Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
LPG massaaž
 
lpg 12. juuni 2021, kl 16.09
Kas kellelgi on kogemusi LPG massaažiga? Kas piisab kui 3 nädalane kuur teha ning iga nädal 2 korda käia? :) Avastasin sellise huvitava protseduuri ning sooviksin proovida, aga lähen vähem kui 3 nädala pärast puhkusele ning mul oleks aega käia max 2 korda nädalas hetkel. Aga ei tea, kas sellel üldse mõtet on? Võib olla peaks selle edasi lükkama kuni on aega teha 10 korrane kuur? Sest enne puhkust saaksin käia umbes 5-6 korda ning siis peaksin mitu nädalat vahele jätma kui jälle saaksin minna.

Oskab keegi öelda, kas on üldse vahet, kui teha nädalas näiteks 3 massaaži vs käia 3 nädalat ja teha igal nädalal 1 kord?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!