Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
JOIK tooted - kas on head?
 
Maie 26. september 2008, kl 11.26
Tere!

Kellel on kogemusi J O I K toodetega (Eesti tooted) - tahaks tellida aga sooviks teie kogemuste põhjal arvamusi :)

Maie
 
Helen 26. september 2008, kl 11.48
Minul on vähesed kogemused:

Olen proovinud sügavpuhastavat näoõli ja rohelise tee maski, mille mõlemaga olen ma küll väga rahul. Näoõli puhastab ilusti meigist (ka ripsmetušši) ja jätab nöo pärast väga pehmeks ja niisutatuks. Rohelist tee mask on üks parimaid mida ma kunagi kasutanud olen, olen märganud, et seda on lihtsam peale kanda kui see on segatud piima mitte veega.

PS! Maski juurde on kirjutatud, et jätkub u 5 korraks aga mina olen küll juba 10 korda vist maski teinud ja ikka on pool järgi. Mina lihtsalt ei pane ühte supilusikat pulbrit, vaid ühe teelusika ja maski on piisavalt, et terve nägu ära katta.

Sõbranna tellis ka näoõli, kaerahelbe ja šokolaadi maski ning kohvi-pruuni suhkru kehakoorija (kõigi lõhnad on muidugi sellised, et söö või ära :P).... ka väga kiidab neid ja kavatseb kindlasti juurde osta kui otsa saavad. Ise lähen ka nüüd kuu alguses Tallinnasse ja kavatsen Ökoviisi poodi minna oma Joik'i varusid täiendama, kindlasti ostan veel ihupiima ja käte-jalgade kreemi Emu õliga ning kindlasti veel midagi :)
 
h 26. september 2008, kl 11.58
piparmündi huulevõie - väga meeldib
lavendli vannitrühvlid - jätavad vanni seintele sellise rasvase korra, mida pärast on suht raske maha saada... toode ise ka väga ei sobinudu mulle
 
huviline 26. september 2008, kl 12.05
Aga kas parem osta edasimüüjatelt või neti teel kodulehelt?
 
... 26. september 2008, kl 12.15
mul tekitas see näoõli poore juurde, kuigi oli kirjas et sobib just probleemsele nahale.
 
Helen 26. september 2008, kl 13.12
Ökoviisis on igaljuhul hinnad samad mis tootja enda kodulehel, teisi ei oska kommenteerida.
 
LiisK 26. september 2008, kl 13.32
huuleläige hea kuid võiks olla rohkem pigmenteeritud.
 
Maie 26. september 2008, kl 13.54
Aitäh vastajatele!
Lähen Ökoviisi uudistama peale palgapäeva :)
 
h 26. september 2008, kl 15.08
Loodustoodete poes, pärnu mnt ja roosikrantsi ristil, ka samad hinnad, mis tootja kodukal.
 
kas 27. september 2008, kl 10.37
kas keegi teab, kes ja kus neid toodab? No Eestis küll, aga... Miks erilist kuulda ega lugeda pole olnud neist? Ja miks nii vähestes kohtades müügil? Ja õliga on vist tõesti nii, et loogiline oleks arvata: poorsele nahale õli ei sobi.
 
Helen 27. september 2008, kl 11.36
To kas: Kas sa kodulehte ei oska vaadata ja sealt lugeda?

http://www.joik.ee
 
kas 27. september 2008, kl 14.38
Jaa, oskan, Helen. Aga ma ei näe seal midagi tootja-ettevõtte kohta. Kui Teie näete, siis täpsustage.
 
Helen 27. september 2008, kl 17.45
Tootja nimi on seal küll kirjas aga tootjast endast artikkel Päevalehes (see küll rohkem küünaldset aga äkki on abiks)

http://www.arileht.ee/?majandus=363614
 
kas 27. september 2008, kl 21.06
Jah, seda olen näinud, kuid küünlad mind ei huvita. Arvan, et ka teema algataja pidas pigem silmas nahahooldust.
 
eliin 07. märts 2012, kl 01.31
Joik on kiiduväärt firma!
Päevakreem kibuvitsaseemne õliga oli minu esimene toode neilt- meeldib. Jätab naha pehmeks ja hästi niisutatuks. Võibolla võiks koostiselt pisut paksem olla, et kreem pealekandmisel sõrmede vahelt nii kergelt maha ei libiseks.
Ihupiim mandlipiimaga(beebi sarjast)- suurepärane ka täiskasvanu nahal! Kes soovivad ihupiima ilma mingisugusegi lõhnata, siis see on kohe kindlasti õige valik. Nahk jääb nagu beebil:)
Roosivesi- näo ja dekoltee värskendamiseks väga mõnus. Võtab maha kergema mustuse ja alles jääb roosi hurmav lõhn.
Küünlad! Ma olen senini küll vaid üht sorti proovinud-kaneelisai. Parim küünal, mis ma eal põletanud olen. (Sojavahast küünlad põlevad ligi 50% kauem kui parafiinist küünlad!) Ma tunnen praegultki, et tuba on selle aroomi täis..ning ma pole seda täna põletanud:)
Hind on seda väärt. Plaanin lähiajal kindlasti ka teisi sorte proovida!
 
