Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Endine Delavue
 
K 21. märts 2019, kl 15.13
Tere, mul on selline küsimus, et kas keegi teab, mis sai endise Delavue salongi kosmeetikutest? Firma ise läks pankrotti, sest olid mingid petuskeemid vms. Aga mul endal oli seal väga hea kogemus, nimelt oli seal üks kosmeetik Olga Lapõnina, firmast ma ei hooli, aga tahaks teada, kus tema edasi töötab, sest mulle tõesti väga sobis tema töö ja olen lootusetult käinud nüüd mööda erinevaid salonge, aga ei ole eriti rahule jäänud nende protseduuride kvaliteediga. Olen proovinud ka googeldada, aga ei anna ka ühtegi tulemust tema kohta. No kuskil peab ta ju ometigi edasi töötama? Mõtlesin, et äkki keegi siit teab mingit infot.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!