Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
kulmude blondeerimine.
 
küsin 29. november 2006, kl 14.08
Kas keegi teab,kas kulme saab ka blondeerida.Mul on omal tumedad(pruunid),aga tahaksin heledaid,et kui blondeerin ära ja siis helpruuniga ära värvin,et kuidas on ja kas saab?Ilkujatel mitte vaevuda kirjutada.
 
K 29. november 2006, kl 14.35
Enamus ilusalongidest pakub kulmude värvimise teenust.
 
küsin 29. november 2006, kl 14.46
ma ei pidanud silmas klmude värvimist,sest tumedaid kulme heledaks ei SAA VÄRVIDA.olen ju proovinud erinevatelt kosmeetikutelt ka seda küsida,aga keegi ei tea!!!
 
K 29. november 2006, kl 14.50
Miks ei saa?Kulme saab pleegitada ka!
 
Brain 29. november 2006, kl 14.52
Miks heledaks? Rõve ju.
 
mussik 29. november 2006, kl 15.48
Hakka neid kulmuvärviga värvima. Kannata natuke aega nende värvitud kulmudega ja siis naudi heledaid kulme, sest kulmuvärv pleegitab loomuliku värvi välja. Mul ripsmetega näiteks juhtus nii. Olid omal loomulikd tumedad, aga ikka oli vaja tušiga uhkemaks võõbata. Nüüd on varsti loomulik ripsmevärv nagu seal ja ilma tušitamata ei saagi.
 
ka nii saab 29. november 2006, kl 18.50
On olemas juuste helendamise spreid, näiteks Schwartzkophil on, mida saab pihustada juustele ja anda juustele nö suvist päikesest pleekinud välimust. Need vahendid on nõrga pleegitava toimega. Kui seda vahendit vatitikuga kulmudele määrida, võtab natuke heledamaks (nahaärrituse vältimiseks kulmude ümbruse nahk mingi paksema kreemiga sisse kreemitada). Kui mitu korda järjest teha, siis peaks tumepruunidest kulmudest helepruunid saama küll. Selles mõttes ohutu, et ei võta kohe hoobilt lubivalgeks, vahepeal saad uurida, kas on juba küllalt heledad või võiks veel. Valgeid, kollaseid või oranzhe kulme mina küll ei tahaks, ilma värvimata tobe. Puuduseks, et sprei on vedel ja kipub tilkuma. Teine võimalus oleks katsetada mõnda juuste blondeerimise vahendit (hoida hästi lühikest aega peal), aga siis risk suurem, et liiga heledad saavad.
 
ella 29. november 2006, kl 22.27
USAs näidatavas "What not to Wear" muutumissaates kasutab kosmeetik mõnikord kulmude heledamaks muutmiseks mingit möksi, aga kodus küll ei julgeks katsetada, pärast on kulmud valged... Mõne inimese näo muudab see kohe säravamaks, kui enne on liiga tumedad kulmud olnud.
 
jah 18. juuni 2020, kl 00.14
Ma olen värvinud juuksevärviga. Öeldakse et see on ohtlik aga kui ettevaatlikult teha pole hullu midagi. Mulle väga meeldivad mu valged kulmud, muudab mu näo avaramaks ja puhtamaks kuidagi. See pole kõigile ja paljudele see ei meeldi aga minu arust päris lahe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!