Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
EVELINE TOOTED
 
L 20. juuni 2010, kl 18.27
TAHAKS HAKATA NEID MÜÜMA, AGA ENNE TEEKS VÄIKESE UURINGU, KUI PALJUD ON SELLEST HUVITATUD JA KONKREETSELT MIS TOOTED KEDAGI HUVITAVAD. ANDKE SIIS PALUN TEADA.
 
? 20. juuni 2010, kl 19.10
Kas see on see odav vene firma?
 
asa 20. juuni 2010, kl 20.16
odav vene firma jah.
õudne kräpp
 
? 20. juuni 2010, kl 21.15
Isegi Maximas need müügil. Mis sa neist enam müüd.
 
L 20. juuni 2010, kl 21.55
enne lugesin, teistest foorumitest, et kes otsib seda ja toda Eveline tootei. Kuna tõesti igal pool neid tooteid ei müüda, Maximas, aga on need tooted hooaja kaup. Kuna mul on see võimalus, et teha paljudele kätte saadavamaks just Tallinnas toodete müügi, siis lihtsalt tunnen huvi, kui palju on tegelikult nendest huvitatud. Paljud on kiitnud just neid tooteid. Jah need on odavad ja poola firma, aga isegi mina, kes on alati seda meelt olnud, et kallis on hea. Siis nüüd peale nende toodete kasutamist, olen teisel arvamusel. Seda juba jumestuskreemi suhtes. Mul on väga rasvane, armiline ja vinne täis nägu, siis juhuslikult, kuna muud sealt poest osta ei olnud, kui just Eveline jumestuskreem, pidin seda peale panema. Ja uskuge või mitte, aga peale selle kreemi kasutamist, pole mul enam vinne, minu nägu ei läigi rasvast, kreem katab armid ära ja on loomulik. Olgem vähe sõbralikud, igaüks ei saa endale kallist osta, seega on ka neile mõeldud midagi odavat. Ja kõik jumestuskreemid mida ma poest kalli raha eest olen ostnud, pole mulle sellist tulemust andud, nagu on seda Eveline jumestus kreem teinud.

Loodan, et minuga ühinevad paljud.
 
k 20. juuni 2010, kl 22.41
ei ole huvitatud. olen üht-teist tooteid proovinud ja ei ärata usaldust.
 
A 21. juuni 2010, kl 00.06
minu arust neid müüakse piisavalt ka selveris, rosalindis ja mingites vene kosmeetika poodides nt üks on sütiste keskuses.
 
ddd 21. juuni 2010, kl 08.27
mhmh, neid tõesti müüakse piisavalt igal pool. Maximas on tegelt vägaaaa suur valik ja eriti just nende hooldustoodete osas. igasugu värvivaid asju ja jumestuskreeme on Rimides, Maksimarketites jne ka piisavalt, eile ostsin just küünelaki, ka jum. kreem on proovitud jne :). tõesti pole sul midagi enam müüa, pealegi neid turuputkasid niigi palju kus neid Eveline asju müüakse.
 
Gerda 21. juuni 2010, kl 08.39
hm....olen ka seda jumestuskreemi ostnud ja enam pole jaole saanud, olen mitmes Maximas käinud ja ei midagi, kreeme teisi on aga seda ei ole, olen sinuga teemaalgataja nõus, et mõned tooted on tõesti asendamatud. Mina tahan ka jumetuskreeme. Pole Tallinnast pärit, et ostaksin kohe 10 jumestuskreemi ära. Sooviks sooja beezi. Anna siis teada, millal ja kus müüma hakkad.
 
