Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kortsud silmade all
 
N18 19. november 2008, kl 14.54
Olen kõigest 18-aastane, aga silmade all on juba kortsud, ühe silma all on rohkem. Selline suurem kortsuvõrgustik nagu:( Ma ei joo, ei suitseta, ei käi solaariumis, päikest võtan ainult suvel, meigin vähe...Ma olen täitsa mures, kuna ma olen ju liiga noor, et kortsude pärast muretseda...Naljakas on see, et muidu on mu näonahk suht rasune, aga ju siis on silmade ümbruses kuivem. Kas peaksin hakkama mingeid kreeme kasutama ja kui, siis milliseid?
 
trips 19. november 2008, kl 15.24
Pane ennast põlema:))
 
Kosmeetik 19. november 2008, kl 15.58
Esimene kreem ju ongi silmaümbruskreem, mille peaks kasutusele võtma. Alles siis järgnevad päevakreem ja veel hiljem öökreem. Võta aga kohe julgesti kasutusele 1 hea silmaümbruskreem, aga mitte ema kosmeetikakotist! Vaata, et kreem oleks niisutava toimega, kuid ei sisaldaks vananemisvastaseid koostisaineid - nendeks sa veel liiga noor! Noortele on palju kreemid ka mugavad pakendis, nt. rullikuga või pintsliga vms.
 
K to kosmeetik 19. november 2008, kl 17.58
Aga mis firma oma soovitate? Väga kalleid ei saa lubada, aga ...
 
.. 19. november 2008, kl 22.30
Need ma pakun on pindmised kortsukesed, mis on tulnud naha kuivusest..
Vöta kindlasti silmakreem kasutusele, sest pinnakortse saab veel ära kaotada, sügavamaid enam mitte!

Kui tahad kreemi mis möjub, siis nii palju ytlen, et nivead, lorealid, lumened jasamasvaimusedasi jäta ostmata!!
 
mia 19. november 2008, kl 22.54
ega sa seebiga ripsmetushi maha ei v6ta. paljud kipuvad sedasi tegema, ka see on üks varajaste silmakortsude tekitaja.
Kui ei, siis nahakuivus. Kalleid pole m6tet osta, pigem lihtsamai, naturals sarja toodete omi, ja eeldatavalt sellisest kohast, kus saab ka rahulikult tagastada, kui juhtumisi ei sobi.
 
gerli 20. november 2008, kl 09.06
mina olen 20 ja mul oli sama mure. sõbranna soovitas hakata kasutama silmaümbruskreemi ja mul õnnestus veel see kõige suurem tulekahju päästa. esmalt ostsin poest lumene rullikuga kreemi, oli täitsa hea. nüüd juba aasta kasutan orifleimi samuti rullikuga kreemi-seerumit ja on veel parem. minul ka kallimate jaoks raha pole ja ei ütleks küll, et odavamad ei kõlba. sain päris kiiresti silmaümbruse korda ja hetkel pidevalt edasi kreemi kasutades pole probleem ka tagasi tulnud. need rullikuga pudelid on ka seepärast head, et on külma metallotsaga ja hommikul ajavad une hetkega pealt ära :) ahjaa muidu vist see orifleimi seerumi hind ka 200 kanti, aga passi peale soodukat ja saad umbes 100-ga kätte.
 
K (kahekümne kolmas) 20. november 2008, kl 17.20
Ega sul pole kommet silmi tugevasti rusikaga/käega hõõruda, nt pestes või kui midagi silma läheb? Minul venitas see õrna silmaümbruse naha juba teismeea lõpuks ära ja neid kortse enam ära ei saa.
Kui magad, pea ja põsk tihedasti vastu patja, niiet põsk läheb "lössi" vastu patja, siis ka see tekitab kortse silmade alla.
 
N32 21. november 2008, kl 09.44
mul ongi nii nagu viimane kirjtas siin, et magan külili nägu lössis vast patja ja silmade all on tugevad kortsud:(
pole veel avastanud ühtki kreemi mis neid leevendaks.
 
Galvanic spa 27. november 2008, kl 09.42
Mina soovitan proovida Galvanic spa apparaati. Natukene kallis on aga proovi ennem hoodust revaldayspas ja siis arvan et sinagi oled müüdud kui hea tulemus on koheselt.
 
bioretin 07. detsember 2017, kl 07.31
Kortsukreem - http://topleadbit.com/q7YV
 
S. 07. märts 2018, kl 15.39
Mina kasutan üht looduslikku toodet, mille sain sõbrannalt sünnipäevaks. Parim kingitus, mis üldse tehtud! https://purecosmetics.ee/toode/lummavate-silmaumbruste-oli/
morisdon 27. mai 2020, kl 12.34
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!