Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
antibeebipillid ja libiido
 
räägitakse, et 29. august 2006, kl 19.31
Sellest räägitakse viimasel ajal päris palju, et pillid libiido alanemist põhjustavad. Olen vähe aega kasutanud Logesti ja tunnen, et on jah nii. Kas keegi oskab soovitada pille, mis seda ei mõjuta? Kuidas on Yarinaga? Ja palun jagage Nuvaringi kohta kogemusi selle külje pealt.



Aitäh!!
 
t 29. august 2006, kl 19.34
kõik on individuaalne
 
:) 29. august 2006, kl 19.42
see on kuidas võtta, kas libiido alanemine või nirvaana, mõtteviisi küsimus.
:)
 
hii 29. august 2006, kl 21.35
Minul olid plaastrid ja igasugune õrnutsemistuju oli täielikult kadunud. Kahjuks. Aga siis lihtsalt enam ei kasutanud neid, sest sain mehele selgeks teha, et ta kondoomi kasutaks . Jonnis, mis hirmus, aga lõpuks ikka oli tahtmine nii suur, et leppis sellega. Nüüd pole enam küsimustki, et ei kasuta ja vallatleme rõõmuga. Ahjaa, ja kaal kasvas ka sel ajal imekombel viis kilo (ma olen alati vähese söömaga olnud ja seda imestavad kõik mu sõbrad, kuda üldse sellise söömisega ära saab elada ), alles nüüd kolm kuud hiljem hakkan märkama, et vana hea mina vaatab peeglist vastu :)
 
mann 29. august 2006, kl 21.40
kusjuures mina arvan ka, et vähendavad libiidot
kasutan hetkel Harmoneti, kaks kuud - ja mingit isu pole
enne seda olin peale sünnitust aasta kondoomi peal ja polnud seda probleemi
mina arvan, et vahet pole mis tabletid või plaaster või nuvaring, kuna kõik need mõjutavad hormoonidega, siis nad mõjutavad ka libiidot
toime on ju see, et ovulatsiooni ei tule, aga ovulatsiooni ajal/lähedal ongi looduslikult kõige suurem seksuaaltung
ootaks huviga mõne spetsialisti või teadja kommentaari
 
mul ka 29. august 2006, kl 22.07
olen kasutanud nii pille, nuvaringi kui proovinud plaasrtit - ja olen nii õnnetu, sest üldse seksi ei taha enam. lõpetasin kuu aega tagasi nende kasutamise. Loodan südamest, et ehk tuleb sekiisu varsti tagasi ,aga olen kuulnud, et see võib kaua aega võtta.

ma ei saa aru, miks neid üldse soovitatakse või vähemalt võiksid arstid ka sellelepoolele tähelepanu pöörata ja üldse peaks ma ei tea kohe......
 
nojah 30. august 2006, kl 08.35
Libiidot mõjutab testosteroon (meessuguhormoon) - mida rohkem testosterooni, seda kõrgem libiido (prostalt väljendudes).
Pillid aga baseeruvad naissuguhormoonidel, st need tasakaalustavad (vähendavad) meessuguhormooni hulka.
 
minul ka 30. august 2006, kl 09.56
Olen pille juba 6 aastat kasutanud, 8 kuud tagasi jätsin järgi ja oioi, seksiisu tuli kohe tagasi. Aga nüüd on kondoomiga seksimine juba ära tüüdanud. Ja proovin Nuvaringi. Ja kindlasti tuleb sama jama tagasi:( Sa peaksid arstiga konsulteerima, tema on targem kui meie. Edu.
 
S 30. august 2006, kl 10.30
Huvitav, kas on mõnda ravimit, mis tõstaks testosterooni?
 
k 30. august 2006, kl 10.35
ei ole huvi kaotust täheldanud. seega pean rõõmuga väitma, et asi on individuaalne. pigem annavad billid vabaduse tegeleda vallatlemisega vabamalt kui kondoomiga:D
 
irw 30. august 2006, kl 11.54
einoh, mida juuksuri-kosmeetiku teema:P
 
ma 30. august 2006, kl 12.12
Kui te tahate testosterooni tõsta, siis peale suureneva seksiisu saate ka vistrikud ja karvakasvu.
 
njah 30. august 2006, kl 12.33
mõni on suurendanud isu kuid ajanud pea valutama ja tekitanud "oksetunde" mõni on vähendanud isu ja tekitanud ka halva enesetunde. Enam pille ei kasuta.
 
üü 30. august 2006, kl 21.40
ma kasutasin 2 aastat jeanine'i ja lõpetasingi selle pärast, et libiido oli null lõpuks.
 
kräsu 31. august 2006, kl 11.20
kui ikka tahad kõvasti uskuda, et pillid olemise kehvaks teevad ja libiidot vähendavad, küll siis nii ongi. Keegi või miski peab ju süüdi olema?! Alles lugesin kuskil uuringut mis sel teemal tehti, aga uuringus osalenutele anti osadele antieebipille krõbistada teistele niisama mitte midagi sisaldavaid tabletikesi (loomulikult arvasid ka need testitavad, et need on antibeebipillid). Kehva enesetunnet ja seksiisu puudumist kurtsid suures osas ka need, kes neid mitte midagi sisaldavaid tabletikesi sõid.
tihottee 15. oktoober 2023, kl 14.42
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!