Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Sügavpuhastav näomask
 
klö 09. veebruar 2007, kl 22.48
Soovitage palun sügavpuhastavat maski kombineeritud ja probleemsele nahale (palju ummistunud poore ja vistrikud). Nahk liigset kuivatamist ei kannata. Võiks olla nt. teepuuõliga. Sooviks siis midagi natuke kallimast hinnaklassist kui tavaline poekosmeetika (nivea, garnier jne). Ja kas apteegisarjad ka maske teevad? Kasutan enamuses Avene ja Vichy tooteid aga ma pole ühtegi näomaski apteegis müügil näinud...
 
k. 09. veebruar 2007, kl 22.59
Ei oska küll soovitada kahjuks. Aga uudishimust küsin: kas juhul, kui oleks olemas mõni mask, mis su näole väga hästi sobiks, jätaksid sa selle kõrvale, sest see maksaks näiteks kuskil putkas 10 krooni?
 
kupi 09. veebruar 2007, kl 23.08
Tead, mina kasutan ka muidu kallist kosmeetikat ja olen alati arvanud, et kui asi maksab alla tuhande krooni, siis sellest kasu ei ole. Mul oli sama jama, et näole ilmusid umbes poorid ja vistrikud. Ja ainus asi, mis selle vastu aitas oli oriflame(vist kirjutasin õigesti)tomati mask(punases tuubis). Ise poleks iial sellepeale tulnud, et mingi odav mask võiks mõjuda, kui sõbranna poleks kasutada andnud. Nüüd kasutan seda nädalas 1-2x ja nahk on ideaalses korras.Tõesti soovitan.
 
k 09. veebruar 2007, kl 23.13
kasutan börlindi puhastavat maski.
see ongi probleemsele nahale mõeldud.
niisutamiseks kasutan weleda roosimaski.
viimane on minu parim leid üleüldse hoolduses
 
maria 10. veebruar 2007, kl 00.46
mulle meeldib clinique deep emergency mask ja the body shopi tee puu õli mask.
 
nele 10. veebruar 2007, kl 10.35
oriflamel on üks jube hea sügavpuhastav teepuuõliga näomask. ei kuivata ega ärrita nahka, aga puhastab hästi. minu pikaajaline lemmik. hind on 60-70 krooni kanti.
 
e 10. veebruar 2007, kl 10.40
Mul on Estée Lauderi rohelises tuubis mask, väga hea. Isegi kosmeetik imestas, et jaemüügi kosmeetikaga on võimalik nahka puhtana hoida.
 
Pakun 10. veebruar 2007, kl 13.19
On pakkuda Oriflame tomati savimask 30.- EEK (norm.hinnaks 60,- EEK) ja võimalik tellida ka Tea Tree näomaski (49,- EEK). Kui on soovi, saada meil. Tallinnas toon kätte või postiga, mujale saadan postiga.
 
suslik 10. veebruar 2007, kl 15.57
vaatasin just, et oriflame tomatimaski koostisosades kolmandal kohal on mineraalõli. mu nägu aga ei ole seni seda kannatanud, ummistab poore, tekitab vistrikuid. teie, kes te seda maski kiidate, rääkige palun oma kogemusest kokkupuutest mineraalõliga. kardan oma naha sellega nässu keerata, ei julge proovida.
 
Maris 10. veebruar 2007, kl 16.47
Kuna püüan hoida igasugustest maaniatest ja kampaaniatest võimalikult kaugele ning usaldada tervet mõistust, siis ei ole minu nahk ega ka mina ise mineraalõlisid veel kartma õppinud. On mõned tooted, mis sobivad, mõned mitte, kuid mineraalõli sisaldus selles ei ole olnud põhjus. Proovimisest oma nahka nässu ei keera - see on ilmselge liialdus :)
 
mai 10. veebruar 2007, kl 22.12

NouriFusion-prantsuse kosmetoloogide poolt (looduslikud
taimedest)valmistatud Itaalias.Wellness keskustes,
saab testida ja proovida -kaasa ka testrid.
Olete huvitatud võtta ühendust minu mailile.
 
