Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Andke nõu-ekseem!
 
sirts 27. märts 2006, kl 21.28
Arvan, et tegemist on ekseemiga. Näol, õigemini põsel selline punetav, kare laik, mis vahel sügeleb ja siis läheks nagu ära, kuid nüüd tuli tagasi eriti intensiivselt, kisub ja nagu väiksed villikesed oleks ka sees. On ka varem seda olnud, kuid on alati ära läinud ja suvel pole üldse olnud. Nüüd eriti hull, ei tea mida määrida. Ei tea kas Sibicorti näole tohib panna? Kas oskab keegi soovitada midagi, otsingus eriti ei leidnud midagi, ainult ekseemidest, mis keha peal asuvad, aga näol?
 
E4 28. märts 2006, kl 08.55
Minul sarnane lugu. Kuivad ketendavad laigud näol (mujal pole), mis ketenduse all punased ja veits kihelevad. Suvel päikesega kaovad ära aga pärast pikka talve ja pikka kevadet hakkavad kontrolli alt välja minema. Määrin Prednisoloni kreemi paar päeva ja kui siis ära ei võta, on järelikult põletiku sisse löönud. Saialille salv ööseks näkku teeb asja paremaks. Nii ma siis talv läbi päikeselise suveni mängin hormoonkreemiga ja põletikuvastaste salvidega...
 
malle 28. märts 2006, kl 09.31
pane natuke sibicorti näole, mis sul üle jääb. ma olen pannud seda ja kakanemat kreemi, sest mõnikord on tohutu allergia üles löönud nt kreemidest jne. mu sõbranna arst isegi soovitas tal lapse näoallergiale panna sibicorti. aga pane õhuke kiht ja ainult haige koha peale.
 
kakaduu 28. märts 2006, kl 09.50
Mine nahaarsti juurde,tema teab mis sul on.
 
abi 28. märts 2006, kl 14.37
mine loe väikelapse veerust, seal on head nõuanded ja kreemi nimed leiad ka sealt. Teema oli seal: tundlik nahk
 
torimigaiku 15. juuni 2019, kl 14.37
Dermatiit, ekseem ja psoriaasi raviks kreem - http://tonzes.com/psoriee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!