Päevast! Küsiks sellist asja, et kas keegi siinviibijatest on tarvitanud/tarvitab sellist aknevastast ravimit nagu Roaccutane? Olen juba pikka aega aknega hädas ja siiamaani pole veel ükski ravim aidanud (Skinoren, Dalacin, Fucidin, Aknefug, Dermabion, UVB teraapia, antibeebipillid jne.), viimane variant on Roaccutane ja kui see oleks tõesti nii hea ja tõhus, nagu räägitakse, oleksin ma ilmselt õnnelikuim inimene maailmas, kuna tänu aknele on mul suured alaväärsuskompleksid, deprekas jne. Samas aga kardan hirmsasti seda, et ravim on ikkagi väga kange ja organismile kahjulik. Kas keegi, kes ravimi infolehega kursis, võiks öelda, milliseid kõrvalmõjusid see võib tekitada? Ja milliseid kõrvalmõjusid ta konkreetselt TEIL on tekitanud? Noh naha ja limaskestade kuivus on loomulikult, aga ma mõtlen just teisi kõrvalmõjusid...Kas ta näiteks kuidagi lihastele mõjub? On teil kuuri ajal või pärast seda lihased valutanud, lihaskrambid tekkinud vms.? Ma põen nimelt lihashaigust ja seega kardan, et äkki mõjub halvasti ka kuidagi lihastele...Ja üks eriti tähtis küsimus, et kas ta võib tekitada ka veresoone trombe või seda teemat kuidagi mõjutada (mul tekkis nimelt antibeebikatest veenitromb ning arst ütles, et kuna mul geneetiliselt soodumus trombidele, ei tohi mingeid selliste mõjudega asju tarvitada). Ja üleüldse, olge nii armsad ja rääkige kõikidest oma kogemustest, nii positiivsetest kui negatiivsetest, seoses Roaccutane´de võtmisega!
Suur tänu ja head uut aastat ka:)!