Opiaadid kirjutas arst, aga neil olid ikka päris hullud kõrvalmõjud. Lisaks hakkasin ajapikku aina suuremaid doose vajama nagu narkootikumi puhul ikka;(
Aga joogaga oli üldse imelik lugu. Üks mu töökaaslane ütles, et tal on tuttav nõid. Mina saatsin ta kuu taha ;) Aga tema ütles, et see on teistmoodi nõid ja lõpuks mõtlesin, et ega mul midagi kaotada pole.
See nõid siis vaatas mu energiakeha ja pani kaarte ja teatas lõpuks, et võib mind natuke aidata, aga terveks teha saan ennast ainult ise. Kuna ma olin sisuliselt voodihaige, siis alguses pani ta mind tegema ainult seda energiakanlite puhastamist. Seda sai teha pikali olles. Mul pole aimugi, kust need harujtused pärit on, aga need mõjusid täiega. Ja siis andis ta mulle joogakava ja käskis teatud aja teha ja siis uuesti tulla ja siis sain järgmise. Jooga suhtes ta ei teinud mingit saladust - see on kundalini jooga, aga ma oletan, et eks tema oskas vaadata, milliseid harjutusi mul parasjagu tarvis on.
Praegu teen neid enrgiaharjutusi edasi, aga mitte nii pikalt nagu haige olles. Ja kundalinit teen ka edasi - olen asja natuke ise uurinud, aga too nõid soovitas mulle ka, millised raamatud ja dvd-d on head.