H. 21. juuni 2010, kl 17.05
Kas keegi oskab öelda, kus Tallinnas müüakse Eveline piparmündiga hügieenilist huulepulka? Talvel oli Rimides kampaania käigus, aga nüüd ei ole enam mitte kuskil. Just piparmündiga, proovisin vanilje oma ka, aga see mulle ei meeldinud..Piparmündiga on raudselt mu lemmik ilutoode viimase aasta jooksul, tegi huuled jube pehmeks ja oli niiii hea maitse ja lõhnaga, peale jäi ilus läikiv nagu huuleläige, kuna huultele mõjus nii hästi, panin isegi suu ümber dermatiidi laikudele :D Isegi need ravis ja niisutas ära. Aga viimased kuu aega pole mitte kuskil enam näinud, ei Rimides, Maximas ega kuskil mujal.
 
n21 21. juuni 2010, kl 23.22
Ma tahaks ka seda jumestuskreemi proovida. Kust Tartus seda osta saaks, keegi teab?
 
kuki 22. juuni 2010, kl 08.42
olen ka proovinud Eveline tooteid ja ausalt öeldes ei ole need üldse pahad, aga millegi pärast tõesti ei ärata usaldust... ei tea miks, äkki oma odavuse pärast...
 
minul oli nii 22. juuni 2010, kl 13.07
Mina kasutasin kaks päeva ja kaks ööd Eveline päeva- ja öökreemi ja tulemus: kolmanda päeva hommikuks oli nägu üles paistetanud ja väikseid punne täis, lisaks siis hirmus sügelus ja kipitamine. Oma naha sain tagasi kahe nädala pärast.
 
jjj 22. juuni 2010, kl 13.44
olen lugenud koostisi ja ega seal midagi head pole - kõik kõige odavam ...
 
Marianna 22. juuni 2010, kl 14.08
Olen kasutanud Eveline tselluliidikreeme ja nüüd on uus geel punases tuubis. Super head! Sõbrannad kasutavad ka ja on ülirahul. Pealegi on odavamad kui muud kallimad potsikud. Võrdluseks võin tuua, et eelnevalt olen kasutanud C.Diori tselluka spreid ja Lauderi ja mitte midagi ei mõjunud, aga Eveline kreemi tulemus on silmaga nähtav ja käega katsutav. Isiklikust kogemusest ei jää vene kreemid kuidagi suurtele Lääne brändidele alla, pigem just efektiivsemad.
 
- 22. juuni 2010, kl 14.33
lisaks veel watsoni poe ja venekosmetsipoe keskturu juures, vanas kino(eha?)majas.
tasub vaadata, kes on maaletooja. kui on rekvi või laminto, siis neid saab ka otse maaletoojalt osta.
 
Ann 22. juuni 2010, kl 20.46
Kehatooteid ma ka katsetan odavamaid, aga oma näole ma küll odavat saasta ei pane:) Mul on Oriflame kunagi näonaha tuksi keeranud. Aga mingid jalakreemid ja küünelakid ei suuda õnneks midagi hullu korda saata:)

Prismas on ka neid tooteid. Kui hakata järele mõtlema, siis vist lausa igas poes on mingi valik;:)
 
Lanna 23. juuni 2010, kl 01.44
Kitsepiima kreem- kui rahakott kõhn siis valin selle. Suur üllatus oli Rimis pakutud ripsmekas+ pliiat väga väikese raha eest. Ripsmekas on nii väikese raha ees aus, pliiats ka. Isepäevituv on päris hea ja tsellukas ka. Muud pole proovinud, kuid vist peaks sest huvi tekkis. Ja hügieenilinr huulepulk, just see piparmündiga, tõsine lemmik...nii lemmik, et mees ajas selle minult ära. Nii et tuult tiibadesse tegelemisel ja paku siin ka!
 
xoxo 24. juuni 2010, kl 00.11
Mina kasutasin Eveline isepruunistavat kreemi väikse sädelusega.Väga hea ja ilus jäi nahal,isepruunistavatele kreemidele omast lõhna ei olnud ja väike sädelus nahal jäi ka ilus.Ostsin seda muidu Maximast,aga nüüd pole seda enam näinud ei seal ega ka teistes poodides,kahju.Veel kasutan Eveline mingit näovett a la Clean&Clear,sinises pudelis.Mustuse võtab maha ja näonahka pole halvemaks teinud.Aga tahaks teada kas seda kehakreemi enam toodetakse??
 
