Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Näomask
 
Kipitis 23. märts 2004, kl 15.08
Panin näomaski näo nahale ja KOHE hakkas õhetama-kipitama. 10-15 min pidi kannatama, jõudsin 8 min. taluda ja pesin ruttu maha. Nüüd 2 tundi möödas ja mul nägu ikka punane ja õhetab. Vastik tunne. Kas peabki nii olema? Pole enne ise näomaski teinud, ainult kosmeetikus ja siis küll ei tulitanud. Peale panin tavalist Sea Beauty kreemi, mida ikka olen kasutanud ja sobib? Kas visata mask kohe minema? Mis valesti tegin?
 
lill 23. märts 2004, kl 15.12
issand, selge allergia ju!!
viska ara voi anna sobrannale proovida, ise sa seda kasutada küll ei tohiks.
 
plekk 23. märts 2004, kl 15.48
mis mask see oli (nimi, firma)?
 
Kipitis 23. märts 2004, kl 16.16
Ei tahtnud mitmetel põhjustel kirjutada, mis mask, sest tögada ma teie käest saan:( See on kindel. Ja ega siis kõigil ei pea nii juhtuma! Mul ongi pisut pirtsakas nahk- raske on olnud õigeid kreeme leida. Räägiti siin vene kosmeetikast- ostsin jalakreemi Russkoje Pole s maslom verbenõ i jatsmenja - oligi VÄGA hea!

Nüüd siis lollike ostsin Marko Premjer(Venemaa)- kõrge noot- mandlipiima näomaski (mis pidi RAHUSTAMA ÄRRITTATUD näonahka, aga tulemus on minul küll vastupidine). Kunagi oli üks mask, mis tõepoolest tegi naha jahedaks ja külmaks, ei lasnud punastada isegi....

Huvitav, kas hommikuks ikka läheb kipitus üle. Kohutav tunne on- pragu olen punase-lapiline ja ei taha nägu puudutadagi. Ehk aitaks külmad kummelitee lapid?
 
lill 23. märts 2004, kl 16.31
võid kummelit proovida kyll, KUIGI ka kummel võib allergilist reaktsiooni põhjustada. aga proovi, ehk sa ei ole kummeli suhtes tundlik.
 
Kipitis 23. märts 2004, kl 16.57
Aitäh, lilleke. Kummelit kasutanud olen silmadele ja mujalegi- hambale, lastele teed jne. Maarohud on mu vasta sõbralikud siiani olnud. Nüüdsest hoian kaugele vene kosmeetikast. Põletab kui kole. Huvitav, kas kellelgi on veel olnud sellist põletavat reaktsiooni mingist kosmeetikumist- mina nagu kogen sellist esimest korda.
 
mym 23. märts 2004, kl 17.30
Mina sain sellise punetava -põletava kogemuse Fruttini maskist. Aga kummel usun,et aitab küll. Mind vähemalt aitas.:)
 
pii 24. märts 2004, kl 14.39
sama reaktsioon aldo vandini mandlit sisaldava koorimiskreemiga.
 
Maskipallur 08. aprill 2020, kl 23.01
Kui panna kaks ühekordset maski ette siis kaitseb 80+80=160% müüvad apteegid ühekordseid pabermaske mis maksavad ca 3 korda rohkem kui rull WC paberit. Oskab keegi ekspertidest selgitada mitu korda on see pabermask tõhusam kui kolmekordne WC paber Kui sa kolm rulli wc paberit endale ümber pea mähid, ongi enamvähem maskiga võrdne kaitse või pane kohvifiltrile paelad külge ja mask missugune Ka võib rinnahoidja pooleks lõigata aga sellisel juhul on ainult üks pael vaja juurde õmmelda kui just siiami kaksik pole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!