Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Juuksuris käik
moosirull 17. aprill 2023, kl 10.34
Hei! Eelmisel nädalal läksin oma poja Filippiga juuksurisse. Poiss ütles, et ei taha mind kaasa, et tema on juba suur poiss. Tühja kah. Kui nõusid käsen pesta ei saa ta hakkama ja nüüd tahab üksinda juuksurisse minna. Kreisi! Ühesõnaga viisin ta sinna, ütlesin, mis soengut poiss tahab ja läksin Merje ja Kristaga kohvitama. Kui tagasi jõudsin oli terve põrand juukseid täis. Juuksur oli mu poisil pooled juuksed maha ajanud! Ma ju palusin otsi lõigata ja ilusat punupatsi. Poiss ise väidab, et talle meeldib. Kuhu ma lasen ta nii, kui ta näeb välja nagu vihmauss?!? Varsti on tulemas tantsupidu ju? Kuidas ta patsid endale teha saab nii? Oh mina ei tea neid noori.
Rongaküla ema 17. aprill 2023, kl 12.47
Minu kaks poissi ei luba juukseid üldse vähemaks lõigata. Mu kaks inglit on muutunud nukitsameesteks, ma tõesti ei tea enam mida ette võtta või kas ma peaks neil öösel juukseid lõikama? Milvi ära muretse küll need juuksed ruttu tagasi kasvavad su pojul.
 
Olga Kajuro 17. aprill 2023, kl 13.08
Tervis tervist,
Mu poeg Rainis on just risti-vastupidi sellele jutule. Poiss ise on 23 ja ikka tahab, et ma läheks talle juuksurisse kaasa. Poisil ise raha napib ning tahab, et mina maksaksin. Kas see on normaalne või mitte? Andke teada kallid naised. Mis te arvate muidu potisoengust mis mu kenal poisikesel on. Minu arvates on need ikka väga moekad.

Kena päeva järku soovib Olga!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!