Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Solaarium Tartus?
 
Amy 23. jaanuar 2019, kl 14.45
Tervist, mis solaariumis teie Tartus käite? Ise olen käinud siiani Eedenis asuvas Sunplanetis, aga viimane kord kui seal käisin, oli väga kiire ja teenindaja tegeles minu ees oleva kliendiga ~5-10min kreemidest rääkides, lisaks veel tugevad kabiinid olid kinni ja pidin nii kaua ootama :(
 
Kägu 27. jaanuar 2019, kl 18.29
Ise olen käinud Teguri tn Sunplanetis ja alati väga rahule jäänud :) meeldibki just see, et teenindajad viitsivad klientidega tegeleda, on väga sõbralikud ja vastutulelikud ja küsimustele saab alati vastused :) solaariumisse minnes tulebki aega varuda! Alati võib olla järjekord. Kui kiiresti tahad mine tasku dpäiksesse, seal nad ülbelt kupatavad kõik kliendid kiiresti kabiini ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!