Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
FreshDepil kreem
 
naine 28. mai 2017, kl 10.02
Oskaks keegi arvamust jagada? Nimelt enda fb kontol olen märganud päris palju kordi reklaami mingist FreshDepil kreemist, mis pidavat karvakasvu peatama vms. Ühesõnaga, et nad siis tagasi enam ei kasva nagu aru sain...
Hetkel on mingi sooduskampaania ~30€. Pole ka nüüd nii suur raha, kuid tundub suht ebareaalne, et mingi kreem sellist asja suudaks. Niisama oleks ka 30€ kahju tuulde visata. Mis arvate? On kellelgi äkki kogemusi antud tootega?
 
Jane 17. juuni 2017, kl 22.55
Tellisin. Täielik pettus.
 
Mis 27. juuni 2017, kl 00.05
Kas üldse midagi ei mōikanud siis?
 
;) 24. juuli 2017, kl 16.31
jama , mis jama , teiseks kui mu pakk kohale tuli oli mu pakendi sees olev pakk lahti tehtud , pakend räbal , määrisin peale nii nagu kirjas ja võttis teatud kohtadest maha ,teiseks oli valus selle spaatliga tõmmata , lihtsam raseerida ning öeldu et oled kaua aega karvavaba siis ei ole ikka küll pikkaaega karvavaba , mõnest kohast tuli ära ja oli sile aga järgmine päev oli juba siilikas mu jalg , ja need kommentaarid mis siin lehel on
www.silky-legstip.com jama mis jama , nt kui avad selle lingi siis kommentaaride ajad on küll nii nagu just äsja oleks kommitud ja ja vaatad järgmine päev uuesti ohhsa ime samad kommijad kes eilegi ja täpselt sama aeg tagasi kommitud nagu eile , ühesõnaga mõtetu ärge raisakse raha selle peale !!!
 
K 01. august 2017, kl 13.47
Vaatasin ka, et põnev aga tundus kohe PETTUSENA. Siis lugesin kommentaare. Näitas, et artikkel tuli välja 31.07 aga keegi kommis täna 1.08 ja ütles, et tänu temale tellis ja samas kirjas oli kirjas, et pakk tuleb juba nädalaga, seega ei klappinud siin enam midagi. Ma ei telli ja loodan, et seda keegi ei tee.
 
Pettus 28. oktoober 2017, kl 14.56
Nõustun, et jama! Kahjuks olin see kes õnge läks ja pärast lähemalt vaadates tundus see väga kahtlane, kommentaarid seal all pole ka päris...
Mitte midagi ei eemaldanud ja 32€ raisus.. kirjutan kindlasti neile tagasi, nii inimesi petta on ikka väga inetu. Ärge minge õnge ega ostke!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!