Hanna 24. juuni 2010, kl 11.27
Tahan ka seda huulepulka ja jumestuskreemi :)
 
mis 24. juuni 2010, kl 20.06
on selle jumestuskreemi nimi millest jutt on`.Tanud!
 
LYANA 24. juuni 2010, kl 22.19
MINA OLEN KA HUVITATUD, OLEN OMA KALLI KOSMEETIKA ODAVAMA VASTU VAHETANUD. AVASTASIN, KA SOODUKA AJAL ÜHTEIST EVELINE TOODETEST JA OLEN VAIMUSTUSES JUST JUMESTUSKREEMI SUHTES JA SEE TSELLUKA KREEM ON KA MULLE TULEMUSI ANDNUD. JAH, PEAB TÕDEMA , ET IGAS POES NEID ASJU EI OLE. OLEN SIIANI JUMESTUSKREEMI OTSINUD JA ASJATULT. PALUN ANNA TEADA TEEMAALGATAJA, KAS JUMESTUSKREEMI KA SINU KÄEST OSTA SAAB JA SILMA PLIIATSIT, MIS OLI KA SUPPER.
 
miu 25. juuni 2010, kl 16.06
ei ole eriti neid tooteid metsikult katsetanud, kuid kitsepiimaga kätekreem (vb kasutatakse mõne muu kehaosa peal ka, aga mina kasutasin kätele) on tõesti hea.. esiteks mulle meeldib lõhn ja see, et imendub kiiresti sisse ja jätab käed pehmeks :)
 
gh 26. juuni 2010, kl 19.36
Eveline tsellukas oli väga tõhus, kasutasin seda rohelises-valges tuubis. Roosas tuubis büstikreem meeldib mulle ka. Kuldses pakendis päevakreem (silmageel oli kingiks kaasas), oli mõju poolest ok, aga mitte eriti meeldiv mehelik lõhn - sama lõhnaga on ka näiteks Garnier UltraLiftPRO-X. Samas meigi all hea ja mingit ärritust ei tekitanud.
 
miss 26. juuni 2010, kl 21.32
Olen kunagi kasutanud ja mõni toode oli täitsa noraalne.
See pole muide vene oma vaid poola oma. See, et pakendil on vene keeles, ei tähenda, et vene oma on. Kuidas tibid seda ei tea.
 
L 26. juuni 2010, kl 22.00
Mulle väga meeldivad!
 
marge 26. juuni 2010, kl 23.06
Tselluliidi geelid ja kreemid on tõesti head! Kohe tunned et toimib :)
 
helen 26. juuni 2010, kl 23.36
Odavad tooted ei ole alati halvad. Vastupidi, neis on vähem keemiat, lõhna- ja värvaineid. Ei tasu lihsalt osta turult ja putkadest, kus säilitustingimused ei pruugi õiged olla ja tooted vanad. Minumeelest on Eveline kitsepiima päeva- ja öökreemid ühed parimad. Kuigi rahakott võimaldaks ka kallimaid tooteid osta, ei pea seda vajalikuks.
 
mall 28. juuni 2010, kl 16.49
Mina kasutan Evelini silma- ja näomeigieemalduskreeme juba väga pikka aega ja olen väga rahul. 3 ühes kreem ja pole mul vaja õhtul enam mingeid öökreeme lisaks, kui olen sellega nägu puhastanud. Muud kosmeetikat pole Evelini oma kasutanud.
 
d 28. juuni 2010, kl 17.08
http://hindustan.bravehost.com/loomakaitse.html
kas need tooted on loomade peal ka testitud ? kui on siis loomakaitsjad neid ei osta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!