no mul ka hüppab, aga ma staazikas paanik-ärevik.
algab sellest, et süda teeb kas vahelöögi või kukub kusagile ja vahel (mitte iga kord) tuleb peale seda hirmus paanika kallale, ise ma mõtlen, et ilmselt vahelöök või mis iganes kutsub esile rõhu muutuse, mille peale aju reageerib paanikahooga, aga ma pole julenud seda hüpoteesi ühelegi arstile pakkuda,
no ja siis kui tuleb see paanika, siis hõppab vererõhk väga kõrgele, viimati oli 240/120 ja kiirabi viis haiglasse
enne kui arst seal minuni jõudis, oli vererõhk langenud 175/100 peale, mis ka kõrge rõhk, kuid õkski rõhk ei lange iseenesest, kui on tegu puhtalt haigusliku vererõhu muutusega
seega anti mulle rahusti - diazepam tablett keele alla, et kiiremini mõjuks, ja saadeti koju, sest peale tabletti langes 140/80 ja selline on ta mul olnud keskkooli ajast saadik
mul aastas korras või kaks niiviisi väga kõrgele hüppab, ükski arst ei ole seda lugenud haiguseks, mida peab ravima iga päev rohtusid tarvitades
nii ma siis kõigungi, tegelen paanikate h(v)aldamisega ja püüan ennast rahulikuna hoida
kas need kuumaveepudelid aitavad hästi?
olen kuulnud, et seistakse ka 30 sekundit äädikase lapi peal, pidi ka vererõhu alla tõmbaba, kusjuures minul mõjub äädikas vererõhule küll, kui näiteks vaaritan äädikaga marinaadi, siis see äädikalõhna sissehingamine kisub mul vererõhu alla
nii iga kord kui marinaaditamiseks läheb, pean akna rohkelt lahti tegema