Sooviksin oma mure ka siia postitada ja loodan, et ehk keegi oskab midagi soovitada.
Palun teid, kui teil vähegi on aega, siis lugege mu jutt läbi ja andke nõu, kui vähegi oskate ja suudate! Tänan juba ette.
Minu mure algas siis, kui olin 16 (hetkel olen 26). Siis leidsin lõualt üksikuid musti karvu, mille ma pintsettidega välja tõmbasin, sest need kasvasid väga pikaks (u 1 cm). Aegamööda hakkas neid aina rohkem juurde tulema. Kui varem piisas sellest, et u korra nädalas neid välja tirisin, siis nüüd pean seda tegema iga päev. Vahel isegi mitu korda päevas. Tavaline on olukord, kui näen, et keset lõuga jookseb naha all must joon - sissekasvanud karv. Ja tavaliselt peale nende karvade väljatõmbamist jääb ka nahk koledaks, nii et ma ei mäleta enam aega, kui mul oli ilus ja sile lõug Ja viimasel ajal on hakanud neid ka kaelale tulema.
Kui rääkida üldisest karvakasvust, siis muidugi on mul ka väike vunts, mis aga kõige muuga võrreldes väga ei häiri, põskedel on sellised heledad, kuid suhteliselt pikad karvad. Aga käed ja jalad - no hoia ja keela. Põhimõtteliselt lühikeste varrukatega pluusi ma kanda ei julge - alati on mingi kampsun või boolero peal. Suvel on olukord parem, sest siis saan päikest ja nad pleegituvad. Jalgu olen raseerinud põlvedeni, et saaks kapripüksegi kanda, kuid kui õhtul raseerin, on hommikuks kohe selline okas püsti, et endal piin olla.
Muidugi olen ka arsti juures käinud, sest eeldasin, et hormonaalne tasakaal peab ikka väga paigast ära olema. Seal tehti siis vajalikud testid ja öeldi, et õnneks või kahjuks on kõik korras. Nii nad mind vaatasid, raputasid kaasatundvalt pead ja saatsid koju. Üks arst ütles ka, et muidugi võiksin hakata pille võtma, aga siis peaksin seda tõenäoliselt kogu elu tegema, sest kui pooleli jätaksin, siis arvatavasti läheks kõik aina hullemaks.
Ja lõpuks siis küsimus - kas siin on veel kedagi, kes tundis minu jutus iseenda ära? Kui jah, ning sa ei soovi seda siin avalikult öelda, saada mulle palun kas või teada ja räägi, mida sina ette oled võtnud.
Kas näiteks laserist võiks kasu olla? Ma küll veidi kardan seda ja olen ebausklik ses osas, sest olenevalt karvakasvust on ju vaja võib-olla mitukümmend korda käia ...