Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Kas keegi teist on tõesti aknearmidest lahti saanud?!
 
Helen 23. jaanuar 2005, kl 16.50
Tervitus!

Olen oma näonaha pärast suures masenduses - kolm aastat järjest piinanud põletikuline akne on jätnud tugeva jälje. Näol, eriti põskedel, on lillakas-roosad täpikesed ja lohukesed (nagu augud), tänu nendele on nägu kirju ja inetu. Olen kasutanud igasuguseid kreeme, mis armid kaotada lubavad - aga tulemust pole! Suvel tegin Finissages Plasmalite aparaadiga valgusravi - rahakotti tuli küll auk sisse sellisest suurest väljaminekust, aga näonahk on ikka täpselt samasugune. Käisin ka Vitaclinikas laserravi asjus konsulteerimas, mulle öeldi, et protseduur läheb maksma 30 000.- ja siis pole ka kindel, kas päris ära saab, sellest summast on mul siiamaani silmad imestusest punnis, niiet jah, jääb ära. Aga mida ma siis tegema pean?KAs tõesti jäängi selliseks? Tean, et tehakse ka niisugust asja, nagu mikrolihvimine, aga usun, et ka sellest pole kasu, sest armid on nö. auklikud ja värvilised, seega mis seal ikka lihvida. Olen alles 20. aastane, just selline iga, kus tahaks ilus olla, ennast näidata, klubides pidutseda, aga no ei julge kuhugi minnagi niimoodi. Help! Kas keegi siinolijatest võib öelda, on tõesti tänu mingile kosm. protseduurile või rohule armidest lahti saanud? Palun jagage kogemusi ja andke nõu!
 
keegi 23. jaanuar 2005, kl 17.01
mul muidugi palju aknearme ei olnud - kõigest 2, 1 kummagil põsel (aga siiski koledad ja lillad, nii et tean kuidas see tuju maha võtab). Aga ilusti võttis ära Contractubex. Seda tuli muidugi lolli järjekindlusega ja mitu kuud tarvitada, aga mulle oli abix.
 
Helen 23. jaanuar 2005, kl 18.37
Kas see Contractubex kuivatab ka nahka? Mul peale neid aknerohtude kuure juuuuube kuiv nahk.
 
kassu 23. jaanuar 2005, kl 18.45
mine arst kosmeetiku vastuvõtule,saad oma probladele lahenduse.
 
Helen 23. jaanuar 2005, kl 18.48
Tänan soovituse eest, aga äkki oskab öelda keegi ka seda, et kus neid arst-kosmeetikuid Tallinnas leidub? Ma tean, et Mustamäe polikliinikus on raviksomeetikakabinet, aga see jääb nagu väga kaugeks, elan ning töötan Lasnamäel, kas siinkandis pole kedagi?
 
keegi 23. jaanuar 2005, kl 18.56
Kuivatas jah vist natuke, aga eriti ei mäleta -sellest kolm aastat möödas ka. See, et ta natuke kuivatab on köki-möki kui ikka koledast nahast lahti saad. Ega päris beebinahka ei saa vist millegagi, aga tunduvalt paremaks küll! Minul enam ei ole märgatagi, ainult väga lähedalt uurides.
 
keegi 23. jaanuar 2005, kl 19.02
Contractubex-st veel: see on suht kallis väike 20g tuub on ligikaudu 120.- Ise käisin ka mingites salongides uurimas, mis teha annab aga kõik protseduurid olid nii kallid minu jaoks. Äkki aitaks tavalise nahaarstiga kosulteerimine?
Igatahes edu sulle!
 
keegi 23. jaanuar 2005, kl 19.03
st. konsulteerimine
 
muska 23. jaanuar 2005, kl 19.49
kui sa neist lahti saad, siis tule kirjuta kindlasti siin ka, kuidas sa neist vabanesid. ka minul on lillakas-punane kuumaastik põskedel :(

ma käisin kunagi Dr Vahlbergi juures Hiiu Nahakliinikus. ta andis mingi retsepti ja sain apteegist haisva salvi. nati siledamaks läks, isegi tuttavad märkasid ja tegid komplimente. aga praegu imetan last ja seega paljusid rohte kasutada ei saa. nahk sama jube kui enne salvi kasutama hakkamist. kui imetamise aeg läbi, siis lähen tagasi Vahlbergi juurde.
 
