Tervisemure
ussid kõhus

murelik 15. august 2004, kl 19.13
Eelmine suvi võtsin usside vastu 2 tabletti kuid tunnen et need on nüüd tagasi(või need ei läinudki ära?). Ega see midagi halba ei tee kui nüüdki võtan 2 tabletti(täna ühe ja homme ühe).Ja neid on juba mul päris palju,äkki peaks rohkem võtma?

yx 15. august 2004, kl 19.17
Küsi ikka arstilt mida ja kui palju võtta. Tableti võtmise intervall on ka väga oluline, et erinevas arengustaadiumis ussid hävitatud saaksid.
KAs ussirohud retsepti all ei ole?

plix 15. august 2004, kl 19.28
meil sama asi,aga küsi jah,arstilt nõu,sest usse on igasuguseid ju ja iga rohi ei aita alati...meil kirjutas arst tervele perele rohud välja,sest üks laps kaebas,et ei saa magada,et pepuauk koguaeg sügeleb.eriti öösel.nii 2 nädalat.ta kaebas harva,seepärast pöördusimegi nii hilja,aga tuleb välja,et ta lihtsalt kannatas koguaeg,lootis,et läheb üle.läks aga aina hullemaks.terve pere peab neid rohtusid KINDLALT võtma,muidu pole kasu,isegi koduloomad!meie kas võttis sama rohu sisse,kuigi on täiesti kodune,ikka peab võtma!

söö 15. august 2004, kl 19.41
kõrvitsaseemneid (õigemini nende sisu).

ja-jah 15. august 2004, kl 21.20
kõrvitsaseemned ei aita, jära neid palju tahad - naaskelsabasid nad ära ei võta - rahvameditsiin ütleb, et pidid paelusside vastu ainult aitama. Aga nende naaskelsabadega on jah nii, et kogu pere ussikuurile, muidu jäätegi järgmise suveni ennast ravima. Tabletidest loe infolehelt, osad on kohe järgmine päev teine tabla, osad on alles 7 päeva pärast või küsi ravimiinfost järgi, kui infolehte pole. Täiskasvanutele, muideks, kes harva alkot tarbivad - mõjub üks 300 grammine valgeviina kogus ka, pea järgmine päev lõhub, aga sooled on puhtad - soovitatav korrata seda kuuri nädala pärast - proovitud variant. ( Kunagi sai aastaid suviti vanas talumajas pesitsetud ja seda kõpitsetud, peale seda, kui seal üks 6 liikmeline kahtlane pere elas, 4-6 aastat käis see igasügisene ussikuuri trall meil, huvitaval kombel, kui maja ja maja ümbrus saastast puhtaks sai kasitud, peale seda pole meie peres sellist jama enam olnud - ptüi-ptüi-ptüi!)

kyu 15. august 2004, kl 22.19
millised ussid sul olid? paeluss v mingid muud. mul oli paeluss. kui rohtu võtsin, kadus aastatepikkune kõhukinnisus hoobilt. nüüd võtan ikka aegajalt rohtu, sest kardan, et on tagasi tulnud. kirjutati ühes arstiraamatus, et tabletikuuriga tuleb küll uss välja, kuid munad võivad sattuda maksa ja siis võib uus uss tulla. jutt oli praegu paelussist. seda ussijama kardan ikka veel.

n65 15. august 2004, kl 22.59
kellel on paeluss!
Kookosepähkli piim ära juua,pähkel ära süüa.
Surnud paeluss tuleb järgmisel päeval surnult koos peaga välja.

Kuivatage kukeseeni!
Mingit leotist tehakse usside vastu,kuskil on kirjas,kui vaja otsin üles

maia 16. august 2004, kl 02.13
Eelmisele teatele:kookospähkel tuleb koos koortega ära süüa.Koored rebivad oma teravate servadega ussi lõhki-too sureb ära ja surnud ussil pole seal midagi enam teha ja ta tuleb teist välja.

yx 16. august 2004, kl 09.55
Naaskesabadega tuleb ka pesu kõik ära desinfitseerida (kuuma triikrauaga kasvõi), uuri arstilt seda seda asja, kuidas see elukas keskkonnast välja saada.

f 16. august 2004, kl 10.53
ma saan aru et täiesti inimlik ja normaalne probleem aga..no süda läks pahaks selle ussijutu peale.sry.

küsimus 16. august 2004, kl 14.08
millest te üldse aru saate et ussid on.Mul mitu aastat päraku ümbrus sügeleb aga ma arvan et hemarroid.Või äkki hoopis ussid ???

to küsimus 16. august 2004, kl 14.12
No tuleb vaadata väljaheite sisse siis näeb kas on ussid või ei

kyu 16. august 2004, kl 16.55
a paeluss võib pesitseda aastaid sooles, ilma et aru saaks, et uss on. lõpuks kui suureks kasvab ja hakkab ussi tükke välja tulema , alles siis saad aru, et on uss. kusjuures, kui tükke tuleb välja, siis ta samas on jätkuvalt elus.

Appi 16. august 2004, kl 23.53
kyu

millised need tükid on?!
Jeerum, mul hakkas halb!
Paar kuud tagasi tuli mul mingi 5cm niitjas moodustis välja aga kuna söön palju apelsine ja mandarine, siis arvasin, et nende kiud! Peale seda korda ei ole midagi tulnud ja seedimine korras kah.
Ja mis sümptomid üldse on, kui paeluss on?
Kaalulangus? Söögiisutus?

kyu 17. august 2004, kl 10.24
to Appi

noh paelussi tükk, mis välja tuli oli lapik, u 4 cm läbimõõduga 10 cm pikk valge ja lüliline. arvad, et ma ise šokki ei saanud. kaks kuud nutsin, kartsin vetsus käia ja jahusin mingit jama, kuigi tegin ravikuuri kohe järgmisel päeval.
a sümptomitest oli kohutav kõhukinnisus, mille vastu ei aidanud mitte kui midagi ja ma ei liialda, isegi leotatud kuivatatud ploomid mitte. ja see kestis mul 5 aastat. krt küll ja ma ei teadnud, et see paelussist on. peale rohukuuri hakkas kõht päevapealt läbi käima ja nüüd juba mitu aastat. kaalulangust polnud, sest olen juba loomupäraselt sale ning isutust ka mitte.

Mul ka süda paha 17. august 2004, kl 16.09
Minu tädi kakas kah paelussi välja....kodus...

kahtlusalune 23. aprill 2018, kl 00.51
kellel veel kogemusi?
user_34ce78 18. mai 2024, kl 11.01
Vermoxiga on ikka nii, et võtad ühe tableti (kõik pereliikmed, ka need, kel kaebusi pole), siis kümme päeva jälgid väga hoolega hügieeni - kätepesu, öö- ja voodipesu vahetus, triikimine, korralik dušš õhtuti-hommikuti jne. Ja siis 10 päeva pärast võtad teise tableti - see peaks siis puhta töö tegema. Kass, jah, ei pea üldse osaline selles ussivärgis olema, neid saab kõikjalt.
Aga see, et nad ära ei kao - no ega kohe esimesel päeval küll mitte, aga kolmandaks päevaks ei tohiks küll enam mingit muret olla. Vermox on ikka väga tõhus ravim - https://euhealth24.com/et/drug/vermox
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!