Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
juuste kohta nõu - ehk mõni juuksur vastaks
 
paljas 24. mai 2020, kl 12.33
olen vanuses +++. juukseid on eluaeg olnud nii palju, et kõik on ahhetanud. teadmata põhjusel on praeguses vanuses olukord, kus otsaeest kuni pealaeni on juuksed jäänud väga väga hõredaks. otsa ees on ka keerukoht. ei soovi hetkel nõuandeid, mida selliste juustega teha, aga endal on tunne, et tagasi nad enam ei kasva. kus on vähem, seal nii ongi. ennast jubedalt häirib, et vastu valgust vaadates paistab peanahk välja. kes näeks mu juukseid mujal pea piirkonnas, see saab aru, et jube rõve. ok. küsimus on selline. mis soengut on võimalik lõigata, et keset pealage olev piirkond oleks ... peidus. lahu lükkamine ühele või teisele poole ei anna mingit efekti, sest külgedel olevad juuksed ei ole sellises pikkuses et nad ära kataks. poisipea mulle ka ei sobi. vähemalt mingid sorakad peaksid siin-seal ikkagi peas olema, et jääks mulje et ma pole suur paks tädi pisikese peanupuga. kui pealaele ja otsaette teha poisipea, kuidas siis lõigata nii et külgedel oleks pikemad ja kuklas ka ... äkki keegi annab nõu. vaja minna poja pulma ja no tõesti ... pulmapäevaks tehtud soeng kohe kindlasti tekitab võltsefekti aga mis saab järgmisel ja ülejärgmisel päeval? palun abi.
 
mhhh 25. mai 2020, kl 09.51
arukas inimene läheks juuksuri juurde kohale, et juuksur näeks, milles probleem on. Ja siis oskab ilmselt ka nõu anda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!