Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Mesoniidid
 
Kesk 27. september 2016, kl 10.39
Jagage kogemusi mesoniitide paigalduse kohta. Kas kesk-eesti kandis ka tehakse? Või midagi sarnast näo pinguldust. Tore oleks kui saaks infot ka hinna kohta kui keegi midagi soovitada oskab.
 
Naine 09. veebruar 2018, kl 09.04
Sooviks ka kogemusi lugeda.Mõtlesin,et need püsivad ju vaid umbes aasta ja siis vajub nägu jälle ära.Parem oleks siis vist panna juba need mitmetuhandesed või nn eluaegsed,mida pingutatakse?Niipalju ilusaid inimesi on meil vanainimeste seas aga kuidas ka nooreks jääda keegi ei avalda.
 
hmh 15. veebruar 2018, kl 01.30
..arvata on et need inimesed delfis ei kola :D
 
VeikoJõeäär 06. detsember 2023, kl 12.14
Kinkisin emale mesoniidid sünnipäevaks, Lux-Medicus kliinikus tegime kuna mu sòbranna oli nendega rahule jäänud ja soovitas, ei tea mis niidid nad tegid aga tulemus kestis 2,5-3 aastat. See on kõik individuaalne ju
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!