Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
PARIM ripsmetušš
 
Sirius 14. november 2003, kl 13.20
Ütelge nüüd ausalt, milline on olnud PARIM ripsmekas, mida olete kasutanud, ja miks? Info mõttes võiks umbes lisada, kui palju erinevaid läbi proovitud. Ise eelistan tume-tumesinist, pikendavat, mitte-veekindlat, aga parim... see on raske küsimus. Pole kallimaid proovinud, kuigi tahaks - ei tea kas on ikka seda väärt? Parim mul oli vist Bourjois.
 
b 14. november 2003, kl 13.38
parim on YSL faux cils, teeb väga ilusaks, pikaks ja tihedaks ripsmed
 
. 14. november 2003, kl 14.44
shiseido volume ka, katab hästi
 
tabula rasa 14. november 2003, kl 15.00
Konkurentsitult parim YSL faux cils. Mis tahes ripsmetuššil aga enne kui hakkad ripsmeid värvima tõmba liigne värv harja küljest tuubi kaela vastu vähemaks. See võtab küll natuke aega aga ei jäta ripsmeid möksiseks ega kleebi kokku.
 
kribu 14. november 2003, kl 16.16
Kanebo 38 ilmselt, kuigi meeldivaid on mitmeid- sama Bourjoisi pikendav tumesinine, Estee Lauderi, Nina Ricci ja Helena Rubinsteini omad. Odavamad ei meeldi, eriti jube on see Maybellini roosa, mida vahepeal hirmsasti promoti- vist korra kasutasin, siis viskasin ära, sest läks nii tükki. Lóreali igasugused on ka jamad olnud. odavamatest olen enamusi proovinud, lihtsalt huvi pärast, kallimatest YSL faux cilsi samas näiteks mitte...
 
dea 14. november 2003, kl 18.27
Viimastest Guerlain, H.Rubinstein ja Diori tihendav
 
Jenna 15. november 2003, kl 21.48
Ostsin Max Factori 'More Lashes' ja olen rahul. Aplikaator on küll ehmatavalt suur, aga tõesti eraldab ja teeb ripsmed väga ilusaks. Samas mu ema on täielik L'oreali ripsmetušš, see kuldse ümbrisega, aga mul jättis see kuidagi tükki ja Max Factor eraldab mu arvates ripsmeid väga hästi..:)
 
kaisukaru 16. november 2003, kl 06.18
Samas mu ema on täielik L`oreali ripsmetušš :))))
Lancome`i flextencils.
 
Sunshine 16. november 2003, kl 09.45
Parim YSL Faux Cils, proovinud vast 6 erinevat kokku üldse....
 
mel 16. november 2003, kl 12.55

kahjuks ei ole saanud endale kalleid ripsmetušše lubada, aga odavamatest olen väga palju erinevaid proovinud. max factor on hea, aga sai palju kiiremini otsa kui teised. maybelline`i omad üldse ei meeldi. kõige parem ongi vist boujourise tihendav tušš olnud (ei jää tükki, ega lähe eriti kergelt laiali kah).
kõige uuem üllataja oli minu jaoks goshi tihendav.oma hinna kohta (100.-) eriti hea. hari on super, tihendab ja eraldab väga hästi. ainuke miinus on see, et iga väiksema pisaraga läheb laiali.

*järgmiseks ostan kah selle palju kiidetud YSL faux cils`i.
 
mel 16. november 2003, kl 12.58

to: sunshine
milliseid teisi oled proovinud?
 
