Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Tätoveeringu tegemine tuimestusega - kas väga jabur mõte?
 
atsu 29. detsember 2004, kl 20.27
Küsimus juba teemas olemas. Lisaks siis see, kas tehakse ja kui jah, siis kus. Pean silmas Tallinnat.
 
maria 29. detsember 2004, kl 20.37
mina lasin teha tuimestusega, aga tuimestus tehakse alles siis kui piirjooned tehtud olid-see oli minu jaoks mega valus, tahtsin isegi pärast esimest torget loobuda.sest ylivalus oli ikka.
aga ma tegin ka valusale kohale-jala sisekyljele alla.
tegin vanalinnas.
 
Pinchu 30. detsember 2004, kl 08.41
tehakse küll. mu tätoveerija (Kaili kadrioru ilusalongist) ütles, et ta juurde on tulnud kliendid sedasi et enne on oma hambaarsti juurest läbi käinud ja lasknud tikitavasse kohta paar süsti teha. ta vahepeal isegi mõtles, et võiks hakata kõrvalasuva hambaarstikabinetiga koostööd tegema. et kui ikka kellegil on väga valus siis arst tuleb ja teeb süsti. tehakse ka geeliga tuimestust aga see on väga nõrk - minul küll ei mõjunud.
 
May 30. detsember 2004, kl 09.14
aru ma ei saa... mul tehti ilma igasuguse tuimesuseta ja "valusasse kohta" (tätoveerija ise ütles nii) ja no ei olnud valus absoluutselt, mõnusalt kõdi oli hoopis... ma ei tea, ma vist masohhist ;P
 
k 30. detsember 2004, kl 13.06
siis olen ma ka paras maso,sest minu tatokas on ise tehtud,kuigi arsti juures kardan süste väga.
 
mailiis 30. detsember 2004, kl 17.49
irw, üsna jabur jah. milleks siis üldse see tattoo? tee hennaga, saab pilti iga nädal muuta, on huvitav, poel valus. Tattoo tegemise üks külg ongi see, et saad selle läbi valu. Vanasti oli see justkui mehistumise rituaal. Nendest inimestest saan veel aru, kes tahavad ennast proovile panna ja mälestusena jäädvustada. Aga mingi roos, ämblik vüi delfiin kuskil õla juures või kõhu all noorel naisel - paneb mõtlema.
Tegelikult ma arvan, et kindlasti saab kuskil ka tuimestusega teha. On nt olemas tuimestavaid kreeme või võtad sisse mõned spetsiifilised valuvaigistid. Purjus olles mõjub valu ka teistmoodi
 
n 30. detsember 2004, kl 18.01
mulle tehti ka ilma tuimestuseta,mõnusalt kriipiv kõdi oli,no kui te seda nn valu ka ei suuda kannatada siis te pole tattood väärt
 
kitsune 30. detsember 2004, kl 18.25
mulle peaks vist palju raha maksma, et ma oleksin nõus tätoveerimise ja augustamisega kaasnevast valust loobuma.

armastan seda :)
 
heh 31. detsember 2004, kl 10.28
tänaval käivad nägudega, et jube karmid tibid :)) ja ise kardavad nii väikest valu!!! mul olex kyll täiesti häbi minna tätoveerija juurde jutuga, et palun tuimestust!!:S
 
Katrin 28. veebruar 2015, kl 15.29
Tere. KAs tehakse süst ennem tatoo tegemist ja mis salongiga on täpsemalt tegu? Aitäh.
 
naine 28. veebruar 2015, kl 16.09
Iga inimese valulävi on individuaalne
 
Mellu 23. juuli 2020, kl 23.12
Siin räägivad nagu kõik tatoveerimine oleks ühe valu tasemega. Tegin seljale ja imestasin, et polegi hull. Ebamugav oli kõhuli olla ainult. Kui aga jalale tegin, jäi esialgu pooleli. Nii valus oli, et jalg hakkas tõmblema valust, ei saanud enam isegi näpuga puutuda. Mõni koht jalal oli ka nagu kõdi. Väga erinev on tundlikkus :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!