Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
31.12. AASTALÕPU ERI: “JÄRVAMAA PIHUPIDU” - Kus suurerinnalised kaunitarid peksavad soovijatel paugu lahti! Tulge kõik kohale ja Te ei kahetsete!!!
 
Olen new-age artist nimega Mundzu ja kuna mul on õnnestunud oma kunsti-, kirjanduse- ja muud kultuuriloomingut tänavu maailmas müüa miljonite dollarite eest, sooviksin oma edu ja õnne ka teistega jagada: 31. detsember 2023, kl 04.04
Rahvast on hullumise ääreni viimas palgatud professionaalsed suurerinnalised lahti-pihku-peksjad! Naistega vahekorda astumine on keelatud - lubatud on vaid orgasm läbi hinnalise “randmetöö”!

Ka naisterahvad ei pea pettuma - nende tarbeks on kohapeal olemas kliitori-massaaži telgid, kus meessoost instruktorid pakuvad “sõrmemõnu”, võibolla isegi “aanuskanali silitust” seestpoolt.

SEE OLEKS MINU KINGITUS EESTI JAJÄRVAMAA RAHVALE! Ma tänan, et mul on elus nõnda hästi läinud, et mu kodus tehtud “munstiteoseid” üle maailma väga hinnatakse ja ostetakse.

Ning suur õnn on teenitud miljoneid kasutada järvamaalaste õnnelikuks tegemiseks, sest kes ei sooviks aastalõppu üht võimast “PIHUPIDU”!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!