Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Katrin Krüünvaldi ebaõnnestunud operatsioonid.
Eveliina 13. aprill 2021, kl 21.52
Kas kellelgi on veel on olnud probleeme Katrin Krüünvaldiga? Liituge palun fb-s Ilukirurgia lehega ja saate ka kaasa rääkida. Iga hääl loeb ja koos saame ka midagi muuta. Seal fb lehel on üks kannatanu teinud pildi ka tema tööst. See pilt on peale parandusoppi tehtud. Täiesti erineva kujuga rinnad on veel hästi öeldud. Need rinnad on nii rikutud, et valus on vaadata ja kuidas see noor naine veel ennast tunneb ei kujuta ettegi.. Kõige hullem on see suhtumine, et ta kunagi ei tunnista oma viga. Ta veel lõikaks kust saaks, peaasi et raha tagasi maksma ei peaks.

Käekiri on üks. Teeb opi, operatsioon ei õnnestu. Teeb kordusopi, aga asi läheb veel hullemaks või ei ole tulemust. Kui soovid raha tagasi, siis saadetakse kuupeale.. Lõpuks oled ise süüdi kõiges. Siis soovitab ta meditsiinikomisjoni poole pöörduda, lausa nõuab seda. Seal kõik ilukirurgid palgal ja loomulikult toetavad üksteist nende vinguvate, rahulolematute klientide eest. Mulle tundub seal kõik on nii kinni mätsitud ja sellepärast nad nii ülbed ongi.

Loodan, et terviseamet ka lõpuks reageerib ja asjad hakkavad muutuma. Selleks tulebki asjadest rääkida avalikult ja julgelt!



Toimetatud 4 kord(a). Viimati Eveliina 22.04.2021 11.25.
Epp2 14. aprill 2021, kl 02.57
Hull värk ikka :(



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Epp2 14.04.2021 03.16.
Epp2 15. aprill 2021, kl 01.03
Oi see on karm tädi. Suhelda ei oska, oma kliente ei hoia ja süüd kunagi omaks ei võta! Aga näe ikka leiab neid kliente koguaeg. Hoiab hinnad all ja kliendid nagu mesilased meepoti ümber:)
Vaatasin ka seda pilti fb-s ja ei saa aru kuidas need rinnad nii erinevad saavad olla? Ta on ju lihtsalt selle noore naise ära rikkunud.
Vaene naine. Ma ei kujuta ette kuidas ta ennast tunda võib. Jõhker töö. Nii jõhkralt eksida peaks ikka karistatav olema.
Ja naised ongi üksi oma murega, sest arstidel jääb ülbust ülegi. Nii kurb ja ebaõiglane.
Kui vähegi kannatab minge kohtusse ja euroopa inimõiguste kohtuni välja.
Positiivne on julgus sellega välja tulla. . Austan selliseid naisi!
Katrin kas mitte poleks aeg elukutset vahetada?



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Epp2 15.04.2021 02.16.
 
Epuliinudele 15. aprill 2021, kl 15.41
Parim õnnestumine on jääda selliseks, nagu oled, kui end nüsima läksid, võid ainult oma rumalust süüdistada
Eveliina 16. aprill 2021, kl 11.38
Mis jutt see on? Inimestel on ju erinevad mured ja tore on kui sinul pole vaja ennast olnud nüsida, aga see ei õigusta et sellised lihunikud võiks oma tööd jätkata.
Kui noorel tüdrukul on liiga suured rinnad ja need teevad ta elu raskeks ja mõjuvad ta tervisele, näiteks on tal pidevad seljavalud Kas sööd siis pigem seljavalu pärast valuvaigisteid terve elu?
Mina läksin isiklikult sellepärast et pärast raske haiguse seljatamist oli suur kaalukaotus ja rinnad nabani ja seest tühjad. Mis ma siis pean kannatama terve elu või?
Kui sul pole midagi öelda siis pigem ära ütle paistad targem!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!