m.d. 23. jaanuar 2005, kl 20.51
Minu kosmeetiku sõnul peaks keemiline koorimine ka naha siledaks tegema. Karm protseduur iseenesest, kõige tugevama variandi korral nahk vahepeal täitsa maas, kuid pidavat parim olema. Proovinud ei ole, kuna mul on akneravi alles pooleli, kuid senini olen arvanud, et kui põletikud täitsa kadunud, siis lasen koorimise teha.
Äkki keegi on proovinud? Palun ärge ainult öelde, et sellest ka kasu pole;- (
 
m.d. muskale 23. jaanuar 2005, kl 20.52
Mis selle haisva salvi nimi on?
 
siisi 23. jaanuar 2005, kl 21.07
Kui ma teemaalgataja muret lugesin, siis tundsin, nagu oleks selle ise kirjutanud. Ma olen TÄPSELT samasuguses seisus oma näonahaga ning samuti 20. aastane. Olen proovind ka tõesti mitmeid asju ja tooteid. Kuid miski siiani pole aidanud....kuni eelmise nädalani. Käisin jälle oma kosmeetiku juures ning tema soovitas ka keemilist koorimist. See on tõesti ravi, mida tehakse väga tugevatoimeliste keemiliste ainetega, kuid olgem ausad, ega tavaline poekreem ei suudagi ju arme eemaldada. Olen nüüd juba 1 kord keemilist koorimist tunda saanud. Ühe korraga muidugi mägesid ei liiguta, kuid ma tõepoolest tunnen, et nahk on siledam. Loe ka viimast Avenüüd (Talv 2004 äkki?), seal on samuti pikalt laialt keemilisest koorimisest kirjutatud. See ei ole ka võrreldes laserraviga nii kallis, ning see on nüüd tõesti viimane asi, millest ma midagi loota võin. Kui see ka ei aita, siis pole midagi parata. Tuleb osta mingi kallis ja kattev jumestuskreem ning lihtsalt arme peita. Jube....
Igaljuhul mõtle ja otsi hea kosmeetik. Minule meeldivad väga kosmeetikud, kes töötavad ELSA HJERONYMOSE toodetega. Soovitan sullegi selle sarja hoolduseid proovida. Ning konsulteeri ka keemilise koorimise asjus asjaliku kosmeetikuga. Loodan et miski meid siiski aitab!
 
kosmeetik 23. jaanuar 2005, kl 21.11
Proovi Hjeronymuse sügavpuhastavat protseduuri, hind 300-350kr. aga võib päris head effekti anda.Kindlasti ei soovita punetavate armide korral solaariumit, võivad pigmenteeruda ja see on juba halvem lugu. Edu.
 
muska 23. jaanuar 2005, kl 23.54
m.d., tead ma tõesti ei tea...sellel salvil vist polnudki nime. ta kirjutas retsepti ja apteegis segati see mögin kokku. mul on lisaks punakas-lilladele armidele ka üldine punetus. nahk on üliõhuke, üliõrn, tundlik, ülikuiv. akne ja vale hoolduse tulemus kõik. päris palju olen ise süüdi. hakkas asi pihta ca 15a, praegu 27 olen.

mina neid koorimisi ja kosmeetikakabinettides tehtavaid protseduure ei usu ning üldse unustaks kosmeetikud ära. õigemini mina isiklikult enam kosmeetikute juurde ei kipugi. ainult nahaarsti juurde. kahju, et varem ei taibanud nahaarsti juurde minna või noh...maal pisikeses linnas, kus ma elasin varem polnudki selliseid arste.
 
keemline koorimine 24. jaanuar 2005, kl 07.01
minu probleemi lahendus, väga soovitan
 
Helen 24. jaanuar 2005, kl 13.24
Aga kas keemilist koorimist tasub nii noorelt teha? Et kui mõne aja pärast on nägu kortsus ja tahaks mingit iluravi, siis nagu polegi mingeid varinte, sest ega päris luuni ju ei koori nahka maha...
 
k 24. jaanuar 2005, kl 14.37
kas see keeminline koorimine on valus ka? ja kaua aega läheb? aitähh.
 
paste 24. jaanuar 2005, kl 16.26
KLIINIK.EE


Küsimus: Armid

--------------------------------------------------------------------------------

Tere!

