaanuar 2016, kl 23.01
lugesin seda foorumit siin ja olin kahevahel, kas proovida kodust valgendust või hambaarsti juurde minekut ja otsustasin ikkagi kodus proovida. hambad ikka märgatavalt valgemad nüüd ja tunduvalt odavam kui hambaarsti juurde oleksin läinud.
 
Teadja 17. jaanuar 2016, kl 21.15
See Beaming White kodukomplekt ülimõistlik asi.
 
N45 22. jaanuar 2016, kl 15.28
olen proovinud pea kõiki kaubanduses müüdavaid hambavalgendus pastasi - ainus mille puhul mingisugust tulemust olen märganud on kaupsis müüdav austraali toode - mis reklaamib end kui filmistaaridele loodud pasta (nimi ~ glo..). olen proovinud ka hambavalgendus plaastreid - lasin usast tuua (white...) - mis on maailma populaarseimad. tõesti hambad läksid valgeks ja seda mitte nii korralikult tehes (igapäev 2 x päevas plaaster ülemistele ja alumistele ja nii 3 nädalat järjest) - vaid 1 x päevas (õhtul) ja vahelduva eduga, ja seda põhjusel et hambad muutusid meeletult tundlikuks.

nüüd otsustasin tellida hambakliinikust kodus hambavalgendus kaped (kape valmistatakse personaalselt) ja mingisugune uusim lahendus lubab hoida ca 2 tundi päevas ja nii 5 päeva. kui kaped kätte saan ja veidi kasutan siis sannan tulemustest teada. stomatoloog soovitas hambaravikliinukus valgendamisele just kapesi, sest kliinikus valgenduse toime pidi hambale karmim olema ja periood lühiagsem. kapede eelis on see et saad kohe kasutada uuesti kui vajadust märkad.
 
N45 to valgekihv 22. jaanuar 2016, kl 15.30
see on see usa tootja pasta, eksole? jah, mingisugust toimet ei olnud. ja hari mida nad soovitavad - see on eriti tugev ja õudne, hammastest hakkab lausa kahju. pearsmilel ka mingi ekspress pasta lisaks - mida tohtivat ainult 1-2x nädalas kasutada, ka sellel mingistust toimet ei tajunud.
 
N45 to naine 22. jaanuar 2016, kl 15.33
jah, crest on see usa hambaplaastrite toote brändi nimi ja see tõesti toimib. ja tal ka ~2 erinevat toodet (ekspress) ja tavalised. mina olen kasutanud seda kallimat varianti.
 
N45 17. veebruar 2016, kl 15.10
olen nüüd kasutanud 2 ööd kapesid koos 10% valgendusgeeliga. teine öö on möödas ja mingisugust erinevust ei märka. samas kui meenutan crest hambavalgendusplaastreid - siis tulemus oli näha juba 1 kasutuskorra järel. lisaks sellele, et kaped valmistati mulle personaalselt - on siiski häiriv nendega öö läbi magada. arvan, et kui peaksin hindama kasutusmugavust ja kapesid- siis tulemused + mugavuse kasuks räägivad plaastrid (30 min päevas peal hoida).
 
Markus 19. veebruar 2016, kl 16.41
Ma olen seda Beaming W... kodukomplekti kasutanud nüüd alles kolmandat päeva ja kannatab kiita küll. Enne olid ikka kollakad, nüüd kolmandal päeval selle kaasas oleva värvikaardiga võrreldes juba 6 tooni vahe :)
 
veel 20. veebruar 2016, kl 05.29
Enne on vaja hammastele kontroll teha ja hambakivi eemaldada.

Pärast vähemalt ööpäev ei saa mingit kohvi, teed ja punast veini juua.
 
m 18. märts 2016, kl 13.12
N45, mis firma geeli sa kasutad kapesid?
 
N45 12. aprill 2016, kl 11.47
just mõtlesingi postitada oma lõpliku arvamuse hambaravi kabinetist ostetud/tellitud teenusele. kapesid kasutasin kogu öö - 5 ööd järjest. geel müüdi 10% tugevusega. erilist valgendavat efekti ei märka. 5 päeva kaupa tegin valgendust, kuna hambad muutusid tundlikuks. kasutasin ära 2 süstlatäit geeli.
lisaks, siiski mulle ei meeldi kapesid suus hoida, olgugi et tegemist täpselt minu hambakaare jäljenditega ja kaped ka läbipaistvad - siiski hirmus tüütu on nii pikalt neid suus hoida.

ja kui nüüd võrrelda mu varasemaid kogemusi crest hambavalgendusplaastrite ja kapedega - siis võidab täiesti kindlasti cresti plaaster. 1) neid peab suus hoidma max 30 min 2) tulemus kiirem 3) hind pea 2x soodsam.

to m: geeli ja kapede kohta siis infot: https://www.sakalahambaravi.ee/hammaste-valgendamine
 
Liisa 14. november 2016, kl 20.26
Ma olen kodukomplekti kasutanud juba 1,5 aastat. Ostan iga poole aasta tagant uue geeli ja hambad säravad nonstop. Kasutan seda lambiga Beamingu komplekti, millel tuli kaasas. Ainuke mure on alguses need kaped hästi oma hammaste järgi vormida, et see geel korralikult hammaste vastas oleks.
 
beaming white kogemus 08. august 2018, kl 16.06
seda beaming white kodukomplektigeeli kannatab isegi kahepeale kasutada, ostes kahed kaped, mis hammaste järgi vormuvad.
 
Riina28 27. august 2018, kl 18.07
Hammaste valgendamisega oli mulle abiks sihuke vahend nagu must pulber www.luxsmile.eu
 
kirjutan ka 17. september 2018, kl 16.18
Ma soovitaks alustada hoopis soodapesust, seda peaks kõik hambaarstikabinetid pakkuma. Mul olid pärast seda juba palju valgemad hambad, ja pealegi on see hammastele absoluutselt ohutu - mida ei saa öelda just kõigi hambavalgendusmeetodite kohta.
 
Luxsmile 09. november 2018, kl 17.16
Ma soovitaks Luxsmile, mis on 100% looduslik vahend hammaste kodustes tingimustes valgendamiseks.

Osta võib soodsalt e-poest:
http://www.luxsmile.eu/et
 
Taisi 09. jaanuar 2019, kl 09.46
Tundub nagu, et pool siinsetest "kommentaatoritest" on hammaste valgenduse toodete edasimüüjad. Minu soovitus, suur ja positiivne:1 ära tee beaming- white valgendust (SEE EI MÕJU !!) 2. mine hambaarsti juurde valgendama.
Mina küll pean nüüd seda tegema, sest minu saaadud beaming- white komplekt ei mõjunud!!
Ja ootasin ka, nii kaua-2 nädalat mõtlesid seal midagi kokku...me saatsime, oj meil seda ei olnud, saadame täna....SUUR SUUR PETTUMUS!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!