Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
popi & tete juuksur raimo suviste
 
mõtiskleja 13. mai 2008, kl 17.40
on keegi tema juures käinud lühikest sonksi tegemas ja kas jäite rahule??
 
mina 13. mai 2008, kl 21.48
ei jäänud kahjuks
 
nurin 13. mai 2008, kl 22.05
Sain mingi vanamuti potisoengu endale pähe. Midagi nii jubedat polegi ennem kogenud. Ju ei sobi lihtsalt mulle tema töö.
 
kusjuures 14. mai 2008, kl 02.39
mina läksin siinsete kiituste peale ja abuaaaa!!! jubeduste tipp! Pikemad õhemad juuksed olid, tahtsin siis piirata neid ja järgutada. aga tema toredalt hakkis pealaest kuni otsteni ära, et anda "liikuvust" ja "volüümi". ziisös!!! ma pole elusees olnud nii masendunud peale juuksuriskäiku (ei liialda, tõesti pole olnud:S)
pealaest hakkasid cm kaupa salgukesed jooksma, need veel keerasid ennast ilusti loomulikult rulli ka ja...tõesti, nagu vanamutt mis siin eelpool mainiti. vot see on juuksur kuhu pealemaksmisel ei läheks isegi pesema. no kas tõesti inimesel pole silma???
 
e 14. mai 2008, kl 07.27
ma olen ka popi ja tetes käinud..ei mäleta küll mis selle juuksuri nimi oli(meesterahvas)...aga ube oli tulemus küll jah...selline vana tädi soeng...fuhh...
 
hipi 14. mai 2008, kl 12.29
jäin küll rahule. enne oli järjest mitu ebaõnnestunud lõikust. raimo valis nii hea juuksevärvi kui tegi ka nii hea lõikuse, et nii mõnigi tuttav vahetas salongi. ahjaa. seda küll, et soovitab peaaegu iga kord midagi vastupidiselt minu soovitule ja tulemus parem kui loota oskasin. aga mul jah pikad juuksed. lühikesi soenguid. ja btw. ei nimetaks oma soengut-vanatädilikuks.
 
mammu 15. mai 2008, kl 08.46
mul olid lühikesed ühepikkused juuksed + oma lokk. kõik teised lõikasid lambikupli pähe aga raimo lõikus jäi super.
 
Nänn 29. mai 2020, kl 13.52
Kas kellegil on veel kogemus?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!