Mind ajab hulluks, et pean iga päeva tagant ikka ja jälle ennast raseerima - täiesti surnud ring karvakasvu takistamise osas. Kasutan alati külmemal perioodil "soodsat olukorda" ära ning kannan pikki pükse, mistõttu vajadus iga päev raseerida on laiskusest paratamatult nädalapikkuseks veninud. See pole muidugi otseselt tervisemure, ehkki kui filosofeerima hakata, siis tasapisi ajab see karvateema mul värvi mustama küll, mis võib omamoodi tervist kahjustama hakata;)
Igal juhul, olen kuulnud väga palju positiivset epilaatorite kohta ja tahan endalegi ühte sellist soetada, ent olen ka paras tumbajumba sellel alal. Olen midagi kusagilt kuulnud, ent täpne info puudub. Muidugi võiksin ka vanu teemasid lappama hakata, aga nendes on see info teemade kaupa laialivalguv, nii et sellest ka uus teema, mis siis koondaks kõike epilaatoritega seonduvat.
Küsin järgnevalt mõned küsimused ja loodan, et mõni teist leiab ka viitsimist nendele vastata ja mind harida.
1) Kas see on tõesti tõsi, et epilaatorit kasutades ei pea nii tihti raseerima kui tavaliste teradega? Umbes kui pikk aeg see on? Olen kuulnud, et 2-3 kuud? Või on see utoopiline liialdus? Kuidas see mehhanism siis üldse toimib? Et aparaat "tirib" karva naha seest koos juurega välja?
2) Kui ma olen ühe korra juba raseerinud, kas siis järgmine kord saab raseerida alles siis, kui karvad on "suhteliselt" ülipikaks tagasi kasvanud või saab raseerima hakata just siis, kui ise tunnen, et nüüd on jälle vaja.
3) Kas epilaatorit kasutades peab tarvitama ka mingit kreemi (a la Veet vms) või toimub see ikkagi palja naha peal? Vist ikka palja naha peal, sest vastasel juhul ummistaks see kreem ju aparaadi..
4) Kas epilaatoriga raseerimine on tõesti niiii valus nagu räägitakse? Kas sellega üldse saab ära harjuda? Sellega hirmutatakse küll jubedalt..
5) Kas võib olla nii, et epilaatorit kasutades võivad järgmised karvad naha sisse kasvada?
6) Kas igasugune epilaator sobib ka bikinipiirkonna raseerimiseks või on selleks eraldi masinavärk leiutatud?
7) Viimaseks.. millist aparaati te soovitaksite osta + selle umbkaudne hind? millist kohe üldse ei soovita?
Suuuur aitähh kõigile, kes võtavad vaevaks minule, rumalukesele, nii mõndagi selgitama:)