Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kunstküüned
 
Liisa 19. november 2004, kl 18.08
Tahaksin kunstküüsi lasta panna omale aga enne tahaks teada, et ega see valus pole?
Kuidas see protseduur muidu käib üldse?
 
tehnik 19. november 2004, kl 18.54
Ära te ka ei väsi neist kulliküüntest? Milleks sulle neid vaja on ? Omad on haiged, et ei kasva või? Raha mujale panna pole? Kanna mulle, kleebin küüned peale ja iga nädal hakkad hoolduse eest maksma? Kui oled huvitatud, annan meili.
 
Ka üks 19. november 2004, kl 19.01
Kle tehnik, mis sul viga on??
Keegi ei küsinud sinu arvamust kunstküünte kohta...

Liisa


copy paste:
KUIDAS PAIGALDATAKSE KANGASKÜÜSI:
Küünepind karestatakse ja küüned lõigatakse võimalikult lühikeseks, seejärel liimitakse peale küünetipid ehk pikendused, lõigatakse küüne pikkus vastavalt kliendi soovile, antakse küünele kuju (ümar ots või kandiline) ja lihvitakse need tasaseks oma küünega. Seejärel kaetakse küüned liimiga ja pannakse peale kangas ja veel 2 korda liimi. Seejärel pärast lihvimist ja poleerimist ongi paigaldatud kunstküüned valmis lakkimiseks. Paigaldamiseks kulub aega orienteeruvalt 1,5 h, hooldusele 1-1,5 tundi.

KUIDAS PAIGALDATAKSE GEELKÜÜSI:
Küüned lõigatakse lühikeseks, karestatakse küünepind, samuti liimitakse pikendused ja pärast pikkuse ja kuju andmist lihvitakse tasaseks oma küünega. Edasi kaetakse küüned geeliga ja hoitakse neid 2-3 min spetsiaalse kuivatuslambi all, pärast mida küünepinda veelkord lihvitakse ja kaetakse uuesti pealmise geeliga läike andmiseks. Paigaldamiseks kulub aega orienteeruvalt 1,5 h, hooldusele 1-1,5 tundi
 
kats 19. november 2004, kl 19.49
nats valus võib olla küll, nt. siis kui tehnik juhtub viili või poleeriga küüneümbrusnahka vigastama, siis kui tehnik paneb sulle liiga väikesed küüned võivad oma küüned ka all valutama hakata. küünte karestamisest veel nii palju et karestatakse ülipehme viiliga- sama tugevusega kui küünepoleerimise esimene etapp, nii et oma küüs viga ei saa.

to tehnik
on tõesti inimesi kel küüned kasvavad üliaeglaselt, või murduvad ja kihistuvad kohe kui natuke pikkust juurde on kasvanud ja ei pea ju olema kulliküüned, oma küüned murduvad, lakk ei püsi peal kauem kui paar päeva, kunstküüntega võid need mured unustada
 
Liisa 19. november 2004, kl 20.11
Tänud neile, kes normaalsed vastused mulle andsid, sain palju targemaks.
Tehnikule niipalju, et kes ütles, et ma mingeid KULLIKÜÜSI omale tahan? Ei pea need küüned meetri-pikkused olema! Ja tõesti, oma küüned pole just kõige paremad, seega oleks vist targem kunstküüned panna, on ilusad vähemalt ja pole niipalju vaeva nendega. ja ära sina muretse sellepärast, kuhu mina oma raha investeerin, pole puudust teisest. Kui sul pappi napib, siis mine tööle, mitte ära siin oma mõttetuid arvamusi avalda.
 
Ka üks 19. november 2004, kl 21.33
 
an 20. november 2004, kl 01.01
mis loll jutt see on et omad küüned hakkavad "väikeste" küünte all valutama?
ja see paigaldamine ei tee mitte mingit valu kui paigaldaja teeb oma tööd professionaalselt. enamasti ei ole paigaldaja nii koba et sulle sisse viilib või poleeriga küünevalli vigastab. selliseid asju tuleb ette üliharva.
 
angela 20. november 2004, kl 14.42
Mina panen geelküüsi veel teisiti kui siin eelpool kirjeldatud. Mina nimelt ei lõika enda kasvatatud kyysi ära, jätan selle nii nimetatud tipi kleepimisi etapi vahele. Ma ei saa nendest kyynetehnikutest aru, kes lõikavad kyyned ära (??????) Lõpptulemus peab ju ikka selline olema, et tipp kasvab välja ja jääb oma kyys, mille peal on geel. Mina teen igal vähimalgi võimalusel selle kyyne shablooniga, mis siis juba teisel-kolmandal hooldusel on kenasti välja kasvanud. Ei mingit liimiga plökerdamist ja need tipid tavaliselt kipuvad liimist lahti tulema, aga kui on ainult oma kyys ja geel peal pysivad paremini!!!
 
heily 20. november 2004, kl 14.56
On ikka valus kyll. Viiltakse ikka sydamest - ei tee nad midagi õrnalt karestamist.Kyyned on paberõhukesed ja tundlikud. Kui see ei häiri, siis geeliga kaetud kyynte UV lambi all hoidmise ajal on mõne kyyne puhul ikka koletu valu, siis peab korra käe lihtsalt lambi alt välja tõmbama kui enam ei kannata välja, kusjuures paljudel on nii, miks te sellest ei räägi? Ilu nõuab ohvreid jah. Teiseks: oma kyyned lõigatakse lyhikeseks ja pannakse tipid. Kui need välja kasvavad, saavad vaid yksikud jõtkata oma kyyne ja geeliga. Mingil ajal on kõik niivõrd kole, et lasete ikka kõik uued valged tipid panna.
 
angela 20. november 2004, kl 20.50
Jälle vastus Heilyle... Mis tähendab, et vähesed saavad kasvatada kyyned välja ja lõigatakse kyyned uuesti ära ja tipid... Issand, sellise kogemuse põhjal tõesti võivad need geelkyyned kohutavad asjad tunduda... Otsige normaalseid kyynetehnikuid, soovitan kohe kysida, et kas teeb ainult tipiga või oskab ka shablooniga kyynt ehitada. Tean, et paljud ei oska ja ei viitsi sellele aega raisata, sest aeg on ju puhas klient ja raha... Tegelikult saab seda kyynekuju ka pärast väga edukalt shablooniga parandada. Julgen öelda, et enamusel minu klientidest on oma kyys ja geel ja tippe kasutan väga vähe, vaid erandjuhtudel, kui tõesti tõsine trauma juhtunud, et kyyn lähedalt murtud jne.
 
Sõratohter 26. märts 2020, kl 19.14
https://www.google.ee/maps/@58.9104335,24.4327221,3a,75y,89.5h,94.63t/data=!3m6!1e1!
3m4!1sXM1geMAeb4s5kjWpJvIy2g!2e0!7i13312!8i6656
 
Miss Estonia 26. märts 2020, kl 19.15
https://arileht.delfi.ee/news/uudised/viiruste-uht-pohipesa-valitsus-sulgenud-ei-ole-teenust-osutavad-tootajad-on-paanikas-ja-paluvad-liitude-abi?id=89351669

Kus sa kinni panna saad ühiskond saab soki kui need kõpitsemata krokodillid kahe kuu pärast välja roomavad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!