võinii 07. märts 2012, kl 20.47
Siis proovi ära silmameigi eemaldaja. Koostises on eeterlikud õlid ja paneb silmad kohutavalt kipitama. Ei tahaks vinguda, aga uskumatu, et selline toode üldse olemas on.
 
ilus naine 07. märts 2012, kl 23.30
Mina olen näoôli ja kibuvitsa seemne päevakreemi sôltlane- Olen ka proovinud tsitruse kehakreemi- ettevaatust-kollane. Vôib riided ära määrida! Vannitrühvlid olid väga eksklusiivsed ja head. Lôhnaküünal lausa fantastiline.
 
lillian 08. märts 2012, kl 14.45
Kehatooted ja küünlad meeldivad väga. Eriti vaniljelõhnaga valge ihupiim (kitsepiimaga vist). Näotoodetest pole aga kahjuks ükski sobinud - seerum ja näovesi tekitasid allergia ning niisutajad ei niisutanud mitte midagi ega kuidagi. Näopuhastusõli muutis näonaha punetavaks ja pooriliseks ning lihtsalt selline kasutusviis ei sobi ega meeldi mulle. Maskides pettusin samuti - liiga palju mässamist ja vähe toimet.Aga eks sobivus on individuaalne ning kindalsti leidub vähem tundliku nahaga inimesi, kellele need tooted paremini sobivad.
 
kahekümpine 09. märts 2012, kl 11.52
Minu jaoks on JOIK toodetes liiga palju eeterlikke õlisid, mis mu allergilisele nahale ei sobi, ei julge seetõttu eriti midagi osta nende toodete seast. Aga küünlaid kiidan taevani, niiiiii mõnusad!
 
ei sobi 09. märts 2012, kl 12.16
Ühinen eelmise kommenteerijaga.
Minul ajasid näo- ja silmakreem naha nii punaseks ja tekkis põletav tunne.
 
triin 09. märts 2012, kl 12.54
Minule jälle see näo6li sobis väga hästi, kuigi näonahk on just selline suurepooriline ja aknele kalduv. Hea l6hn on ka.
Kitsepiimaga kehakreemi kiidan samuti! Kyynlad on super, samuti huulepalsam (see apelsini6liga pulk).
Samas vannitryhvlid eriti ei meeldinud, nahale olid head aga nagu ka yks teine kommentaator siin mainis, jätab vanni kylgedele rasvase kihi. Näovesi pani ka minu mitte nii väga tundliku naha kipitama...
 
Kissu 09. märts 2012, kl 17.04
Kehaõlid ja porgandi kehakreem on minu lemmikud!:)
 
gerli 15. mai 2014, kl 00.31
Mina pettusin huuleläikes - rääsunud rasva lõhn lööb ninna ja huultele ei jää üldse värvi. Mulle meeldib väga käte ja jalgade sügavniisutav salv, apelsinilõhnaga hügieeniline huulepulk ja mentooli-piparmündi jalavanni sool. Siis veel vaarika kehasuhkur-koorija on võrratu ja kätekreem ka.
 
st 18. mai 2014, kl 10.07
Kas tõesti on eesti toode? Väga kallis on küll-olen ostnud sampooni ja palsamit usus,et on väga tõhus, taastab värvitud juukseid jne. Seni pole mingit headust märganud.
 
Joik ja Joico on erinevad firmad 18. mai 2014, kl 12.36
Joik on eesti bränd ning shmapoone palsameid ei tooda ja kallis pole ka. Joico on välismaa bränd ja toodab juustehoolduseks vajaminevaid tooteid.
 
st 19. mai 2014, kl 22.54
No tõesti, mul olidki Joico tooted. Tänan informatsiooni eest.
 
kiidan 20. mai 2014, kl 10.50
minu lemmikud jokilt on näovesi astelpajuõliga, vaarika kehakoorija ja magusmandli kehakreem. minu jaoks asendamatud tooted.
 
savi 02. oktoober 2016, kl 23.19
Pigem ikka sünteetilisi aroomõlisid
 
minake 27. oktoober 2016, kl 11.20
Mingid näoasjad on mul allergiat tekitanud, ei saanudki aru, mis koostisosa täpselt... Aga kehakreemid on ülihead, hinna-kvaliteedi suhe on ikka super.
 
K 16. september 2018, kl 19.18
Mina olen ka üsna mitut toodet proovinud ja ühegi kohta pole halbu sõnu öelda.
Näokreem kibuvitsaga on nii mõnus ja hea lõhnaga, sidruni ja vanilje ning greibi-mandariini kehakreemid lõhnavad taevalikult ja jätavad mõnusa pehme ning siidise tunde nahale. Samuti kasutan nende toonikut, peale mille kasutamist on tõeliselt puhas tunne, kuid see ei kuivata nahka nagu paljud muud toonikud. Vaarika BonBon kehakoorija on ka super ja lõhnab, nagu kõik Joiki tooted, imeliselt. :) Kinkisin õele ka nende näokreemi ja vanilje lõhnapärlid, mis talle väga meeldivad :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!