Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
LPG MASSAAZ
 
natuke ülekaaluline 27. juuli 2006, kl 09.35
naised,kes on käinud lpg massaazis?kas see tõesti vähendab tselluliiti?andke nõu,kas tasub selle peale raha raisata või peaks hoopis paastulaagrisse minema,seal ju sama hind..
peale lapse sündi on 10 kg juures,tahaks maha saada.soovitage,kuhu tallinnas minna!
 
lill 27. juuli 2006, kl 10.04
mina käin alates aprillist ja muutused on nii suured, et ka teised märkavad, järelikult ikka on tulemust. arvesta sellega , et su ülekaalu see küll ära ei võta, vaid aitab väljutada liigset vett ja jääkained, mis ongi tegelikult ju tsellu tekkimise peapõhjused. kui tahad ülekaalust vabaneda, siis hakka ennast liigutama ja vaata, mida suhu paned, kui ainevahetus on aeglustunud, siis soovitan võtta ka apteegis müüdavaid looduslikke vahendeid (mul isiklikult pani asja nii käima, et pooltel päevadel käisin kaks korda pelleris suuremal hädal) lpg-ga arvesta, et 10 korra kuur on absoluutne miinimum ja edaspidi tuleb käia tulemust säilitamas 2-4 korda kuus. kallis lõbu on, aga kuna tulemust oli , siis nüüd käin säilitamas ja ilmselt jäängi eluks ajaks käima
 
... 27. juuli 2006, kl 13.13
to lill: Ega see protseduur nahka kuidagi ei venitanud ja kus kohas käisid tegemas?
 
mimm 27. juuli 2006, kl 13.36
Mina olen käinud SPM-vaakummassaazis ja samas salongis tehti ka Bod Wrapping kilemähkimist. Koos olid küll need hooldused tõhusad. Naha struktuur muutus palju paremaks ja cm vähenesid ka. Aga eks nende kehahooldustega ole ikka, et need on abistavad vahendid, tuleb ikka jälgida mida suhu paned.
Mina käisin Mustamäel <www.weyergans.ee>
 
lill 27. juuli 2006, kl 15.13
käin kesklinna lpg-s seal pidavat kõige uuem masin olema, nahk on läinud jah paremaks, siledamaks jne. kui on soodumus veenilaienditeks , siis tasuks konsulteerida kõige pealt, samuti peavad korras olema süda ja neerud, sest keha hakkab aktiivselt jääke väljutama. lpg-s saab massaazi tugevust ise valida tunde järgi, nii et valusei tohiks olla ja mingeid venitusi pole ka märganud.
 
annika 27. juuli 2006, kl 16.37
kas tartus ka kuskil lpg massazi lasta teha?
 
merili 27. juuli 2006, kl 19.12
tartus on teguri tn. vist oli teguri 45c
 
Margi 27. juuli 2006, kl 23.43
Tartus - www.bodyline.ee peaks kodukas olema.
 
... 28. juuli 2006, kl 12.23
<http:www.bodyline.ee>
 
... 28. juuli 2006, kl 12.24
uus katse http://www.bodyline.ee/
 
mhh 28. juuli 2006, kl 21.52
no tsellukale mõjus 15.nd korral. no enamjaolt 10- ga hakkab enamus naistele hästi mõjuma. kui rinnaga toidad, siis see ei sobi. pekki maha ei võta. roosmariis käisin ise. nendel inf kodulehel.
 
teadja 27. jaanuar 2013, kl 14.59
olen käinud Tallinnas Kehastuudios ja juba kaks 10st kuuri paari kuu jooksul teinud ja see tõesti toimib. Krislin seal kehastuudios on super tore teenindaja ja kõik seal väga hubane. Soovitan soojalt. Koduleht neil www.lpg.ee
 
Kerli 06. august 2013, kl 23.26
Mina ka Kehastuudios käinud ja tulemused super. Eks neid protseduure tehakse paljudes kohtades, aga ei vaheta neid küll kellegi muu vastu. Väga tore kollektiiv seal.
 
Mirjam 10. märts 2014, kl 12.20
Käisin ka Kehastuudios, seda kõige uuemat seadet proovimas. Tehti ainult pool keha ja oligi kõik. Selga ja käsi ei tehtudki. OLen ka varem käinud LPGs ja nii kasinat hooldust pole varem saanud.
 
sõnavõtja 05. mai 2014, kl 18.50
ju siis polnud sul selg probleemne piirkond
 
Kairi 28. juuni 2015, kl 12.21
Mulle on Kehastuudios just alati pigem kauem ja väga põhjalikult LPG´d tehtud. Käin seal juba pea pool aastat ja just soovitan.
 
sale aga tselluga 21. oktoober 2015, kl 10.34
Lpg sul 10 kg ülekaalu küll maha ei võta.Seda pead ikka toimumist muutes tegema!
See on mõeldud naha-aluse vereringe stimuleerimiseks, mügarike-kudedesse kinnijäänud jääkainete, rasvatompude vähendamiseks ja lõdvale nahale parema toonuse andmiseks e. neile, kel reitel ja tagumikul on tselluliit! Sai siledamaks küll aga mõni aeg hiljem tuleb tsellu siiski tagasi.
 
Evelin 30. detsember 2019, kl 15.26
Olen ise väga pikaaegne LPG massaaži fänn ning käinud mitmetes erinevates Tallinna salongides. Võin öelda, et viimane äge üllatus ootas mind ees SLIMM salongis, mis nüüd asub vana Kehastuudio ruumides Poordi 3.

Hästi rõõmsameelsed inimesed, mõnus interjöör ja on tunda, et spetsialistid teevad asja pühendumusega. Käin selles massaažis küll peamiselt seepärast, et masinaga mudimine on kuidagi rohkem meeltmööda kui tavamassaaž ning tunnen end kuidagi teistmoodi kui muu massaaži järel - olek on kerge, selge ja paneb keha ka korralikult käima.

SLIMMis on see ka eriti tore, et neil saab LPG-d kombineerida igast huvitavate protseduuridega. Spetsialist soovitas mulle näiteks teha EMS treeningut ja kehamähist enne LPG-d ja tulemus oli küll tõsiselt vau - kaotasin kehalt kokku KAHEKSATEIST sentimeetrit! Pärast oli nii kerge olla :)
allettteee 01. mai 2023, kl 19.36
Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth24.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
 
Katrin1978 06. detsember 2023, kl 11.32
Kuulge tean et juba nii hilja kirjutan aga ma tegin LPG massaži kuuri ja olen fännn!! peaasi, et protseduuri ajal sa lihtsalt naudid ja ei tee midagi ning keha muutub toonusemaks ja ilusamaks, mul oli seda pärast esimest last väga vaja. Eriti kohe peale protseduuri, ülikonna seljast võttes on keha lihtsalt vau. Valisin väga kaua kliiniku vahel ja miks kõik on nii kallis? Luxmedicus oli kõige odavam(neil on protseduurilt allahindlus). Jumaaaal kui ilus seal on ja massaaž oli tore ka
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!