Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Silmad väsinud ja silmaalused turses
 
Moor 04. detsember 2003, kl 12.20
Olen kolmekümnendates ning peeglisse vaadates ei meeldi mulle kuidasgi see mis sealt vastu vaatab. Näonahk OK, kuid silmad ja silmade ümbrus....oi-oi. Millega peaksin nahka turgutama?
 
prag pragMaat 04. detsember 2003, kl 12.48
noaga.
Vähemalt arvan, et endal on kottis silmaaluste kreemitamine enesepett, aitab ainult plastiline kirurgia.
 
ma ka ütlen 04. detsember 2003, kl 14.11
See parandaks asja ka kaugemas perspektiivis (ilukirurgias töötav tuttav ütles, et sisuliselt on tegu songaga).

AGA
olen kuulnud selle probleemi lahendajana kiidetavat Oriflame silmakreemi "Seeing is believing", eriti veel kui hoida seda külmkapis ja sealt kohe kasutada.

Samuti lähemas perspektiivis on võimalik vähendada õhtust veejoomist, mis samuti aitab. Ja soolatarbimist, sest sool hoiab vett kudedes.
 
ka teadja 04. detsember 2003, kl 14.47
Issake naised Oriflame, millest me räägime, mingi kataloogi rämps.!!!See sama hea kui seebiga näo pesemine.Mina usun küll ainult salongi teenustesse ja kosmeetikasse ja kusjuures omal väga head kogemused näiteks Sothysega.
 
kribu 04. detsember 2003, kl 19.18
Ja-Jah :( jälle üks kataloogivihkaja platsis. Mul kohe häbi enda pärast, alles paar aastat tagasi oli mul sama suhtumine. Siis millalgi üks sõbrants ütles, et mis sa praalid, proovi odavamat kosmeetikat ja mine selle pealt kokku hoitud rahaga parem reisima, osta ehteid vms. Ja tõsi ta on. Loomulikult ei pruugi odav alati aidata, aga minul on väga head kogemused ülalmainitud Oriflame kreemi ja ka Avoni Retroaktiivse silmaseerumiga.
Minu arvates on nõme maksta tühja, kui ka odavam asi probleemi ideaalselt ära lahendab. Ja premeerid ennast näit. jõuludega Tais :)
 
iihahhaa! 04. detsember 2003, kl 20.19
Paluks mulle ka vahetada kallid kreemid odavamate ja Tai reisipaketi vastu! Lausa äridee, ostan Avoni 60 kroonise silmakreemi ja ylejäänud vaba rahapuruga ostan briljante ja sõidan 15 tonni eest Taisse, kõige kallimal turismi tippajal. Kuidas ma kyll varem selle peale ei tulnud...
 
blah 04. detsember 2003, kl 21.48
tundub, et mõnel on rahaplaneerimise raskused ja väike kadedus ajab igast otsast välja...

selle asemel, et end premeerida väikeste shokside vms, tasub tõesti parem raha kokku hoida ja endale üks reis kinkida. endal ka pärast hea meel, et enda raha eest saab ära käidud!
 
kribu 04. detsember 2003, kl 23.05
DAAAAAAAAAA :( kuidas üks inimene saab asjast nii valesti aru saada (iihahhaa)!!! Ülal räägiti siin Sothyse salongihooldustest. Kas sa tead ka palju üks selline maksab? Ja kui neid regulaarselt tegemas käia, siis saab kiiresti ühe Tai reisi raha kokku. Ja mainitud Avoni kreem ei maksa 60 eeku, 179 maksab. Inimene võiks ikka mõelda ka, mis suust välja ajab. Igavene kadekops selline.
NB: täiesti nõus blah-ga. Tore, et mõni norm. inimene ka platsis on.
 
iihahhaa 05. detsember 2003, kl 10.01
ei tea ausalt öeldes palju maksab, järelikult siis mingi paar tonni maksab, kui neid ära jättes kiiresti 15 000 kokku saab. Ja kade olen jah, sest mina ei saa lubada endale ei 2 tonnist silmahooldust regulaarselt ega ka Tai reisi (vähemalt niipea mitte). Aga mõlemat oleks vaja küll.
 
kribu (päris) 05. detsember 2003, kl 11.03
KUULE TEGELANE nn kribu, kes sa minu nimega ennast nimetad- vali mõni teine nimi, neid ju mustmiljon! Olen siin kommenteerinud rohkem kui aasta. Selle su Tai jutu peale.... nojah. tahaks öelda et first things first. enesetunde hüvanguks on hoolitsetud väljanägemine olulisem, kui Tai. Kõigepealt normaalne silmageel, siis kõik muu luksus. Muidugi võib mõtetu laristamise asemel raha kokku hoida, aga kvaliteetne näokreem ja silmageel ei ole laristamine. Minu jaoks pole näit. Avon ega Oriflame mingi kvaliteet. Head hinna ja kvaliteedi poolest on mitmed apteegi kosmeetikumid, sealt leiad ka spets. turses silmadele tooteid. Üldiselt on aga nipiks see- kui on sobiv geel või kreem, tasub seda külmas hoida, mõju on palju tugevam. Enne silmad jääkülma veega loputada, paha ei tee ka jääkuubikud hommikuseks äratuseks kogu näole, ka silmad (neid võib kummeliteest teha- see on pehmem, kui kraanivesi) noh ja siis kreemid-geelid näkku.
 
niijanaa 05. detsember 2003, kl 16.15
jääkuubikud ehmatasid minu silmaaluse naha tulipunaseks ja teraliseks. sellist šokki endale enam ise vabatahtlikult ei tee.
aga see, mis kreem kellele sobib, on VÄGA INDIVIDUAALNE VÄRK.
Eelkõige tuleb jah piirata soola söömist ning õhtuti vähem vedelikku tarbida. alkohol muidugi tuleks ka ära jätta. jahedamas toas magada, õhema teki all, siidist padjapüüri ja tatrapatja kasutada, et pea ei ülekuumeneks öö jooksul.
silmad võivad turses olla ka kreemiärritusest või vale ripsmetuši kasutamisest.
 
Tänan, ei !!!!! 15. jaanuar 2021, kl 22.17
kribu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja premeerid ennast näit. jõuludega Tais :)

https://i.imgur.com/DvHhtr3.gif
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!