See organismi puhastamise jutt on üks paras pa-k, ausalt ära tüütab juba. Kui organid normaalselt töötavad ja te pole oma maksa ega neerusid alkoholiga ära rikkunud, siis PUHASTUB organism ise ja punkt!
Need juurikasööjad ja lehtede närijad - teete oma kerele palju rohkem kahju, kui omnivoorid, nii et jätke oma jama, kui soovite juuksed ja luustiku säilitada. :D, saate neist välismaistest juurikatest-puuviljadest üldse mürgituse ja vedelete kuua aega tilga all.
Peedist siis niipalju, mul on oma aiamaa ja olen ka seda kasvatanud, aga see on mõttetu, pole mingit vahet, kas oma või lihtsalt eestimaine, ostke juurikad kuskilt suurest talust, mis elukohale lähedal, sama mis oma aiast. Egas palja mulla peale ei kasva essugi, sõnnik on kahjulik, ka vätis, milleta üldse midagi ei kasva, on kahjulik, milleks üldse vaeva näha, jama!
Punapeedimahl on kasulik aga jah - kuurina, vereloome ja maksa jaoks kasulik, ka seedimisele. Aga mitte OMETI poest pudeli oma!!! Ise peab mahlapressiga tegema, siis 24h külmikusse ja alles siis tohib juua 3 korda päevas 50-100ml. korraga, nii on hoopis lood.
Kui isu tuleb, siis sööd. Kere ise ütleb tavaliselt, mida sööma hetkel peab, mina näiteks sõin searasvaga praetud hapukapsast, kui rase olin, sest kere nõudis, kui seda kodus polnud, läksin hilja poodi ja ostsin selle purgi ja sõin ära kahh.
Ja mis veel-praegu vahelduvad arvamused tervisliku toidu suhtes iga tunniga, küll on ruukoli, küll on brüsseli...ja mida veel, vot kodumaine kapsas, tavaline, see on kasulik ja isegi väga, ka mahl ja seda tohib ka kohe juua, nagu õuna- ja porgandimahla. Iga hommik selline koktail: porgand, õun ja kapsas ja tervis korras.