paar nippi 11. veebruar 2007, kl 17.25
käin välja paar nippi, mida omal ajal kasutasin, kui nahk veel vinniliseks kippus. esiteks sauna minna igal võimalusel. higistamine puhastab probleemset nahka väga hästi ja siis on poorid lahti ja hea kooriva kreemiga üle käia. siis savimask peale. maha pesemise järel võimalusel uuesti leili võtta ning viimasena jaheda veega üle käia. (paneb poorid kinni) siis näoveega üle ja põletikuliste vinnide peale õige pisut hambapastat. hommikul on moll märksa parem ja kui seda reziimi kaks-kolm korda nädalas korrata, on tulemus paari kuuga kohe palju parem.
maiustustest ja pähklitest eemal hoida! millegipärast suhkur ja miski asi pähklites tekitas vähemasti mul vinne. samuti juust ja õlu.
kõvasti vett juua. ning igal õhtul aloe vera maksimaalselt kõrge sisaldusega geeli näkku -see ajab paari nädala või kuu jooksul sügaval asuvad punnid välja, ja seega paistab, et nahk läheb isegi hullemaks, kuid pärast on näha.
ja muidugi igal õhtul korralikult puhastada *normaalsele* nahale mõeldud puhastusgeeli ja näoveega. need vinni omad on nii kuivatavad, et naha pind muutub imelikuks ja ei lase rasul normaalselt välja tulla vaid tekitab omakorda pooride ummistumist.
tooted ei pea kallid olema, kuigi aloe geeli osas peab jälgima, et see sisaldus oleks tõesti väga kõrge, muidu ei mõika. seega tasub nts apteegist küsida ja kasvõi hambad ristis maksta, et korralik asi kätte saada.
parimat soovides,
endine pizzanägu.
 
eelmine veel 11. veebruar 2007, kl 17.36
ah jaa, noortele teadmiseks. näovesi on sellepärast oluline, et linna vesi on väga kare ja selle ph on jumal teab milline. see tuleb pesemiste-kasimiste järel nahalt maha pühkida näoveega.
mainin sellepärast, et isegi mu täiskasvanud sõbrannad teinekord hoiavad näovee pealt kokku, kuigi taovad sadu kroone kreemitopside alla. ja siis imestavad, miks nahk küll paremaks ei lähe. niisiis: näovesi ei ole kokkuhoiu koht. ja nagu öeldud, mitte liiga kange, vaid pigem õrnema toimega. alkoholi sisaldusega ravivat näovett võibolla võiks otse vinnile tupsutada, kuid mitte üle näo tõmmata.
kui kosmeetik midagi muud ütleb, võib teda südamerahuga kuulata. ma räägin lihtsalt oma kogemusest, kuidas väga vähese rahaga üliõpilasena naha korda sain.
 
suslik 12. veebruar 2007, kl 10.19
to Maris. Olen oma naha kaheks nädalaks vussi keeranud nt avoni tooteid proovides. tulemuseks on pea alati olnud palju põletikulisi vistrikuid. piisab vaid ühest korrast, ei ole liialdus.
 
Maskipall 08. aprill 2020, kl 23.00
Kui panna kaks ühekordset maski ette siis kaitseb 80+80=160% müüvad apteegid ühekordseid pabermaske mis maksavad ca 3 korda rohkem kui rull WC paberit. Oskab keegi ekspertidest selgitada mitu korda on see pabermask tõhusam kui kolmekordne WC paber Kui sa kolm rulli wc paberit endale ümber pea mähid, ongi enamvähem maskiga võrdne kaitse või pane kohvifiltrile paelad külge ja mask missugune Ka võib rinnahoidja pooleks lõigata aga sellisel juhul on ainult üks pael vaja juurde õmmelda kui just siiami kaksik pole
 
KristelTN 16. aprill 2020, kl 20.50
See on väga mõnus näomask
https://naturalbeauty.ee/et/maskid/768-turba-naomask-naturaalne-300ml.html
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!