Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Ortodont Raul Varuli
 
kiire 25. veebruar 2008, kl 11.50
Kuidas on teil kogemusi antud ortodontiga? Milline on olnud tagasiside?
Kes Tartu Ortodontiakeskusest võiks olla parim arst, kelle poole pöörduda?

Küsimus küll vales rubriigis, kuid loodetavasti palju vastuseid
 
m 25. veebruar 2008, kl 11.57
pane google otsingusse nimi sisse ja saadki teada. mida rohkem inimesest juttu ja positiivse kajaga, seda aktiivsem ja tegijam arst järelikult on.
 
mömm 25. veebruar 2008, kl 12.01
mina käin ma pojaga juba teist aastat tema juures, lapse hammaste olukord on tunduvalt paranenud... ja emal on ka tore arsti juures käia (kena meesarst on :))
 
... 25. veebruar 2008, kl 13.27
hea ortodont on
 
hammas 25. veebruar 2008, kl 16.54
Käisin tema juures mõni aasta tagasi. Ole väga hea arst!
 
mina kaa 25. veebruar 2008, kl 20.08
ta on selles mõttes hea, et ta seletab kõik ilusti ära, näitab kätega kuidas hambad enne olid ja kuidas hambad peaksid õigesti olema.
ja nii ilus ta nüüd ka ei ole, et emal kohe hea seal käia oleks(mulle vähemalt ei meeldi pruunid silmad, ja ta vaatab sulle koguaeg otsa kui räägid ja rinna karvad paistavad välja, see vist kõige rohkem häiriv asi)
loodan, et sain kasuks olla, muideks hambad on mul nüüd väga korralikult rivis, kuigi suht suur summa läks ka (10 000,-)
 
muu 27. veebruar 2008, kl 15.03
to mina kaa

kuhu siis inimene peab vaatama, kui sinuga räägib kui mitte silma? Mulle küll meeldib, kui minuga rääkides vaatab inimene silma
 
Hellumari 14. detsember 2021, kl 11.46
Ütleme nii, et hoiduksin selle arsti vastuvõttudest ja ei soovita vaenlasele. On kaval ja raha oskab oskuslikult välja petta. Läksin ortotondilist ravi saama ja vajasin breketeid. Tookord töötas se arst Tallinna ortotontia keskuses. Alguses jättis hea mulje oli selline rahulik, vaatas silma ja justkui rääkis su pehmeks. Justnimelt pehmeks. Sai paigaldatud siis breketid nii ülesse kui alla ja maksin juba selle eest korralikult mis breketite suhtes tavapärane. Kadalipp algas aga siis kui pidin breketid pingutamas käima. Arst alati oma maheda jutuga rääkis, et kuidas ikka nii on õige ja parim tulemus. Uskusin iga kord tema juttu. Ravi venis väga pikaks ja hakkasin küsima, et kaua mul veel aega läheb, et kord sikutas ta hammastele vahe küljele, siis ette ja jälle küljele..... Kuidagi ei tahtnud hambad breketitega ritta minna. Läks aastaid ja ikka hammastele tahtlikult tekitati vahed sisse. Hakkasin küsima, et miks se nii on..... Vastus tuli selline kuna olen liiga vana (polnud veel 30ndki) et minu hambad sellises eas enam nii kergelt ei liigu paika. Siis aga ütles, et suhu peab panema lisaks breketitele veel lisa kruvid igemesse, et oleks lisatõmme ja hakkaks lõpuks hambad liikuma. No muidugi uskusin seda ja sinisilmselt maksin tohutu summa kruvide eest pluss tegi ta paberi millele käskis anda allkirja, et annan nõusoleku omal soovil. Nii ravi jätkus ja sikutamine toimus juba väga suure pinge all kuniks mu igemed ei pidanud vastu ja kruvid sõna otseses mõttes kukkusid igemest ehk lõualuust kuhu nad puuritud olid lihtsalt välja. Igemed mädanesid, valutasid ja käskis ta mul corsodyl suuveega kodus loputada. Seejärel arst arvas, et tuleks uued kruvid taaskord paigaldada. Mõtlesin, et ei suuda rohkem kannatada ja näha oli, et üks hammas hakkas sellest edasi tagasi sikutamisest siniseks muutuma, et asi pole enam okei. Otsustasin, et. lähen näitan ja arutan mõne teise ortotondiga, et mida teha ja äkki hoopis lasen kroonid panna nii, et poleks hammastel vahesid sees. Ja siis hakkaski tõde selguma, et Raul Varul on mind ikka korralikult rahaliselt ja emotsionaalselt ja igati ära kasutanud. Teine arst hoidis sõna otseses mõttes 2 käega peast kinni ja ei suutnud seda kõike uskuda mis minuga tehtud on. Aastaid kannatusi, valu ja kui suured summad. Merimetsa nais ortotont tegi mu hambad korda vähem kui poole aastaga. Esimese nädalaga olid nad juba ilusti ritta tõmmatud. Üks hammas jäigi traumaga aga sinna lasin krooni panna. Süüdistada pole kedagi peale ise enda, et nii kaua Varuli jutte uskusin ja lolli peaga veel allkirja andsin, et ise kõike seda soovisin
 
kunagine teismeline patsient 14. detsember 2021, kl 20.11
Mina olen Varuli tööga väga rahul. Kummaline tekst.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!