Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
LOKID
 
rääkige kogemustest!!!!! 28. november 2004, kl 22.33
Mul on sirged natuke allapoole õlgu ulatuvad sirged juuksed,(tukka pole), kuid praegune soeng on päris ära tüütanud ja mõtlesin, et lasen midagi uut teha.. Kui laseks kerged lokid teha, nimelt keemilised. Aga kuna juuksed pole väga pikad, siis ei taha ka oluliselt pikkust kaotada lokke tehes..mingid lained, spiraalid vms...Kas oskate seletada mis erinevad tüüpe keemilisi lokke on olemas (olen kuulnud volüümlokist-mis see on)?
Oleksin väga tänulik kõigile, kes midagi asjalikku ja informatiivset öelda oskavad. Äkki ka midagi hinnaklassist ja võibolla oskate soovitada salonge-tegijaid. Asun Tartus, kuid ka Tallinna salongid teretulnud:)
Tänan!
 
ddd 28. november 2004, kl 23.31
ÄRA TEE SA EI JÕUA PÄRAST ÄRA KAHETSEDA :(
RÄÄGIN OM KOGEMUSTEST
 
merle 29. november 2004, kl 00.22
ise tegin ka keemilised(spiraallokk) ja ei jõua ka ära kahetseda.aga eks see ole sinu otsustada.
 
katrin 29. november 2004, kl 09.19
Keemilisi lokke kohe kindlasti ei soovitaks sulle,sest kui keemilised on paar kuud kasvanud siis jääb väjakasvanud osa pulksirge ja siis edasi lokiline...ühesõnaga kole.
Aga soovitan sulle volüümlokke-püsivusaega garanteeritakse 2kuud,kuid pikemate juuste puhul isegi kauem.Need on sellised õrnemad lokid,mis järjest vajuvad nõrgemaks ja lõpuks on täitsa väljas ja siis võib juba uuesti teha.Juuksed loomulikult kasvavad ,aga mingisugust kasvamisranti näha ei jää.Oma juuks läheb sujuvalt üle lokkis juukeks.Ei riku juukseid niipalju kui tavalised keemilised ja tulemus on väga kena.Selle loki puhul jääb juukse pikkus ka enam vähem samaks,oluliselt lühemaks ei tõmba.
Kindlalt tean,et selline lokk on olemas "goldwelli"firmal,teiste kohta ei oska öelda.
 
Maria 29. november 2004, kl 10.07
Eelmisel aastal novembris tegin endale keemilised, see oli jube !! Juuksed olid küll ilusad lokilised, aga igal õhtul tuli teha kaks punupatsi, et hommikul mitte ärgata harakapesa peas. Lisaks tuli osta kalleid salongi vahendeid, sest poe omadega pole lihtsalt midagi teha. Ja see volüümilokk on rohkem lühemale juuksele, sest pikale annab ta vaid natuke kohevust. Muide mind tüütas see lokkide pidev hooldamine nii ära, et kahe kuu pärast läksin ja lõikasin oma poolde selga juuksed lühikeseks. (natuke üle kõrva ääre jäid) Ja alles nüüd võin öelda, et olen lokid suutnud välja kasvatada. SOOVITUS: ÄRA TEE!!!!
 
tr 29. november 2004, kl 10.20
katriniga nõus, proovi ikka volüümlokk jääb päris mõnus
 
mina 29. november 2004, kl 12.14
Tegin ka keemilised suht hiljuti, juuksed on lihtsalt kohutavad kuid kahjuks ainuke võimalus saada sellist soengut nagu olen kaua soovinud. Mul on tohutult paksud ja hästi rasked juuksed. Lasin nad lühikeseks lõigata ja õhendada ja tänu kemilistele hoiavad nüüd üle keeratuna väga ilusti peast eemale. Ilma ülelokitamiseta on aga juuksed nagu pahnad.
 
tutt 29. november 2004, kl 13.06
Kindlasti tee volüümilokid!Olen ise nendega väga rahul.Teha lasin nad juuli kuus ja otsad on veel siiamaani lokkis.Mul on kuskil õlgadeni juuksed.Kui tahan venitan nad sirgeks,kui tahan ajan lokki.pskatrinil täitsa õige jutt.
 
to tutt 29. november 2004, kl 15.01
Aga kuidas juuste tervis on?
Selles mõttes, et kui tihti sa neid lõikad. Kui kord kuus, siis vast ei saa küll aru, et otsad kiiremini katki läheksid, aga ikkagi.
 
kahtleja 29. november 2004, kl 15.41
Kas volüümilokke tehakse mingite suurte (eriliste) rullidega? Mingi eriline keeramistehnika? Ma kardan, et ütlen küll juuksurile, et tahan volüümilokke, kuid tegelikult tehakse ikkagi lõppkokkuvõtteks tavalised keemilised. Sest ega mina ju ei saa aru, mis vedelikku ta mulle sinna pähe tegelikult paneb. Võib olla veel mingi turult ostetud Poola vedelik. Ja olen kuulnud, et mõnede juuksurite jaoks on volüümilokk lihtsalt natuke suurema rulliga tehtud tavaline keemiline lokk.
 
pupsik 29. november 2004, kl 16.50
Hm, siis olen mina üks vähestest õnnelikest - tegin lokid juunis ja siiani rahul. Juuksed pole takkus ega midagi. Kasutan muidugi korralikke hooldusvahendeid, aga seda tegin ka enne.
 
