Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Piercingu kohad Tallinnas või Tartus peale AlternaDiiva
 
K6rvar6ngad 31. märts 2022, kl 19.19
Tekkis tahtmine lasta kõrvadesse paar neeti juurde teha. Mis on teie arvates parim piercingu koht Tallinnas või Tartus peale AlternaDiiva? Igal pool kõik kirjutavad, et see on parim. Võib-olla ongi. Olen enda eelmised needid seal lasknud teha. Oli positiivseid kogemusi. Aga keeldun uskumast, et 1.3 miljoni elanikuga riigis on see ainus hea koht :)

Miks ma otsin teiste kohtade soovitusi on walk-in võimaluse kadumine. Eelistasin viimasel hetkel otsustada, kas tulin antud päeval ehet ostma või auku tegema, sõltuvalt sellest, kes hetkel tööl on. Olen võib-olla jah selline nõrganärviline ja õrnahingeline, ühega nende töötajatest oli oluliselt parem klapp kui teisega. Samuti tahaks pigem minna kuhugi, kust saab hiljem kadunud kõrvarõnga-kinnitusele asenduse osta siis kui nad lahti on mitte aega ette broneerides (!) Ei tea ühtegi teist kauplust, mis isegi koroona tipphetkel oleks nõudnud aja broneerimist paariminutilise väikese ostu tegemise jaoks.

AlternaDiivas on oma ala asjatundjad. Aga eelnimetatud põhjustel prooviksin järgmine kord pigem mõnda uut kohta ja otsin soovitusi.
 
Tartus 28. detsember 2022, kl 22.35
Olen ise ja mitmed mu sõbrannad on käinud Tartus Indreku juures - Tartu Piercing on salongi nimi, asub Ujula Konsumi ligidal Narva mnt. Facebookis ja Instagramis lehekülg ka olemas. Aga sealgi eeldatakse, et aeg on broneeritud. See on igal pool heade tegijate juures tihti nõnda, et aeg tuleb ette broneerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!