Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
"vegan" ripsmepikendused?
 
Preili 01. mai 2017, kl 01.34
Kas Eestis keegi paigaldab kunstripsmeid, mis on sünteetlisest karvast?
Naaritsakarvast ripsmed on muidugi väga kenad, aga ei tahaks ennast võõraste ehetega ehtida. Teatavasti need armsad loomad peavad kannatama ja oma elu "andma", et meie saaks ennast kuu aega ilusamini tunda.
Seega, kas keegi teab öelda? Või peaks ise need maaletooma.. :D
 
kulla preili 01. mai 2017, kl 02.13
Kui sa "aga ei tahaks ennast võõraste ehetega ehtida",

milleks sulle kunstripsmed?

Need ju ongi võõrad ehted? Mida hämad "looduskaitsega"?
 
hmmm 01. mai 2017, kl 09.26
Naaritsaripsmed pole päris naaritsast, see on lihtsalt selline nimi. Päris naaritsaripsmed on mõne kuulsuse eralõbu, aga neil pole erilist mõtet, sest looma karvad reageerivad niiskusele, kuumusele jne ning ei ole eriti stabiilsed ripsmepikendustena.
 
Jevdokija Allahuiakbarovna 01. mai 2017, kl 12.09
Naaritsaripsmed on kindlasti eilne päev moetööstuses.
Sellega ei maks jamada. Ilu eab olema inimese silmis.
Kajakasulgedest ripsmepikendused on trend. Isegi Toonald Tramp ja Rihanna kasutavad.
 
ilu-eedi 01. mai 2017, kl 12.50
Ma tegin tõelise veganimehena endale värsketest porgandilehtedest. Natuke vaatamist segavad aga väga kaunid.
 
aaga, oi-oi 01. mai 2017, kl 19.59
ka taimed karjatavad, kui neid murtakse (lilledki) ja ammugi kui neid süüakse. Lihtsalt mannetu inimene ei kuule eriti hästi.
 
ilu-eedi 01. mai 2017, kl 22.07
Aga mida siis teha, et taimed ja loomad ei röögiks. Mida süüa ja kas tühi kõht ikka tohib mind vaevata? Hakata loomulikku surma surnud loomi ja taimi sööma? Aga siis kõigile ei jätku! Hakata kive sööma. Suuremad kivid oleks ikka sakste omad.
Andke nõu!
 
halloooooo 02. mai 2017, kl 09.54
99% naaritsaripsmeid ongi sünteetilisest karvast :D
eestis vist küll keegi ei müü/paigalda päris naaritsakarvast ripmsmeid.
 
Preili 07. mai 2017, kl 23.54
See on lihtsalt nii jabur, kui keegi siin naistekas küsib abi ja soovitusi või lihtsalt hüva nõu, ja kuidas siis hakatakse pommitama mingit sorti alavääristavate vastustega.
Ükskord küsis keegi soovitusi, mida oma mehele jõuludeks kinkida, ja talle hakati ette heitma, et "meie ei tea sinu meest, mida sa tolvan tahad, mõtle ise".
Ning see kord jälle, miks ma ei üllatu. Igal inimesel on omad vaated elust. Kui teil, kulla persoonid, pole empaatia võimet elava vastu, ja teid ei kõiguta, kui loomad kitsas puuris oma piinarikast surma ootavad, selle nimel, et inimesed saaksid end ilusamini tunda, siis ei maksa siin oma porgandilehe või kivisöömis jura ajama tulla. Ma ei õigusta end. Ma ei sunni kellegile peale veganlust. Ma pole isegi vegan, aga vahel võiks vaadata elu ilma roosade prillideta, saada aru sellest, kui omakasupüüdlik on inimkond.... ja vastata küsimustele vaid siis, kui on ka midagi adekvaatset vastata. Sest lõppude lõpuks, ma küsisin vaid ripsmepikenduste kohta...
 
Nõus 11. juuni 2019, kl 19.44
Inimestel on igav ja anonüümsus pakub põnevust. Mitte keegi ei vastaks sulle nii kui küsiksid inimeselt tema enda nime alt. Kallavad oma paha päeva sulle üle. Kahjuks nii on. Sa ei teinud küll midgai valesti. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!