Minu näos on aknest jäänud lausa augud, mida olen käinud lihvimas(kosmeetika salongis) ja ka plasmalite aparaadi all, kuid tulemust absoluutselt pole. Olete korduvalt vastanud, et armi ei saa eemaldada, kuid mida teha saab? Ja kas tulemus võib ka väga hea tulla?
Kas on mõtet veel teha plasmalite aparaadiga ravi või on see aukude sügavust arvestades ebaefektiivne?

Ette tänades Aili





Vastab: Dr. Peep Pree, plastikakirurg, AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

--------------------------------------------------------------------------------

tere Aili! Ilma Teid ja Teie probleemi nägemata saan vastata vaid teoreetiliselt. Ka kõige tugevamad lihvimismeetodid - nii dermabrasioon kui sügav laserlihvimine ei kaota akne-armilisust, vaid ainult parandab-silendab armistumisest tingitud ebatasast nahapinda. Nn. "väga head tulemust" mina küll garanteerida ei julgeks ja plasmalite aparaadiga ravi jätkamise üle soovitusi anda ei oska. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree
 
m.d. 24. jaanuar 2005, kl 16.37
Aga kas siis keemilise koorimise tulemusena ei kasva mitte uus värske nahk? Sel juhul saab seda ju ka hiljem, vanaduses, kui nahk juba kortsuline korrata.
Või olen ma millestki valseti aru saanud?
Palun öelge, kes seda koorimist katsetanud on, kas naha paranemine oli valus ja kaua see tegelikult kestis?
 
siisi jälle 24. jaanuar 2005, kl 23.21
Minul on seganahk, ja ei ole üldse tundlik. Minule tegi kosmeetik keemilist koorimist mitte selle kõige tugevama ainega vaid nõrgemaga, kuna mu armid nüüd nii nii väga hullud augud pole (nooh on sellised, et kui tavalise jumestuskreemiga ilusti peita, siis näib nahk enam vähem sile ja siidine). Keemiline koorimine valus küll pole, vähemalt minu mittetundlik seganahk küll midagi peale õhkõrna kipituse ei tundnud. Ja mina olen ka ikka aru saanud, et keemilise koorimise tulemusena tekib uus ja värske nahk. Minul polnud pärast seanssi näos punast laikugi. Aga võibolla mu nahk lihtsalt talus nii hästi, ma kujutan ette, et tundliku naha puhul võib see olla tõepoolest üleüldse vastunäidustatud, sest kasutatakse küll suht kangeid aineid. Ei tea... minu kogemus on igal juhul positiivne (esimene kord küll), eks näis mis edasi saab ja kas ma siis lõppude lõpuks saan endale portselan-põsed või ei.
 
ja-jah 25. jaanuar 2005, kl 12.18
ma tean ühte produkti, mida müüakse Shveitsis Bon Genie poodides ja arvatavasti ka Prantsusmaal. see on ühe teadlase poolt välja toodatud kreem armidele, sest ta jäi ise mingisse onnetusse, mis tegi ta näonaha jubedaks. selle kreemi nimi on "La Mer", rohelises karbis, ja maksab hingehinda, midagi 2000-3000 eeki umbes. olen ise seda kasutanud, aga pidin rahapuudusel ravi katki jätma. siiani on see old ainuke kreem, mis on aidanud mu 10 aastat tagasi tekkind arme ära votta. mingid muud asjad pole aidand. voib-olla leiab seda internetist ka?
 
E. 07. veebruar 2005, kl 12.53
Ei oska öelda just vanemate aknearmide kohta, kuid Dermajetics sarjast Mystic maski ja Lift geeliga sai abi neiu, kes elas üle väga raske autoõnnetuse, saades väga laiaulatuslikud sügavad näohaavad. Saksamaa arstid olid sellest hästi positiivselt üllatunud! Aknest vabanemisel on asjast ka suut abi saadud( seda muidugi organismi puhastamisega seestpoolt käsikäes). Kui soovid sellest lähemalt kuulda, kirjuta mulle E-Postiga vastus ning seejärel võimalik kohtuda!
allettteee 01. mai 2023, kl 19.39
Aknearmidest vabanemine - https://hespac.com/scar.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!