Liisa 16. november 2003, kl 15.48
ysl faux cils on yle kõige!!!!! :) varem kasutatud great lash ikka täielik saast selle kõrval..:)
 
kurruvutt 16. november 2003, kl 21.54
ostis MF more lashes ja peab seda senikasutatutest (kõik MF asjad, mõni l'oreal, maybelline, lumenelt ka miskit)parimaks.
järgmisena proovib YSL faux cils ära.
aga eelkirjutajale märkus - great lash on üleüldse kõige mõtetum ripsemtušš maailmas (kui seda üldse ripsmetušsiks nimetada võib) ning seda on täiesti kohatu millegi muuga võrrelda
 
sõna sekka 17. november 2003, kl 13.51
Aga mina ostsin Gosh'i ja olen täitsa rahul . Hinnaklass norm. -veidiüle saja eek. , peal püsib hästi ja pikendab parajalt.
 
suffeli 17. november 2003, kl 17.20
Mulle meeldib ka kasutada tume-sinist, pikendavat. Meeldinud on MF More Lashes, 2000 Calorie, ka Revloni oma(täpset nime ei mäleta. Pikendav oli.)meeldis väga. Praegu kasutusel LUMENE extra VOLUME 13 ml(!)(ostsin raha kokkuhoiu mõttes ja eriti usku polnud sellesse, kuid pean tunnistama, et on täitsa hea).

Palju see ysl faux cil maksab?
 
+2 17. november 2003, kl 21.20
faux cils maksab ~350 krooni
 
Lota 17. november 2003, kl 21.29
Nii nagu paljud eelmisedki siin juba vastanud on:
YSL faux cils, ei suuda sellest enam loobuda:)
 
tips 18. november 2003, kl 08.26
Olen ka kasutanud odavamaid- ja kallimaid. Viimane hea ja odav ost oli Max Factori Boosting. Tõesti hea, ei läinud laiali ega midagi, pikendas/tihendas jne. Siis ostsin Shiseido Advanced Volumi. Absoluutselt super! Mida aega edasi, seda paremaks läheb. A annab tõesti volüümi juurde ja ripsmed on nagu ilusasti kaardus, kuigi hari ei ole kaardus kujuga. Mustad silmaalused võib täitsa ära unustada. Olen väga rahul.
Samas eelmine aasta kasutasin YSL-i Faux Cilsi ja olen väga pettunud. Sellist tulemust nagu shiseidoga nüüd, küll ei saavutanud. Faux Cils nagu ei teinudki midagi ripsmetega. Kuna see oli mu esimene kallis ripsmetush üldse, siis olin nagu pettunud, et näe, pole need kallimad paremad midagi. Kasutanud olen ka Germaine de Cappucine ripsmetushi, ka väga hea, aga vahelduse mõttes ostsin nüüdn shiseido ja järgmiseks tuleb ka shiseido :)
 
maia 18. november 2003, kl 11.09
mu õde tahtis endale kangesti Shiseido ripsmekat, mis oleks suht veekindel. Müüja soovitas Advanced Volumi, et päris veekindel see pole, aga niiskusele peab väga hästi vastu. saigi õde selle. muidu rahul - aga kui peale trenni dušši alt tulen, on see niiskuskindel tušš silma all. et vot nii. MInu YSL FC-ga pole sellist asja kunagi juhtunud.
 
tre 18. november 2003, kl 12.03
ok ,kui ausalt siis,,,olen kasutanud paljusid kui mitte öelda väga paljusid,,,MF 2000 meeldis, maybellin see koolutav helesinises oli ka ok,kunagi olin Isadora fänn ja just see veekindel - imeline,peale trenni pesemast tulles pidi vaid ripsmetest sõrmega üle tõmbama ja nad olid taas eraldatud…,ka YSL kasutanud mitu mitu korda(ja ka veekindlat siis) Diori, Lauderit, Lancome, Germaine, Riccit jnejne,,a parim ja tõesti parim,,,uus Dior (diorshow) pikendab, koolutab,ei pudene,eraldab; ostsin sinise ja ilmselt peagi ostan ka musta
davletteeesse 11. mai 2022, kl 11.21
Ripsmeseerum - https://tonzes.com/lashee.htm Toimib vága hästi ning ripsmed reaalselt muutuvad pikemaks ja tugevamaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!