Tervisemure
rasestumisvastased tabletid
triin 25. veebruar 2002, kl 20.04 |
Kellel on kogemusi -palun andke nõu.Nimelt olen täheldanud rasestumisvastaste tabletide kasutusele võtmisel kaalu tõusu.Kõigepealt proovisin Harmonetti mis pidi olema väga väikse hormooni sisaldusega ja paari nädalaga tõusis kaal 6 kilo.Vahepeal jätsin võtmise katki.
Siis proovisin Merciloni ,kuid jälle sama jama, kaal tõusis kohutava kiirusega.Kus juures toitun tervislikult ja teen korrapäraselt trenni.Kas keegi on sama läbi elanud ja leidnud lõpuks endale sovivad tabletid?
Siis proovisin Merciloni ,kuid jälle sama jama, kaal tõusis kohutava kiirusega.Kus juures toitun tervislikult ja teen korrapäraselt trenni.Kas keegi on sama läbi elanud ja leidnud lõpuks endale sovivad tabletid?
Kati 26. veebruar 2002, kl 08.36 |
M 26. veebruar 2002, kl 09.05 |
silja 26. veebruar 2002, kl 09.19 |
Olen neiu M-ga nõus. See on väga individuaalne asi. Minul on ka siiani kõik tabletid kaalutõusu põhjustanud. Olen tarvitanud ka Logesti, mis pidi kõige väiksema hormoonisisaldusega olema, aga ikkagi keeras see minu ainevahetuse pea peale.
Muud lahendust pole kahjuks leidnud kui et ei kasuta üldse mitte mingeid hormoontablette. Raseduse vastu ainult kondoom.
Muud lahendust pole kahjuks leidnud kui et ei kasuta üldse mitte mingeid hormoontablette. Raseduse vastu ainult kondoom.
Memm 26. veebruar 2002, kl 09.50 |
Gerli 26. veebruar 2002, kl 09.56 |
Kärt 26. veebruar 2002, kl 12.50 |
Kärt 26. veebruar 2002, kl 12.51 |
Kärt 26. veebruar 2002, kl 12.51 |
Kits 26. veebruar 2002, kl 14.46 |
Kasutan Marveloni juba 7 aastat. Esimesel poolel aastal kaal natukene tõusis ja rind läks numbrivõrra suuremaks, kuid see oli ajutine nähtus ja taandus kiiresti. Olen nende tablettidega väga rahul. Tegelikult ei oskagi teiste tablettidega võrreldagi, sest ei olnud põhjust Marveloni millegi muu vastu vahetada.
ketu 26. veebruar 2002, kl 16.59 |
Alustasin ka Femodeniga ja võtsin 3 kilo juurde (49>52). Varem olin närb toituja, aga tablettide võtmisest tuli ikka hundiisu. Rekord poole tunni jooksul 5 suurt tükki vahukooretorti :(. Aga ega muu ei aidanud kui pidev dieet, sest kui isegi tablettide võtmise katki jätsin, uued toitumisharjumused jäid alles.
mari 26. veebruar 2002, kl 19.09 |
võtsin kaks aastat Harmonetti, võtsin juurde küll mingi 7-8 kilo. aga ei seosta seda tingimata ainult tablettidega, seal on ka muid põhjusi. jätsin tablettide võtmine umbes kuu aega tagasi, no eks ole näha, kas hakkab kaal langema. isu vähenemist küll ei ole eriti täheldanud.
kui ikka ükski tablett ei sobi siis tuleb kondoomiga leppida. kahjuks aga kondoom ei mõju näonahale nii hästi nagu tabletid.
kui ikka ükski tablett ei sobi siis tuleb kondoomiga leppida. kahjuks aga kondoom ei mõju näonahale nii hästi nagu tabletid.
Lo 27. veebruar 2002, kl 09.51 |
kiisu 28. veebruar 2002, kl 14.53 |
tibi 28. veebruar 2002, kl 15.15 |
'.'.'.' 04. märts 2002, kl 16.12 |
Lisa postitus