Mia 29. november 2004, kl 17.27
Ma tegin lokid juuli algul. Panin tähele juuksurite tõrksat hoiakut volüümilokkide suhtes, mõni isegi keeldus tegemast, kuna "pole mõtet". Sain niimoodi aru, et tegemist on siiski tavaliste keemilistega, mida siis hoitakse vähem aega peas. Rulli saad ka ise valida, mul tehti näiteks papiljottidega, kuna tahtsin võimalikult lainelist lokki, mitte kräsu. Peab tunnistama, et juuksed olid üsna kehvas seisus, pealtpoolt palju kordi värvitud ja triibutatud-blondeeritud, alt aga peaaegu naturaalsed. Praegu ongi näha, et alt on lokid endiselt ok, aga pealt, kus juuksed on värvitud, on nad üsna koledad (nagu heinad :)))) Hooldusvahendid eriti ei aita, tavaliselt venitan nad fööniga sirgemaks või teen sirgendajaga hoopis sirgeks. Kui jätan lokiliseks, siis peab kindlasti mingi lokivahendiga töötlema, muidu välja minna ei saa :(
Siit moraal, et rikkumata juustes võivad kemmid isegi täitsa ok olla.
 
lokitaja 29. november 2004, kl 18.20
Kui tahad lokki teha,tee happelokk(INDOLA firma).Mina tegin ja küsisin pidevalt infot.Tavaline lokivedelik on leeliseline aine,aga happelokk on happeliste ainete baasil tehtud.Vahe on selles,kuidas vedelik lõhub ära sinu loomuliku juukse keratiini osad,mis annavad sinu juukse loomuliku hoiaku.Loki tegemise ajal ta ei võta su juuksest kogu niiskust ära jne.Mulle tehti ka papiljotidega.Lokk tuli ilus,püsis 3 kuud.Loomulikult tahtis lokk saada pidevalt sättimist,õiget hooldust.Lõikamas ei käinud mina 3 kuu jooksul kordagi.
 
teemaalgataja 29. november 2004, kl 20.29
suured tänud senistele vastajatele... keegi äkki oskab veel happelokist rääkida?
 
katrin 30. november 2004, kl 09.36
Eks see ikka oleneb väga palju juukse enda seisukorrast milliseks see juuks hiljem jääb.Olgu see siis keemiline,volüümlokk või happelokk...Mina ei soovita teha mitut keemiat korraga(nt värvimine ja lokk)Kui on kerge värviga värvitud siis pole asi väga hull,kuid peab arvestamaet lokke tehes see värv mingil määral maha kulub.Sest olgu see vahend kui juuksesõbralik on ta ju ikkagi keemia.Kuid kui kindlasti on soov ka juukseid värvida,siis umbes 2 nädalat peale loki tegemistja kindlasti kergvärviga,et juukseid säästa.Eriti ohtlik on teha lokki kui on blondeeritu triibud juustes,sest seal on kõrvuti oma terve ja tugev juuks ning väga rikutud juuks.Juuksuril on väga raske ühtlast tulemust teha ,sest oma juuks vajab kauemat hoidmist ,aga blondeeritu juukse teeb see täiesti takuks.Niisiis tegelikult oleneb ikkagi loki hilisem tulemus su enda juuste praegusest seisukorrast.Et võib ka keemilise loki puhul hea tulemuse saada,kuid sul juuksed rikkumata ja heas korras.
Kindlasti ei ole volüümlokk sama mis keemiline ,ainult et nõrgem ja suurema rulliga."goldwelli"firmal on nt.volüümloki vedelik vahu kujul mis pannakse juustele.Volüümlokk ei kuivata ka juukseid nii nagu keemiline,kuid lokki tehes pead kindlasti arvestama ka sellega ,et lokki tuleb kindlasti ka vastavate ainetega hooldada...ükskõik millise loki kasuks sa lõpuks otsustad.
Mina jään siiski pooldama volüümlokki.
 
sunshine 30. november 2004, kl 18.11
tegin ka lokid 2003 sügisel vist esimest korda ja kevadel märts 2004 uuesti peale, kuid nüüd kasvatan välja, pea pool pead veel...tegin sest juuksed kohutavalt õhukesed ja juuksur soovitas ja ise ka muidugi tahtsin...kasutasin igast vahendeid jne (Schwarzkopfi proffi asju) ning kui lokk oli siis oli kõik OK...juuksed polnud isegi katkised, kõige hullem oli siis kui 5cm vast välja skasvanud...siis tegingi uuesti peale, sets ei suutnud enda pilti taluda.Oli periood kui kandsin ainult juu´kseid kinni (väljakasvatamise ajal), nüüd on enam-vähem, sest oma värv meeletult meeldib aga alt on ikka mitte just hõre aga sellised harali juuksed....igaljuhul pead arvestama igasuguste tagajärgedega ja mis seal salata, eks ta rikub ja kallimad vahendid abiks. Edu ja nuputamist!
 
Karin 01. detsember 2004, kl 14.41
Happelokk ja volüümilokk peaks olema enam-vähem sama.Jubedat väljaksavamist ei ole näha,kui teed õrnema ja lainelisema loki.
 
Lammas 24. oktoober 2019, kl 19.49
Mul pole päris palju väljakasvanud juba ja tahaks uuesti teha. Küsimus selline kas tuleb üle teha või saab väljakasvu eraldi teha?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!