Tervisemure
Hoiatan

Neuroloog Valli Kaljula Sõle polikliinikus 26. aprill 2015, kl 22.45
Esiteks käis tema juures mu naabrimemm, ütles et arst ei tundnud tema vastu mingit huvi, ei vaadanud õieti otsagi. Apteeker oli talle mingit retseptirohtu (valude vastu) soovitanud, aga Kaljula ei tahtnud apteekrist kuuldagi vaid kirjutas sama toimeainega täpselt poole kallima rohu! Memm oli üle 80 ja vähemalt visiiditasu maksma ei pidanud - LTKH-s on selline kord.
Siis oli minul kah neuroloogile vaja ja ainult Kaljula juurde õnnestus number saada. Käitus nii ülbelt et lõpuks ma ise tulin kabinetist ära mingit abi saamata. Rahaline seis mul kehv ja viiest eurost oli lausa kahju. Kui koridoris oma järjekorda ootasin, oli sees üks vanapaar, keda ta kah valjul häälel tänitas, kurb ja piinlik oli kuulata.
Ühesõnaga - selle arsti juurde ei ole lihtsalt mõtet minna - südame asemel on tal kivi, ei mingit viisakust, hoolimisest rääkimata.
Ida-Tallinnas on rohkem neurolooge, palun soovitage kelle poole pöörduda.

Soovitan 26. aprill 2015, kl 23.00
neuroloog Allan väljataga

fenomen 26. aprill 2015, kl 23.20
Naljakas, et tervisetrend.ee-s on ta hinne piinlikult madal, kõigest 2,8 5 palli skaalal ja suur osa teevad ta pihuks ja põrmuks aga samas on ka hinnanguid kus teda taevani kiidetakse!?

meri 27. aprill 2015, kl 00.39
Olen ka tema juures käinud ja nii kriitiline küll ei oleks. Ise käisin peavaludega ja ega ta mind eriti aidata muidugi ei saanud, sest migreeni vastu eriti miski ei aitagi, aga uuringutele küll saatis ja hiljem haiglasse ka. Ukse taga pidin küll vähemalt tund aega ootama, aga võimalik, et see ei olnud tema süü.

Kumb? 27. aprill 2015, kl 08.29
fenomen Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Naljakas, et tervisetrend.ee-s on ta hinne piinlik
> ult madal, kõigest 2,8 5 palli skaalal ja suur osa
> teevad ta pihuks ja põrmuks aga samas on ka hinna
> nguid kus teda taevani kiidetakse!?

Kummast sa räägid: Kaljulast või Väljatagast?

Väljataga oli (pole aastaid tegemist olnud) äärmiselt südamega asja juures igatahes.

seda, et 27. aprill 2015, kl 11.45
Erve Kõusaar on küll tore arst, kuid ka suhteliselt abitu probleemis aitama.Aga võibolla polnud minu häda talle jõukohane, sest seljavaluga soovitas vaid geeele ja võimlemist.Alles Pärnus saadeti kompuutrisse, kuid ülaselja hädadega suurt midagi teha ei saagi.....igaljuhul-Kõusaar on tore arst, kuulab ära ja kui võimalik, siis kindlasti aitab.Võtab vastu ka Tallinna Qvalitases.

Liia 27. aprill 2015, kl 14.38
Olen Kaljula juures käinud ja tõesti tema juurde minna pole muud kui saatekirja raiskamine. Koputab siit ja koputab sealt, vahib arvuti ekraani, möliseb ka natuke ja kogu lugu.

algataja 28. aprill 2015, kl 00.05
Väljataga ei pidavat praegu esmaseid haigeid vastu võtma:-(
Jama ongi selles, et nüüd teise neuroloogi juurde minnes pean ilmselt perearstilt uue saatekirja saama ja kuude kaupa ootama ja jälle 5 € maksma...
Kaljula kohta kuulsin juba varem, et ta on tujukas, ju mõni siinkõneleja siis sattus ta juurde kui parem tuju oli. Aga arst ei tohi ometi tujust sõltuvalt haigetega tegeleda, või siis mitte tegeleda....

Vastupidi 29. august 2017, kl 13.32
Kaljula juures visiidil olles kuulsin, kuidas ta telef teel haiglaga oma ptsiendi pärast vaidles-lõppu ütles veel, et "90-aastastele teeme kompuuteruuringuid, aga siin on jutt 35-aastasest parimas tööeas inimesest, kellel anamneesin on lapseeas olnud aneürism ja teie ei taha teda statsionaari võtta!". Pani toru ära, vabandas minu eest ja ütles-"kogu aeg pean ennast kehtestama, see täna juba teine selline kõne". Mina sain ka abi., vbl oli siis hea päev. Rumal tohter ta kindlasti pole..

Liiaga sarnane kogemus, 30. august 2017, kl 22.12
tagasi ei lähe ka siis, kui ta ainuke neuroloog oleks.
d9erk1kfmjdu9f 17. mai 2024, kl 11.31
ja aitabki võimlemine, kuid seda ei viitsita teha ja ei peeta millekski.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!