Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
veider probleem juustega...
 
R1 26. märts 2022, kl 07.43
tere. mul on värvitud juuksed, pikkus u lõuani. kasutan šampooni, palsamit, pisut juukseõli. pikkuse tõttu peab hoolikalt kammima, sh peale pesu, et ei hakkaks halvasti hoidma. pesin siis ühel õhtul kodust eemal juukseid, aga unustasin kammi kaasa võtta. peale kuivatamist olid juuksed väga sassis, katsusin näppudega juukseid korrastada aga väiksemad pusad jäid loomulikult sisse. juuksed kuivasid ära.
kui koju jõudsin, hakkasin uuesti kammima, palsamit kasutama ja muud tegema, aga midagi on mäda. nagu mingid püsipusad oleksid sees, kusjuures tegelikke pusasid pole. sada korda kamminud, palsamiga teinud, sõrmedega harutanud, juuksesalke uurinud... pusasid pole. kammin kõik välja. aga kui käega üle tõmmata, oleksid justkui kergelt tupeeritud mõnest kohast, mitte enam siledad nagu enne. varem olid siledad, nagu taksi karv, v.a. mõned katkenud juuksed. nüüd on rohkem nagu koera karm seljakarv mõnest kohast. samuti juuksekarv ei tundu olevat liiga laines, lihtsalt hoiavad nagu iseenesest "pusadesse"..
üliveider, häirib, hoiab ka halvemini, mis on probleem sellise soengu puhul. kellelgi sarnast asja olnud? mida tegema peaks? äkki tõmbasin liialt katki, kui sõrmedega katsusin korda luua? tänades R
 
KodanikJ 22. juuli 2022, kl 23.09
Minul lähevad juuksed pusasse sassi, kui nad mustaks on läinud ja aeg pesta. Palsamit hoian peas 30...60 minutit. Mida kauem hoida, seda paremini mõjub. Õige palsam tuleb ka leida. Mina kasutan juba mitu aastat Garnier fructis goodbye damage. Kas oranz või kollane pudel. Ainuke palsam, mis minu pikkadele värvitud juustele sobib.
 
KodanikJ 22. juuli 2022, kl 23.12
Saan aru, et kammid märgasid juukseid? Mitte kunagi ma ei kammi neid märjalt. See kord peale pesu ei olnud mul ühtegi pusa ja polnud isegi kammida vaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!