Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kes on proovinud vedelat räni?
 
seebikarp 17. september 2007, kl 15.31
Probleem nimelt selles, et juukseid tuleb viimasel ajal väga väga palju maha. Toitumisharjumusi pole muutnud ja stressi ka pole.
On kellegil apteegis müüdav vedel räni(toidulisand) juuste väljalangemist vähendanud või on kuidagi teisiti mõjunud.
Kirjutage omast kogemusest.
 
mina 17. september 2007, kl 16.09
Mina võtan juba 3 kuud....Olgem ausad, samamoodi kukkuvad edasi välja, ja küüned lõhenevad edasi. Lisaks veek söön kaltsiumi ja A vitamiini, plasenta kapsleid määrin pähe. Ei aita!
 
mh 17. september 2007, kl 16.39
Siin on olnud teema, et räni tuleks võtta vähemalt 6 kuud. Mul läheb teine kuu. Juuste puhul pole muutust märganud, aga küüned on küll palju tugevamad, ei kihistu enam. Igatahes jätkan võtmist.
 
kogenu 17. september 2007, kl 17.12
Juuksed vahetuvad iga viie aasta tagant välja ja veri pidi ka umbes sama aja tagant vahetuma - siin ei aita ükski vedelik ega kapsel.
 
vot nii 17. september 2007, kl 18.15
võtsin kuu ära, küünte peal näeb kohe tulemust, küüned väga ilusad endiste murduvate ja habraste asemele, hetkel võtan kaltsiumi sisaldavaid vitamiine ja see mõjub samuti küüntele hästi...
juuste puhul aitab ainult see, kui enam neid ei värvi ega töötle keemiliselt, mina ilma värvimiseta ei saa, seega pean leppima näruste juustega :(
 
maria 17. september 2007, kl 23.10
aitab,minul!
 
A 18. september 2007, kl 11.08
ränigeel aitab jah uute juuste ja küünte puhul st et ilusaks muutub väljakasvav osa mitte see mis on juba olemas ja murdub või kihistub. seepärast peabki tulemuse nägemiseks ikka väga pikalt kasutama. küüned kasvavad välja 3 kuud, nahk vahetub 1 kuu jooksul. juuksed kasvavad välja väga kaua.
 
ene 29. november 2017, kl 14.33
Just, teha tuleb pikema kuurina, Räni 5-6 kuud minul läheb 2 kuu ja nüüd näeb juba tulemusi alguses kohe oli küünte pealt tulemust näha ja nahk ilusam. igal juhul jätkan et lõpp tulemust hinnata. Ostsin seda amazonist on ka ebays seal soodsam saad terve 5 kuu kuuri soodsamalt kui Eestist. kapslitena Eestis leidsin ka soodsama varjandi arvan et toime sama:https:
https://fits.ee/juuksed-kuuned-nahk?gclid=EAIaIQobChMIo62EueLj1wIVyKwYCh0UnQBfEAAYASAAEgKUcvD_BwE
chukree 11. mai 2020, kl 12.02
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!