avastasin mõnda aega tagasi siis selle nn "tüki" rinnast. loomulikult läksin kohe pabinasse ja teatasin sellest ka oma perearstile. õnneks sinna sain kolme päeva pärast jutule, kes vaatas mu üle ja leidiski 2 cm tihendi. edasi suunas mammoloogile. mammoloogil käidud ja edasi pean jälle muutkui ootama ja ootama. esiteks on järjekorrad kaks nädalat enne kui järgmise arsti jutule sain... nüüd siis pean jälle ootama, millal päevad hakkavad, et siis mammograafile aeg kinni panna. enne ei saa mammograafiat teha, sest ei näitavat korralikku tulemust, aru saadav, et pärast päevi on rinnad pehmemad... nüüd siis ootangi ja loodan, et päevad hakkavad 10 päeva pärast, et mammoloogile helistada ja tema paneb mulle aja kinni mammograafiasse, röntkenisse ja siis pidid veel proovi ka rinnast võtma. probleemne rind on vasak.
sooviksin teada, kuidas teil on läinud need protseduurid ja kaua ootama pidanud ja milline on lõpptulemus olnud?
mina püüan kõige halvemale mitte mõelda, aga tahest-tahtmata mõtted kisuvad sinnapoole... lapsedki on mures mu pärast...
kirjutage, kuidas teie üle elasite seda teadmatust, seda aega enne uuringuid?